Evo me konacno u krevetu. Imam neki osjecaj da ce noc biti gadna 😥😥 Stavila Marcela u 20h spavati, zaspao odmah, oko 21h prvo mrckanje a onda plac. Uzmem ga iz krevetica, dam cicu malo jede-plac. Dam drugu, parput posisa-plac. Dignem ga-plac, dam dudu, parput potegne-plac 😵😵 Vise nisam znala kako da ga primim, sta da mu dam da ne place. Onda smo otisli u dnevnu i tamo se konacno smirio. Ok, dodemo u spavacu, ostavila ga da mi zaspe na rukama da nebi odmah bio opet plac, stavim u krevetic, spava 15min i pocne se meskoljiti. Ja u kupaoni, mm u sobi, gura mu dudu on okrece glavu, ne zeli i tendira opet prema placu. Dosla ja u sobu, gurnula mu dudu, primila za rukicu i od tad spava. Ne znam vise bi li te nase noci i sad ovo plakanje pripisala zubima, trbuscicu ili necem trecem. Jer kad je to plakao, parput je prducnuo i poceo jos vise plakati. Mislim da cu sljedeca 2 dana preskociti dohranu da vidim jel u tome problem.
Sanjarka, Ugolina, Sunshine, Ellie, hvala! I ja sam zadovoljna kako je ispao bor 😊😍
Sanjarka, ti si bas mama zmaj, sva organizirana i vrijedna 😀 Svaka ti cast!
Da, bas si je nasa Miska dala truda za nas poklon 😍
I Sunshine nam je danas bila vrijedna 😊
Abies, kako je situacija s Petrom? Jel pala temp?
Lovre se okrece, bravo za velikog decka! 👏👏💙
Ellie, nadam se da ce vas brzo proci te bolestine. Bas vas je nekako primilo... 😔 Super sto je tm bolje! I bas super za prijateljicu sto ti je sve sredila, malo je takvih prijatelja vec danas... 😕
Danas svi neki zaljubljeni. Ma i ja sam zaljubljena jos od vikenda 😍😍
Ne znam jesam li jos stogod ispustila...
Ah da, narucila danas Marcelu poklon za Bozic. Baby gym cabrio. Ima volan koji sad svira i svjetli iznad glave a kasnije se moze sloziti da izgleds ko da vozi auto 😀 Nadam se da ce doci do petka 😊
Tako, idem sad na spavanje. Laku noc svima! 😘
Izgleda da je mir s temp. Ako ima onda je oko 37. Samo mala je pa sam ja bedasta.
Novo stara mama minnie miki (poslije vidim)...relacija zg-st ajme. Ja zbog krvarenja nisam ni pomišljala na putovanje. Koliko je cura stara i gdje si rodila? U zg il st? Il na pola puta 😀
Čujem kako krevet viče moje ime
Laku noć
Evo i mene
Sanjarka a super ste sve obavile, kamo idu na izlet i na kolko dana?
Babycoming prelijep poklon !
Da eto gospojica jedva zaspala pa sad ja nemogu i nesto sam gladna a nemam bas nista finoga sad bi slano za promjenu haha .... Kupali sko je i nije plakala prvo nekako s nogicama aj vidit cemo ocel to bit sta... Posle se smijala jako glasno mm a ja snimala pa se smijem kako se ona smije hahha i eto sad nista od spavanja
Ejic stavi sliku od tog kabria
Miki mislis ovo sta imamo ispod ovaj stiker ? Ako da klikni na njega pa onda kopiras tekst nesto ti bude pisalo pseudo forum
Jutroooo!
☕☕☕☕☕☕☕☕🍩🍩🍩🍩🍩🍰🍰🍰🍰🍳🍳🍳🍳🍳🍳
Evo mene malo napokon!
Zene dal vam bebe gledaju crtice? Ako da koliko dugo?
Moj kad vidi medu na tvu il tak nes pocne se smijat. Sad dal kuzi il bezveze, ne znam.
Idem malo u nazad citat!
Dobro jutro!
