Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ejic
    19. Prosinac 2016. 17:07

Sanjarka, evo naseg bora 😊

Ostalo pisem kasnije (oko 22 dok legnem 😁😁)

😘😘 svima!

Sunshine1
    19. Prosinac 2016. 17:10

Sanjarka danas je dojila valjda 57 puta,a i sa noci se lijepo moze pohvalit,i jos cendra non stop.

Imam jedno 5 str za citat nozda navecer. Evo cvili...

url=https://lilypie.com]

TPol
    19. Prosinac 2016. 17:11

Pozdrav svima
    Lijepo da ste se svi ponovno pozaljubljivali hihihi i ja sam.... Znaci love is in the air
    Mare vidla sam sliku na viberu i ja mislim da je zub id granuloma zna tako bit ak naravno provjeri 
    Elle ozdravi brzo, cula sam se bas s mojom mamom i nju je isto tako odjednom grlo uhvatilo i temoeratura dobila inhalacije i antibiotik , tek nakon 7 dana ju bol popustila 😕😕😕
    Kile hmm nemam vagu al vidim da sam na trbuhu dobila jedan šlauh kojeg nisam ni posle poroda imala tako da se moram okanit slatkog od nove godine 😂😂😂
    Sunshine koju to sobu farbate nisam u toku, vi zivite sa svekrvom i svejrom, nekako nisam taj detalj polovila znam za sandric s ti ih cesto spominjes pa ste u blizini ili ? 

Sinoc kad sam je stavila u krevet pocne se tako grcit tj okretat neznam kako bi opisala dosize noge, dize ih i tako se probudi a akd je u viberu onda mirna tako da sam je ostavila tamo da spava do 4, al cudno mi to, mislite da su to jos grcevi samo u blazem obliku?

deeka
    19. Prosinac 2016. 17:50

Sanjarka recept od mileramke koju si nedavno radila?

Masha
    19. Prosinac 2016. 17:57

zanemarujem sve vaše probleme i kroz vrisak pitam zaštooooooooooooooooooooo ja jedina ne mogu uploadat sliku, zaštooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

ejic
    19. Prosinac 2016. 18:33

Masho, ako hoces, mozes meni poslati sliku u privatnu poruku pa je ja zaljepim na forumu. 😉

Abies
    19. Prosinac 2016. 18:39

Masho zna nekad zezat. Čak i u porukama. A i neke preinake rade možda zato. Sandrich i Crazy znaju još neke stranice. 
    Napiši što si dobila.
    Petri temp baš i ne pada 😭 jedva čekam pedijatra. 
    Bar cica, al kad bljucne baš je vruće mlijeko. U guzi 38.3 moramo po brata i dala joj čepić al kao i da nisam. Ne sviđa mi se to.

Ugolina
    19. Prosinac 2016. 18:48

Ejic lijep ti bor

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.