Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    20. Prosinac 2016. 11:12

Ajme crazy koje komplikacije..bas ti je sad to trebalo

Ugolina
    20. Prosinac 2016. 11:13

E pa da,i nisam se pohvalila s dva budenja nocas.. e sad jel to ima veze s tim kaj je popodne odspavala samo pol sata pa je bila umorna,nemsm pojma

Abies
    20. Prosinac 2016. 11:42

Nama noć nikakva. Ima bronhitis i opaku terapijun ventolinom. Čekamo kks pa da doktor zna koliko je jaka upala i po tom atb.
    Plače mi se.

Ejic Masha supeer poklon

Crazy jesi u do grla. Majstori. Kad dođu ispusti im gume, a pumpu dobe kad odrade posao. 

Spava sirotica. Valjda joj ventolin pomogao. A nisam oduševljena tom terapijom.
    Pišem kasnije

Ellie00
    20. Prosinac 2016. 11:42

Dan. 
    Mm kupio bebo skafander I vrecu za kolica. Spremni za snijeg. 
    Meni je bolje al sad mi nos zacepljen uzasno. 

Ena smjesko beba, al aktivna jako. Staaaalno u pokretu. Sutra vjezbe. Ne znam tko od nas dvoje bolesnih ce ici.
    Mm dobio bon za Konzum malo veci pa moram popis napravit da pokupujem za kolace I ostalo za praznike.

Zao mi zbog beba nocnih ptica. 

Crazy ah ti majstori.
    Idem piti caj 😘

CrazyPuppet
    20. Prosinac 2016. 11:55

Abies bronhitis 😲😲😲
    Pa odakle sad?!?! Bemu sve... Sunce malo, neka samo brzo ozdravi, puno inhalirajte. Šaljem hug 😘😘😘
    Ellie brzo se oporavite 😘😘😘
    Ima da ste do Božića svi zdravi, jeste me čuli 😙😙😙
    Abies dobra ideja za ispuhat gume hahaha 😂😂😂
    Ugolina super za raspored, došla si na slično ko sretna beba 👍👍👍 mi imali super raspored, al noći u zadnja dva tjedna komaaaa 😦

TPol
    20. Prosinac 2016. 11:57

Bebz comming yeeey bas mi je drago za zubic
    Crazy drzite se bas mi ti nije lako, jos tako sama s klincima
    Ejic prelijep poklon i super je taj baby gym nadam se da ti nece marcel plakat u autu ...
    Abies a joj pa odakle to? Bas mi je zao , pusa za tebe i Petru ❤️❤️❤️❤️
    Elle koju ste vrecu uzeli? 
    Mate i kod tebe antibiotici joj ☹️☹️☹️

TPol
    20. Prosinac 2016. 12:03

Oprostite ali moram vam se pozalit pa mozda ko ima kakav pametan savjet jer ja neznam vise. I ne volim jer vam pisem a to znaci da kukam a ne volim kukakt 😬 I da pisem kao poseban post pa slobodno koga ne zanima ne mora citat ni komentirat ..... Jer imate ovde i ozbiljnijih problema i pametnijeg posla od citanja moje žalopojke,tako da sve ok ...❤️❤️❤️❤️

Skratit cu sto vise mogu da nemate puno za citat . Ja sa mojom mamom sam u dobrim odnosima ali uvijek me smetalo sto je svoje misljenje nametala meni i iznosila ga kao jedino ispravno , i ako ne poslusas nju bit ce ti tako i tako .... Druga stvar kad bi ja nesto planirala ona bi mi rekla da sam u oblacima i da ne razmisljam realno, a ja bi smatrala nju previse negativnom osobom sto ona ne zeli priznat nego sebe naziva realnom . Treca stvar je sto stalno kuka i iznosi sebe kao zrtvu, kad sam joj rekla zasto toliko stalno kuka, kaze da je njoj tako lakse kada to sve podjeli s nekim. Ona kukaka tati, svojim prijateljicama i onda i meni . Ajde jos to nekako nego kad je zovem svaki dan na skype nade se uvijek nesto negativno za pricat i neki ALI. Banalan primjer: tako je lijepo dok su mali vidit ces kad dode pubertet ili joj to tako sve brzo prode. To je sve istina ali zasto svaki dan vrtit istu pricu? Ja pokusavam okrenut na pozitivne stvari ali ne ide, i na kraju ja ispadnem bezobrazna . I svaki put kad ju nazovem ima neki savjet a sama kaze da je ona slusala babe i nije dobro radila i kolko danas se zna bolje i vise. Juce sam joj poslala snimku gdje se bebulja smije i ona kaze nemojmo tolko bebu nasmijavat umori se 🙄 ok najpametnije je vjerojatno ne uzimat to sve k srcu ali stvarno se ne zelim koncentrirat na negativne stvari nego uzivat dok je mala a i ucit ju da bude pozitivna. Kad je bila moja m. Tu onda smo se posvadale oko toga i od tak smo nekako napete isko smo se Pomirile, a i sad nekako nemam zivce za tu njenu negativnost. I znam vec kad kad budemo htjele izglatit ovo od danas reci ce da je morala pit tablete za smirenje zbog mene ...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.