Vec je jutro 😮😮 Kod mene u spavacoj sve zatamnjeno pa nisam i primjetila da je jutro. mm nisam ni cula kad je otisao na posao 😁😁 Marcel se poceo meskoljiti a ja uvjerrna da je tek 4-5h, ga natrag uspavala 😁😁
Noc i nije bila toliko losa kako je pocela. Prvo budenje oko pol 1, onda jos neka 2 budenja do 4 i sad potego do 7. Moze se to i ponoviti 😊
TPol, evo linka za baby gym: http://m.toysrus.at/skava/static/product.html?type=TRU_product_non_us&url=%2Fproduct%2Findex.jsp%3FproductId%3D60300161%26prodFindSrc%3Dsearch%26foreSeeEnabled%3Dfalse%26frmSearch%3Dtrue&domain=http%3A%2F%2Fwww.toysrus.at&productId=60300161&prodFindSrc=search&foreSeeEnabled=false&frmSearch=true
Abies, duper sto navecer nije imala temp. Kako vam je prosla noc?
Odoh se srediti. Danas idemo na tombolu u moju firmu. Nadam se da nece plakati u autu. Morat ce ipak iza sjediti jer ne mozemo iskljuciti air bag 😣
😘😘😘 svima!
Jutrooo ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍰🍰🍰🍰🍰🍰🔫🔫🔫🔫🔫
Evo ima svašta na izbor pa se ponudite.
Nama se noći skroz pokvarile aaaaaa😭😭😭😭😭
Budna sam od ne znam...4-5 😴
Jučer se nisam stigla javit, bila u šopingu i kod pedice. Kažr dr da se tonus puno popravio, a mjere su nam 8000, 67,43. dobili smo samo 200g u mjesec dana, al to je ok jer imamo dosta. Danas na vježbe.
Kupila mm-u poklon pod bor i nove jaslice, razbile se prilikom jedne od selidbi prošle godine.
Jakov opet krenuo u vetić, ovaj put s veseljem, samo kako stvari stoje morat ćemo ga ipak vadit jer nam nije praktično vozit ga kad ja ne radim.
Kako nam Petra jel bolje?
Mare zub?
Mi nismo stigli baš ljubovat od ove strke, ali se ipak volimo 😍😍😍
Pokloni manje više svi stigli 👍
Ellie super je imati takvu frendicu, brzo se oporavi 😘
Sandrich Lovre se okrenuo? Eto ti pravog poklona za ročkas 😍
Dalje ne znam, nisam popratila...
Sunshine jel sve čisto? 😘
Pokloni su odlicni!
Miska poklon si poslala na krivu adresu😃
Sunshine slika ti predivna!
Ejic bor je😍😍😍😍😍 citam tvoju dobru noc i mislim si bozeee a ja se zalim kad se jednom probudi😨😥😥😥😥
Abies kako mi petrica??
Miki bok! Gdje si na malesnici?
Meni seka tamo zivi.
Cure kako rezete cepic? ⬆ ili ➡ ?
Moj je spavao od 22 do 6 uj. Malo kasljao po noci a ja sam ae budi cijelo vrijeme. 2 put isla pisat. Cekala ga da se probudi.
Jucer je bio cijeli dan neki nervozan, plakao stalno dok ga ne dignes u ruke... brljavio sa jelom...ako je jednu cijelu flasicu pojeo.
I oprostite cure , citala sam samo par strana u nazad😐
Jutric. Evo ja pijem kavu u kuhinji dok mi bebe spavaju.
Ejic, ne znam jel do neta ili sta
.stisnem dodaj fotografiju i ne ode. Ili ce ti stici pet. Bor vam divan.
Sanjarka, zmajice, sve ja napravim ali dobim orazan prozorcic bez koda i onda nemam kaj kopirat.
Abies, puj puj nadam se da je ok.
T pol..mislim da ih trbuscic zezucka.
Bellaru...neka te. Jesi ti u Zg?
Crazy, bitno da se vi volite. Ja jedva cekam ljepse dane da mogu malu vodit u vrtic a ne mm. S njim mi rano ode..kasno dode.
Murphy na djelu. Djeca spavaju, pijem kavu u kuhinji jer ak zadreci baby phon bude se svi...a mob prazan. Pas mater
Ugolina, tebi pusa. Ne znam jesam sta tvoje procitala
Masho malo vam zga sam. Al sam odrasla na jarunu😊
Jesi ti bolje?
Danas idemooo kupit booor😊😊😊😊 jedva cekam! Krenuli jucer. Stavili malog u auto i krenuli. Kaze abies muz otisao...eh...krug po jaski i nazad doma.
Sortiraj odgovore
Najstariji