Sto bi reko Balasevic..joj da minje da se jos jednom zaljubim..😆😆😆😆
Abies koliko das cepica (koji) na koliko kg? Drz nam se petrice.
Pisala ja jos svasta i stisnila -ocisti-
Vecer! Gdje ste? Sta se radi?
Ja na kaucu. Bila popodne mudrici na sastanku za ekskurziju pa se odužilo a trebala je vodit na gimnastiku pa samo usla s autom u dvor i ona izasla iz kuce. Pa jos tražili po ducanima bozicnu kapu jer su imali priredbu na gimnastici pa nema u jednom ducanu, u drugom i napokn nasli u trećem! I sve to u 20min i nismo zakasnili. ma ja sam zena zmaj 😂😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Svaka cast..ja isto na kauc sjela jer mi se mala trgnula iz sna,pa da zaspe opet cvrsce da mogu pod tus..u meduvremenu jedem kornet od vanilije 😂😂
Ejic predivan vam je bor bas bas mi se svida 😍😍😍
I Tpol nam zaljubljena krenulo nas 😂😂 muževi nisu u klubu haha!
Inače moguci su grcevi i s 4mj tako da je vjerovatno to u pitanju, nek se ne ponavlja vise! 😘
Masho 😂😂😂
Neznan u cem je problem. Uplodas sliku, kopiras drugi link po redu i kopiras ovdje. Mozda je problem u mobu? 🤔
Abies kako je? Pala temp?
Sunshine ti si bas vrijedna zemska! 🤗 imam osjecaj da je kod tebe uvik cisto. Ja sam skroz zakazala po tom pitanju 😏
Nek skok kratko traje! 🤗
Miki pa pisi zeno kad si usamljena 😉 i daj zalipetaj avatar i ticker da vidimo kolika je curka sad
Zapamtila sam te zbog relacije zg-st ako se ne varam? Ili sam te pomisala s nekim? 😂 ugl sjecam se da si se javila par puta na trudnicama
Za spavanje ti ne mogu pomoc u istom smo sosu
Evo Deeka
https://www.coolinarika.com/recept/744711
Vecer.
Po danu mi bilo bolje al me sad opet primila temp.
Zato me frendica nazvala da ide s posla I sto da kupi jer sigurno imam poklona I stvari za kupit koje ne mogu jer sam bolesna. Objasnila joj sve I donjela mi.
Prijateljica iz djetinstva od koje se udaljila I sad se opet intenzivnije druzimo. Jedna od rijetkih frendica bez djece koja se bas trudi (ona me bila izvela van u kino) I s kojom mogu o ne beba stvarima.
Mm bio na kontroli. Bolje je, ne mora vise na zarazu dalje rijesava njegov dr,.ide sutra.
Ejic super bor, mi sutra kitimo ak ce mi biti ok.
Ena super bila danas,uvijek nasmijan bebo. Ona kad place znas da ju nest bas smeta I kad se to rijesi opet smjeh. Spava od 7, bit ce budjenja oko 5.
Bas s mm komentiram kako je narasla. Mali covjek.
E da napravila sam cestitke s nasim slikama I poslali ih vise od 40 sirom Hr I svijeta. Ponosna na nas. Nisam to duuugo
Sto ste pisale zaboravila..
Zelim vam prospavanu noc
Sanjarko sve si pogodila! iz st zivim i radim u zg. cilu trudnocu san letala po dalmatini gore dole sad cemo prizimit u zg(zbog grijanja hahahah)kad zatopli se spustamo.
Ugolina tako je i Eva spavamo svaki dan do 10(nemojte me ubit)vi vec budete valjda na rucku dok ja kuham kavu. onda svako 2ipo-3 sata spavanje al od 30min. Ko da ima alarm u glavi.i tako od 3 mj tj od kad smo dosli iz st.u zg. kako da stavin taj avatar sto puta ste pisale sorry sta pilam.
Sortiraj odgovore
Najstariji