Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Prosinac 2016. 07:45

Dobro jutro mame!
    Sanjarka,hvala na kavi :)
    Beba jos zacudo spava ali ja sam se trebala ustati da probudim u skolu Laru. HB jos malo pa su praznici. Jucer je bio naporan dan.Nikolina probudila se u 6h preko dana je spavala triput po 20 min a navecer je zaspala tek u 23.30  Puno je plakala kroz dan i to nekim novim jako iritantnim placem,stalno je htjela biti na rukama. Mislim da je taj zubic muci i nikako da izade vise .Evo jutros spava ,mozda ce biti bolji dan.Jucer sam se primila svakakvog posla ali naravno nista nisam uspjela zavrsiti.

Abies,kako ste? Kako je prosla noc?

Sanjarka,jesi kupila poklon mudrici?

Ellie,jesi li bolje?Danas su vjezbe? Sretno!

Anchice,sretan minic Petru!

Mare,jel splasnuo zub?

Sunshine1
    21. Prosinac 2016. 07:59

Tena se pravi vazna na vjezbama 😂😂😂radi sve ko velika cuja

url=https://lilypie.com]

21. Prosinac 2016. 08:25

Sanjarka,ma njoj bude to sve nateceno pa onda splasne.Jucer je opet jako slinila i sama sebi ona to prsticem masira,zvace ga.Ja opet zlicicom provjeravala ali nista ne zvoni jos.
     Odlicne si poklone kupila curi! Bit ce presretna.A za papuce  ja svojima uvijek kazem da cu im ih zalijepiti za noge.

Sanjarka88
    21. Prosinac 2016. 08:28

Lakse mi kad znam da ne hoda samo moje dijete boso 😆😣

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

curicax3
    21. Prosinac 2016. 09:53

Sanjarka i moje vjecno bose!stalno u kaznu idu zbog tog😂
    Mogu ti ja koju kilu prebacit???
    Moja najstarija curka pod temp😣nikad odmora
    Sretan minic Petru br.2😘

anchica26
    21. Prosinac 2016. 10:00

Hvala na cestitkama! Veliki mamin decko 😍

Abies kako je imenjakinja?

Ilani drzim fige da zubic cim prije izade...i da imate malo mira do slijedeceg 😊

Sunshine bravo za Tenu

Koga ono zub muci, zaboravila sam...nek prode do Bozica, treba papati 😉

Ostale sam zaboravila, puno pisete a ja malo citam...

Moj mis nocas spavao od 21 do 4:40, vec sam zaboravila kak je spavati par sati u komadu...mm se dizao gledat jel dise 😂

"https://lb1f.lilypie.com/nS8qp1.png"

Littleladybug
    21. Prosinac 2016. 10:22

jutrooo..brzinsko javljanje, letim raskrcit nered po kuci..
    Sanjarka drago mi je da se Petric napokon vratio u punom sjaju, moj evo hropti od jucer pa mi je muka neka je i dalje veseo i nasmijan..
    prijavljujem prvo rostiljanje trbuh leda trbuh..napokon je valjda shvatio sta treba radit lincina jedna 😀😀
    keksici-takvi su da smo ih sinoc pojeli i da moram radit nove 😂😂 ako mos zamislit prhke hrskave  bademaste keksice s cokoladnim punjenjem..mene podsjecaju na krasotice od krasa, njih sam obozavala 😀😍
    i napravila jucer jos one puding kekse al sa jaffa pudingom mmmm su i zvijezdice sinoc kad sam stavila malog lec..danas idem u kupovinu poklona 💪
    i da duso draga jedi jer ona narusena krvna slika od poroda se nece sama od sebe popravit a Petricu i mudrici treba zdrava i snazna mama 😘
    Sunshine tena je faca, ona sve vjezbe zna 😀
    Anchica sretan minic veseljaku 😀
    Sarlina draga hvala ti puno, stvarno je predivan poklon..mm posebno odusevljen bodijem 😀
    Ilani zena zmaj, ima li kod tebe ikako odmora?
    Abies puno pusa saljem Petrici za brzo ozdravljenje 😘😘😘 a i tebi da izdrzis 
    LLR i u tebe veselo, kako si danas? Luka? ima li jos temp?
    Curica prijo i u tebe bolescine, ajme..saljem hug 😘❤
    moj muz je vjecno bos i bez carapa, kad ga vidim na balkonu na ladnim plocicama a vani zima teska dode mi lose..kupila san mu u calzedonie carape s onim doli debljim dijelom kao papuce pa je sad u njima 😀 bar nije skroz bos, imam i ja takve carape i kupit cu malom cim krene setat 😀
    pusabok idem

Ugolina
    21. Prosinac 2016. 10:32

....2

Ugolina
    21. Prosinac 2016. 10:32

....1

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.