Isla sredivat kuhinju i dijete se probudi e pa jbg 😂😂 nis od čišćenja haha. Uzas.
Papali smo kasicu jabuka, banana, proso pa se sad malo valjamo po krevetu.
Napisala sam spisak za kolace ( ja uvik radim neke skupe ono hrpa cokolade, keksi, lješnjaci, nutela bas sam stedljiva 😏) pa veceras u nabavku dok je mudrica na gimnastici.
Mm i mudrica su prehladeni. Tuc cu nekoga ako i mene uhvati sad pred Bozic 😥
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mare ti se stalno druzis s muzem 😂😂 nabijas nam ovdje depru jer kaskamo za tobom 😂😂
Curice znaci i tvoje curke bose ocito je to normalna pojava medju djecom haha.
Joj bolestine! 😣😣 nek cim prije ozdravi i naravno ne zarazi seke. 😘
Lijepo spavanje Anchice 😎 to malac mamu pocastio za minic. I dobrog muza imas moj nezna ni kad ni koliko se sin budi.
Babycoming to sin odma skuzio rotiranje u oba smjera? Bravo bravo. Moga bi odrzat jednu lekciju ovom mom kako se vratit na ledja 😂😂
Joj sta ti peces kolaca wow! Prava si 💪
Nek kasalj prodje cim pije i ne razvije se u nista drugo 😘
Cuj Ugolininog spiska. Moj bi izgleda nekako ovako: Brigdet Jones, Plavusa s Harvarda i tako to haha 😂😂😂
Ajde uhvati se posla da ne budes izrod 😂😂 i uzivaj bar sa svojima kroz ove dane kad vec muz radi 😑😑
Abies uh! Ajde bar ste jutros odspavale malo 😥😥😥 javi sta kaze dr.
Crazy hvala na receptu spremaaam ga. Znaci i ti u niskom startu za kolace. To cemo skupa se bodrit ovdje hehe
Nelosa noc 💪
Tpol se probudila? 😂 nije ni cudo sta navecer ima party haha. Ona je definitivno nocni tip
E da Tpol naravno da je forum forum. Nista ja tamo ne uspijem pohvatat
Viber ima čari jer je istovremeno još netko " s druge strane žice". Uopće nije bila ta ideja. Jbg.
Al tu mi lakše jer čitam a ne uključujem se. Jedino slabo pamtim. A otvarat 7 prozora nemam volje
Kratko ću vas pozdraviti i malo se izjadat..
Temperatura Lu nikako nije pala ispod 38.3 ,muž dezurao po noći..ja nastavila od 7 ..cepic ne djeluje,nurofen spusti za o.5 ..oblozi uhh
Svekrva došla u pomoć,skuhala juhu,kupila lani nadmadrac luki novi madraca...bravo za nju..
Cupavici naj sladoj sretan minić sa zakašnjenjem..
Miska i tvom dječaku...
Sanjarka drago mi je da je Petar opet onaj stari...
Tm i mudrici nek brzo prođe..
I petri ljepotici da je do badnjaka nova😘
Svaka čast Crzazy,Ilani ,Sanjarki ma svim mamama koje same sve stignu i izdrze pogotovo kad su klinci bolesni...
Neznam više šta ste pisale osim da je ugolina vječno zaljubljena i da voli Gospodara prstenova i sve ostalo šta je nabrojala...
Svima vesel i miran dan😘
Anciche sretan minić tvom dječaku..tek sad vidila da sam napisala Miska😔
Hello mame!
Evo mi bile u setnji -sopingu,dale rucak seki ,sada cekamo drugu seku iz skole i odmaramo.Danas sam bas zadovoljna,rijesila sve poklone,jeeej! Jest da sam spiskala tusucu kn ali mi se sve bas svida i srce je sad na mjestu. I pogodila sam dok jos nije bila guzva,vec u 10.30 arena je bila krcata,a ja dotad sa svime gotova.Super! Sada idem stavljati ciste zavjese na ciste prozore,ipak nece biti bas totalni kaos ovog Bozica :) I da nisam se pohvalila,jucer sam dobila i potpisala sva rjesenja o svom novom statusu -majke odgajateljice.Dakle i to je rijeseno. U Novu godinu ulazim ko u novi zivot.
Eto mame,svima kome treba saljem dobro raspolozenje i pozitivnu energiju
Da htjela sam ovo o filmovima komentirati. Gospodara prstenova volim jer volim gledati Legolasa i Aragorna inace nije moj zanr. Zadnji film u kinu gledala Povratnika s muzem, jos bila trudna. Ajme majko uopce nije film za trudnice, ma ni slucajno! A inace svasta volim ,crtice, SF, komediju naravno, umjetnicke kakvi se sada vise ne rade sada - Tarkovskog, Hitshcocka. Bas me zanima hoce li biti koji dobar film u novogodisnjoj noci na programu?
Sortiraj odgovore
Najstariji