Sanjarka, evo naseg bora 😊
Ostalo pisem kasnije (oko 22 dok legnem 😁😁)
😘😘 svima!
Sanjarka danas je dojila valjda 57 puta,a i sa noci se lijepo moze pohvalit,i jos cendra non stop.
Imam jedno 5 str za citat nozda navecer. Evo cvili...
url=https://lilypie.com]
Pozdrav svima
Lijepo da ste se svi ponovno pozaljubljivali hihihi i ja sam.... Znaci love is in the air
Mare vidla sam sliku na viberu i ja mislim da je zub id granuloma zna tako bit ak naravno provjeri
Elle ozdravi brzo, cula sam se bas s mojom mamom i nju je isto tako odjednom grlo uhvatilo i temoeratura dobila inhalacije i antibiotik , tek nakon 7 dana ju bol popustila 😕😕😕
Kile hmm nemam vagu al vidim da sam na trbuhu dobila jedan šlauh kojeg nisam ni posle poroda imala tako da se moram okanit slatkog od nove godine 😂😂😂
Sunshine koju to sobu farbate nisam u toku, vi zivite sa svekrvom i svejrom, nekako nisam taj detalj polovila znam za sandric s ti ih cesto spominjes pa ste u blizini ili ?
Sinoc kad sam je stavila u krevet pocne se tako grcit tj okretat neznam kako bi opisala dosize noge, dize ih i tako se probudi a akd je u viberu onda mirna tako da sam je ostavila tamo da spava do 4, al cudno mi to, mislite da su to jos grcevi samo u blazem obliku?
zanemarujem sve vaše probleme i kroz vrisak pitam zaštooooooooooooooooooooo ja jedina ne mogu uploadat sliku, zaštooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Masho, ako hoces, mozes meni poslati sliku u privatnu poruku pa je ja zaljepim na forumu. 😉
Masho zna nekad zezat. Čak i u porukama. A i neke preinake rade možda zato. Sandrich i Crazy znaju još neke stranice.
Napiši što si dobila.
Petri temp baš i ne pada 😭 jedva čekam pedijatra.
Bar cica, al kad bljucne baš je vruće mlijeko. U guzi 38.3 moramo po brata i dala joj čepić al kao i da nisam. Ne sviđa mi se to.
Sortiraj odgovore
Najstariji