Ajme koje bolestine,bebe bubane na sve strane..joj, hb moja je dobro
Ejic bas lijepi boric i poklon je presladak!
Tpol mi zivimo kuca do svekrica,kat ispod je baka od mm. A farbamo jedan zid u kuhinji. Inace eto boja ispala supeeer.
Joj joj te malecke ljetnice ili ne spavaju ili seru naveliko 😂
Teni danas napravila breskvu i malo banane i isto je prokenjalo nekoliko puta. Drugi puta opreznije 😅😅😅
Uz sve danas sam uspjela oprat zavjese i prozore.....krenula radit generalku pa kuca izgleda kao da bomba pala kako to uvijek biva. Kad krenes sve cistit tri dana se ne vidi nikakav rad.
Ilani moze kupovni pire. Inace i ide po receptu,ali nisam pisala kad nisam znala da ima kod nas za kupit.
Zaljubljivanje kod nekih 😆😆😆
Ne znam sta jos.
Tpol i Tena je u nekoj fazi kad ostane sama vristanje na najjace a ako sam kraj nje ili makar u sobi sve 5!
Idem peglat kosulje
url=https://lilypie.com]
I moja. Cijepljenje odgadam do iza Tri kralja. Ne zelim temperaturu i ludilo pred Bozic!
Evo mene opet ko padobranac zesci,sve vas citam pratim,al nikako da se odvazim pisat.
Sanjarka svaka cast za memoriju sitila si me se jos dok sam na trudnicama pisala
Slucajno poslala... Ugolina hvala za savjet o dohrani jedemo na veliko.
Ukratko svima pokloni su vam redom super i zao mi je sta nisan i ja bila aktivna pa nisan sudjelovala.
E sad moja Eva krasna velika debela cura koja priko dana u zadnja 2 ipo mj spava 3 puta dnevno po 30 min?!?!?! zaaaaastoooooo???! sta radim krivo????sita je suha je. zubi nisu. ugolina citam da ti svoju za jaslice pokusavas malo pripremat? kakoooo??? e da ja sam zg zapad,malesnica. zvucat cu ko ocajnica al ima ko za kakvo druzenje hahaha.
Ma miki mi smo ti sve tu sirote usamljene duse haha..
A ne znam kaj da ti kazem,moja ti sama sebi napravila raspored,inace ju nisam nikako sama ukalupljivala..pratila sam njene potrebe i to je to..kad joj se spavalo,stavila sam ju spavat,kad je bila gladna,dala sam joj jest,bez da sam pratila kaj se u koliko sati dogada.. i do nedavno je bilo ovako.. budenje u sedam ili osam, dva sata kasnije,spavanje od pola sata,onda opet budna dva,tri sata pa malo duzi spavanac..i onda opet nakon dva sata kratii od pol sata.. a unazad par dana vidim da joj vise ne treba ovaj jutarnji polusatni..probudila se oko osam tako sa sam ju oko pol 12 stavila spat..nastojat cu tako svaki dan..mozda joj ude u naviku.. e sad,nadobudna sam,ko zna ocu vec sad to tako uspjet
I ovdje zahvaljujem svojoj tajnoj i buducoj stvarnoj priji Babycoming na prepredivnom poklonu😙😙😙
Stvarno si me razveselila!
Masho,ni ja ne znam uploadat sliku😂zamolit cu nekog da stavi
Sortiraj odgovore
Najstariji