tpol majke mi kao da donekle opisujes moju mamu ,moras ignorirati i tacka.
Moja ne kuka sreca ali zato pametuje kao da je svu pamet svijeta popila,sve zna a kad se bratova mala rodila za svaki klinac zovu.Ja cu pomoc,ali mi krivo kad prica sve zna a nema pojma.
Cestitke zetu tvinsicu na zubicu😙😙😙sad ce imat jos sladi osmijeh
Smrvilo se jedno jaje u posti😂bez brige,podijelile drugo
Ja u ludnici,svaki dan priredba pa stoput slavimo rodendane,danas u igraonici i jedva cekam da prode ovaj tjedan
Abies😙
Abies drzte se. Ventolin nuzno zlo al ak ce pomoc sta mozes. Ajde bit ce ok. Drzte se.
Tpol. To su takvi ljudi. Moja mama je melem za dusu.ona je prozivila cuda a samo pozituvu fura. Smanji na minimum kontakt i nemoj ju pokusavat razuvjerit da moze..vidila bi ona sama sta radi..
Tpol kao da moju svekrvu opisujes. Ona isto slusala babe odnosno svoju sveki. I isla joj na zivce al ipak slusala jer kao nije nista mogla. I sad to ISTO meni radi.' meni su rekli ovako onako'. Da,rekli su ti,al pred 33 godine 🔫🔫🔫
Abies ajme jadna malecka,nadam se dobrim nalazima.
Crazy a u pm i radnici,bas u ovo vrijeme. E bas te htjela pitat jesi listala knjigu nakon 6 mj. Meni se dalje ne svidja nis. Previse izbacuje dojenje po meni...i sl. Pise kao dajte bebi keks dok vi nesto ne znam.... Wtf? Mislim davat cu i ja kekse,al ne trebaju joj jos do godine dana 'prazne' kalorije. Ja sam zadovoljna sa dnevnim spavanjem al daleko smo od prespavane noci. Samo dok nije budna i dok nema dreke,noze i noci ostat ovakve.
Bozicnica? Neeemaaa. Ja dobila pun regres prije ljeta.
Baby super na zubicu! 👍😘
Nama dosao poklon od tajne formuske prije tpol. Evo uploadam slike
Hvala jos jednom...sve je preslatko
url=https://lilypie.com]
Btw Tpol pretpistavljam da je kremica za lice za hladnocu?
Jel ih mazete vi sa nekim kremama prije izlaska? Mislim na kontinentalke a ne ove kaj se snrzavaju na 10 stepeni 😂😂😂🤗🤗🤗😘
Ja joj samo nakon tusiranja malo mustele. Uziva kad je mackam,trebala bi snimit
url=https://lilypie.com]
Dobar dan mamite! 😘
Uspavljujem juniora u kolicima. Pa neće pa bi se igrao, pa mu nesto smiješno...evo gotov je jedvaaa. Ima da sad bar sat ipo odspava.
Noc je bila do 4ipo dobra no od onda svako malo neko cendranje. Jutros ga nadem ispisanog skroz u vreci naravno nisam skuzila. Bit ce mu to i remetilo san. Bravo ja. Nemajka. Aj na stranu i to al dijete na atb a stoji ispisano od 4ipo do 7. Ma jos jednom bravo ja 😏
Aj onda se digli, jeli, odveli seku u skolu i produzili u shoping po poklone. Izludila sam se i uspila tek pola rijesit. O živote. Aj dobro.
Usput sam nekako i pokupila glavobolju tako da sam tek sad za nista 😣😥😥
Idem vas citat 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sunshine,mojoj stalno suho i crveno lice od hladnoce i grijanja i vidim da joj najbolje bepanthen pomaze!
Prekrasan poklon
Sortiraj odgovore
Najstariji