Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Littleladybug
    20. Prosinac 2016. 08:20

jutro zene..prijavljujem noc sa 10356 budenja, od 4 se gledamo, malo spavamo pa opet malo gledamo..cendrao je cijelu noc a ja u polusnu gurala sisu i dudu nebi li me pustio da odspavam..muz naravno hrkao kraj mene tako da su mi osiguraci pregorili slusajuci ga 😲😲
    oce li taj zub vise vanka mamicu mu njegovu, muci nas vec 3mj 😨
    Sanjarka je zena zmaj, reci nam nesto sto ne znamo 😀
    Ejic dobra ideja za baby gym, svida mi se 😀😀
    Bellaru zakljucak je da su svi pokloni otisli na krivu adresu 😂😂
    Curica vec sam ti rekla,bilo mi je zadovoljstvo kupovat za naseg tvinsica i buducu priju 😀😀 drago mi je da ti se svida i samo mi reci koja je ovo od cura pojela kinder jaje prije slikanja 😂😘😘
    Abies saljem pusu Petri za brzo ozdravljenje 😘😘
    Masha probaj sa postimg za uploadanje slike 
    Miki dobrodosla nazad, splico u zg ko mujo u kanadi 😂
    eto to bi bilo to zasada, mali se usrao vjerojatno do vrata opet
    pusabok

ejic
    20. Prosinac 2016. 08:51

Evo Mashinog paketa 😊

Ja kod dorucka. Bebo zaspao iako sam htjela da mi spava u autu. 😧 Opet ce biti dreke 😣😣

deeka
    20. Prosinac 2016. 09:01

Jutro!
    U nas nocas 5 budenja (od 21:30 do 7:30), cak sam se sitila brojat,  pa je probudila za uhvatit urin kontrole radi i sad opet uspavala.

Meni se isto spava, ali nece san na oci

Littleladybug
    20. Prosinac 2016. 10:00

imamo zuuuub 😀

mare1989
    20. Prosinac 2016. 10:01

Hello

Ja sam jutros u 7.30 vec bila kod doktorice,pa sam kod zubara isla.dobila sam antibiotike da pijem 7dana.Nadam se da ce do Bozica lice biti bolje 

CrazyPuppet
    20. Prosinac 2016. 10:28

Babycoming čestitke na zubiću🎇🎇🎇🎈🎈🎈🎉🎉🎉

CrazyPuppet
    20. Prosinac 2016. 10:57

Ejić super poklon! 
    Kako su nas bebe počele zaje*avat pa to nisu istine... Kakva su to sad silna buđenja po noći, aaaaaa 😭😭😭 zubiću se još ne nadam, Jakov je prvi dobio s 11ipo mjeseci.
    Moram vam se malo izjadat s ovim radovima na kući.... Iako sam inzistirala na tome da se struja i voda sprovedu čim prije, to se odrađivalo tek sad kad smo mi doselili. Pa jedan dan nema struje, drugi dan nema vode, treći dan opet bez struje. Sad dolaze praznici i ekipa uredno ide na godišnji, iako se posla ima preko glave, a ni cijelo ljeto nisu radili. Što znači da sve staje na tri tjedna, pa onda dok naprave pa dok se to posuši pa aaaaaaa!!! Jbt i ja bih takav posao, ne radit cijelo ljeto, i onda još 3tj zimskih praznika. Ugl, moram smislit neko privremeno rješenje za perilicu veša, jer trenutno nemam ništa u funkciji. Jučer sam pranje platila 90kn u praonici. čekamo žbukanje i estrih... 🔫🔫🔫
    Razmišljam o pripremama za Božić, al nekako mi se čini da nema puno posla osim standardnog čišćenja, i napravit 2-3 vrste pralina... bor imamo ipak umjetni, sklopit ću ga tamo u petak, pa da ga kitimo na badnjak. Imam svakakvih ukrasa, nema staklenih, bitno da su sigurni u slučaju poda bora 😂😂😂
    I da moram štalicu sklepat nekako 👍

mare1989
    20. Prosinac 2016. 11:05

baby cestitam na zubicu

ejic poklon je predivan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.