Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    19. Prosinac 2016. 18:50

Ajme koje bolestine,bebe bubane na sve strane..joj, hb moja je dobro

Sunshine1
    19. Prosinac 2016. 19:30

Ejic bas lijepi boric i poklon je presladak!
    Tpol mi zivimo kuca do svekrica,kat ispod je baka od mm. A farbamo jedan zid u kuhinji. Inace eto boja ispala supeeer.

Joj joj te malecke ljetnice ili ne spavaju ili seru naveliko 😂
    Teni danas napravila breskvu i malo banane i isto je prokenjalo nekoliko puta. Drugi puta opreznije 😅😅😅
    Uz sve danas sam uspjela oprat zavjese i prozore.....krenula radit generalku pa kuca izgleda kao da bomba pala kako to uvijek biva. Kad krenes sve cistit tri dana se ne vidi nikakav rad.

Ilani moze kupovni pire. Inace i ide po receptu,ali nisam pisala kad nisam znala da ima kod nas za kupit.

Zaljubljivanje kod nekih 😆😆😆
    Ne znam sta jos.
    Tpol i Tena je u nekoj fazi kad ostane sama vristanje na najjace a ako sam kraj nje ili makar u sobi sve 5!
    Idem peglat kosulje

url=https://lilypie.com]

deeka
    19. Prosinac 2016. 19:30

I moja. Cijepljenje odgadam do iza Tri kralja. Ne zelim temperaturu i ludilo pred Bozic!

• -Miki-
    19. Prosinac 2016. 19:40

Evo mene opet ko padobranac zesci,sve vas citam pratim,al nikako da se odvazim pisat. 
    Sanjarka svaka cast za memoriju sitila si me se jos dok sam na trudnicama pisala

• -Miki-
    19. Prosinac 2016. 19:45

Slucajno poslala... Ugolina hvala za savjet o dohrani jedemo na veliko. 
    Ukratko svima pokloni su vam redom super i zao mi je sta nisan i ja bila aktivna pa nisan sudjelovala.
    E sad moja Eva krasna velika debela cura koja priko dana u zadnja 2 ipo mj spava 3 puta dnevno po 30 min?!?!?! zaaaaastoooooo???! sta radim krivo????sita je suha je. zubi nisu. ugolina citam da ti svoju za jaslice pokusavas malo pripremat? kakoooo??? e da ja sam zg zapad,malesnica. zvucat cu ko ocajnica al ima ko za kakvo druzenje hahaha.

Ugolina
    19. Prosinac 2016. 20:17

Ma miki mi smo ti sve tu sirote usamljene duse haha..
    A ne znam kaj da ti kazem,moja ti sama sebi napravila raspored,inace ju nisam nikako sama ukalupljivala..pratila sam njene potrebe i to je to..kad joj se spavalo,stavila sam ju spavat,kad je bila gladna,dala sam joj jest,bez da sam pratila kaj se u koliko sati dogada.. i do nedavno je bilo ovako.. budenje u sedam ili osam, dva sata kasnije,spavanje od pola sata,onda opet budna dva,tri sata pa malo duzi spavanac..i onda opet nakon dva sata kratii od pol sata.. a unazad par dana vidim da joj vise ne treba ovaj jutarnji polusatni..probudila se oko osam tako sa sam ju oko pol 12 stavila spat..nastojat cu tako svaki dan..mozda joj ude u naviku.. e sad,nadobudna sam,ko zna ocu vec sad to tako uspjet

curicax3
    19. Prosinac 2016. 21:04

I ovdje zahvaljujem svojoj tajnoj i buducoj stvarnoj priji Babycoming na prepredivnom poklonu😙😙😙
    Stvarno si me razveselila!

Masho,ni ja ne znam uploadat sliku😂zamolit cu nekog da stavi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.