Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    20. Prosinac 2016. 15:35

Ajme kako mi se spava,oci mi se sklapaju.Ustala u 7h,evo cetvrtu kavu pijem

Masha
    20. Prosinac 2016. 15:45

Sanjarka, mi smo dobili onaj lipi poklon od Ejic. Samo je sirota morala i uploadat jer meni ne ide.

Mi imamo avenue cold creme za zimu. A ja nemajka namazrm samo seku. Pa moj mali ko terorist u kolicima bude. Nekako mu se svuce kapa i samo mu nosic vani. Sta da mazem
     Mi ni ne idemo van ovih dana.
    Bas je zimura.

Ja od poklona ni p. Danas bi radije na ispovjed. A sta cu kupit ne znaaaaam.

Babycoming bravo za zubiccome.

Bozicnice? Idem pitat nekog s posla jel dobivamo.

deeka
    20. Prosinac 2016. 16:00

Sanjarka tudum kupila jedan od, a triba mi dva. Da je bilo gledat recept dok sam bila u ducanu. Evo sad mm donija. Sad jos lude, jedan dukat, drugi zbregov :)

Littleladybug
    20. Prosinac 2016. 16:08

evo mog poklona od tajne prije Sarline 😘
    hvala ti puno puno puno, odusevljena sam svime..😍❤❤

Littleladybug
    20. Prosinac 2016. 16:12

Sanjarka probila je donja desna jedinica 😁 doduse natecena i tvrda mu je i lijeva pa sad ne znam kad ce ona 😀
    hvala svima na cestitkama za zubic, nadam se da ce sad bit bar malo manje nervozan 😀
    Deeka sinoc je bia ajme, od 4 smo na kaucu u dnevnoj jer vise nisam imala zivaca uspavljivat ga..
    poklopia nam se i put i zubic pa sad ne znam zbog cega nije htio jest uopce
    ja K mazem penaten sos cremom za lice prije izlaska jer mu je od bure hrapavo lice

CrazyPuppet
    20. Prosinac 2016. 17:52

Hellou
    Glavobolja i kod mene 😩
    Sanjarka, Ellie i Sunshine profilne su vam 😍😍😍😍😍😍😍
    Sunshine, ne moraš se držat toga ko pijan plota, prilagodi sebi što ti paše... Meni je knjiga puno pomogla, al nisam dosljedna. Bila mi noć super, joj nadam se da će se popravit nazad. 
    Super su vam pokloni, baš mi je drago da smo se organizirale oko toga, super je dobiti poklon, al još je bolje nekome nešto pokloniti. 
    Mi bili na vježbicama, kaže fizijatar da se nema tu više šta, i da ćemo ga dalje samo pratiti. Dakle frajer uredno sve radi kako i treba i nema frke. Nastavit ćemo dalje vježbati doma do sjedenja. Baš sam sretna što je tako brzo on to svladao. 
    Crtiće kod nas malo gleda stariji, kako koji dan, nekad uopće, nekad pretjeramo, al uglavnom smo u granicama. 
    Idem pripremiti malog za spavanac, nadam se dobroj noći. 
    Puse 😙😙😙

Abies
    20. Prosinac 2016. 19:12

Čitat ću tamo oko ponoći.
    Kks veli dr i nije loš. Jeee. Virusno. Ventolina puno trebamo. Dans 7potisaka, sutra 6... Ajd nije trajna terapija. Od 11 bez temp. Recimo. Al kad kašlje boli ju i zacvili. 😭
    Ne jede kašice. Hb mama ima dosta mlijeka. 
    Krema za hladnoću i vjetar Masho sestrice 😀 al ja ni sina ne namažem. Nemajka. Mažem poslije kad je kasno. 
    Pokloni su prekrasni. 
    Sram me mojih. 
    Baka i dida uskočili čuvat unuka a ja sinu na priredbu. Trebam li reć da sam suze pustila. Tak su slatki

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.