Hvala na cestitkama, salje vam puse cupavica koja je naravno jos uvijek budna, ovih dana je nesto nervozna da nije opet kakav skok hehhe
Abies super da nemorate antibiotike
I sanjarka bas mi drago da je Petar opet dobro 👍🏻👍🏻👍🏻
Mare super za kolace
Ugolina haha ne volim taj gospodar prstenova ni hary pottera
Laku noc nek vam bebe lijepo spavaju
Sretan minic nasoj cupavici!! ❤💜🎀🎉🎊
Baby, cestitam na zubicu!! 🎉🎊
Poklon je bas 😍😍
Crazy, bas mi je zao sto vas toliko zavlace s radovima. Ja sam isto u tim situacijama bila luda. Jos smo odjavili stan i u roku 3mj morali iseliti a jos nije bilo zbuke na zidovima 😨😨 Vec sam mislila da cemo seliti na baustelu. Sreca sto vi nemate takav vremenski pritisak. Ali znam da ti je dosta tih privremenih situacija i da bi htjela sto prije konacno na svoje. A da pocnes malo prijetiti gazdi firme da necete sve platiti ako nije do tog i tog roka gotovo? Na to se obicno trgnu malo.
Bravo za Josipa! Veliki je on vec decko i ne trebaju njemu vise vjezbice 😘
Ugolina, bravo za nasu zlicu i njezino spavanje! 😘
A bravo i za bozicnicu!! 💰💲💱
Ti nam se cesto zaljubljujes u tm, mogla bi uskoro seka ili braco 😜
Abies, bronhitis😢😢 I ja sam ga imala ko djete ali ne znam koliko sam bila stara. Meni mama rekla da su zbog mene kupili kozu da sam pila kozje mlijeko i da mi je to pomoglo. Naravno, Petra je jos premala za kozje mlijeko. Ali super sto ne trebate atb! Brzo ce ona opet biti ona stara vesela cura 😘
TPol, Marcel je plakao svega nekih 5min. U jednom navratu je neke 2min malo mrcko ali ostalo je bio dobar, a nije spavao 😍 Odlucila sam da cu sad probat sto vise ici s njim u autu na te krace relacije do trgovine i sl. Mislim da je njega strah novog okruzja i da zbog tog place. Neka se navikne na auto i dobije osjecaj sigurnosti da ga nikud necu odvesti 😉
A tvoja mama je dosta slicna mojoj... 😕 I ona zna izbacit takve izjave. U trudnoci je bilo glavno neka se dobro naspavam jer vise necu spavati. Pa cekaj kad pocne ovo ili ono... Na vecinu toga samo kazem da je sve to dio odgajanja djeteta i kako su svi to prosli tako cemo i mi. A sad uzivam maximalno u ovim trenucima koje imam jer ih nikad vise necu imati s njim.
Super pokloni za nasu Sunshine i Tenu!
Sunshine, ja mu nicim ne mazem lice prije nego van idemo. Kad vidim da mu koza suha ga namazem baby uljem i to mu lijepo umasiram u obrascice. Bas uziva u masazi 😍
Sanjarka, i Marcelu je nekidan malo pelena propustila i skuzila sam to ali sam bila jos veca nemajka i nisam ga isla premotati jer bi ga samo razbudila. Pa bio ti je Petric pokriven i mislim da se ne moze onda tako samo ponovo prehladiti. Jedino to sto mu je to mozda malo smetalo i remetilo san...
Profilna ti je 😍😍
Meni fale jos 2 poklona, za 2 decka, 3god i 1 i pol god starosti. A ideje-0 bodova... 😕 Kad ta danasnja djeca vec sve imaju... 😕
Tombola je prosla kao i svake godine. Dobila opet gluposti koje mi ne trebaju, ali mi bilo drago opet vidjeti kolege. Marcel je sve sarmirao svojim plavim okicama 😍😍
Ti cijeli dan nista ne jedes i cudis se sto te boli glava? 😮😮 Moze biti od gladi. Tako mene zna kad premalo jedem tokom dana. Ali sad nema brige da premalo jedem, zadnih par dana sam ko da imam pms, ne mogu se odvojit od slatkog. Morat cu opet izmislit neku tihu misu s mm da nebi kg opet gore isli od toliko slatkog 😂😂
Bravo za Petrica! neka samo i dalje ostane tako veseli i zaigrani, takve ih najvise volimo! 😘
Crtice ja svojem ne pustam, ali mu oko 19h pustam nekih 6-7 pjesmica s spotovima na tabletu. Onda zna biti vec malo nervozan zbog umora pa ga to smiri, uci nj usput, a htjela bi mu i stvoriti tu naviku koju smo mi imali kao djeca-crtici, pranje zubi, pidzama i krevet 😊 Super zamisao, jelda? Vidjet cemo sta ce on reci na tu moju zamisao pokraj tolike tehnologije danas 😁😁
LLR, i vas zahvatila temp... 😣😣 Nadam se da nije neko virus pa da se to ne prosiri po ostatku obitelji 😔
Večer....
Vidim opća pošast sa bolestima....fuj fuj, da svima prođe do Božića....
Baby drago mi je da ti se sviđa poklon, od srca je...čestitku zaboravila staviti, umotat nisam stigla jer sam išla na put...
Dječici poljupce dajte, a mame iš iš spavati........ <3
Joooooj koji post 😮😮 Tako je to kad cijeli dan samo citam i tek navecer sve odgovorim 😁😁
Nas Marcel danas dobio novi madrac 😊 Na kraju smo jednu kategoriju kvalitetnijeg madraca narucili preko amazona za nekih 30€ jeftinije nego je bilo u trgovini. Ipak nije losa ta mm strategija oko stednje 😊😍
Evo sad mi je trebalo sat i pol da sve stranice prolistam i svima odgovorim, a sad bi jos morala i viber pohvatati...
Moji decki vec na veliko spavaju. Nadam se da ce ovaj manji sad ljepse spavati na novom madracu 😉
Zelim vam svima laku i prospavanu noc! 😴😴😘
TPol... preteško je non stop boriti se sa vjetrenjačama...jesi joj izravno rekla što ti smeta, baš kao ovdje nama?? Ako jesi, možda da se probaš mrvu odmaknuti ..pa ne svaki dan Skype, nego svaki neki...ako nisi-probaj....
Sortiraj odgovore
Najstariji