Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    04. Kolovoz 2016. 08:59

Odakle ti Ugolina uopce ideja da joj bas tada das jest ccc 😂😂😂😂😂
    Zivjela sveki! 😎

Sunshine eto kao da opisujes mog juniora s tim nocnim spavanjem i periodima nemira. Zakon!
    I nisi nemajka i ja se cila isprepadam na iti mali nagovjestaj budenja haha

Zubaru otisli privatno, zubarica vrhunska kao da je pedagoski fakultet zavrsila haha. U cekaoni tableti, play station... Na izlazu skrinja blaga za hrabre heheh
    Btw njena socijalna zubarica na godišnjem do kraja mjeseca mislim stvarno tako smo otisli privatno i sreća da jesmo jer je ipak prvi popravak u pitanju a njena socijalna neka sva bezvezna

Hemoroide a mislim da jesam cak sad nakon poroda al proslo samo od sebe nije bilo strasno neznam stvarno od čega to dode

Da da Marigmar sve ce ti bit lakse kad skuzis da ti sna uopce ne treba haha 😂😂😂😂

Sta se tice muzeva i spavanja ah i ne trepne cilu noc. Kaze neki dan da je on kako su svi pricali mislio da ce to bit puno gore imat bebu da on juniora nije ni osjetio.... LOL

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    04. Kolovoz 2016. 09:01

Marigmar,prvih mjesec dana sam to budenje u gluho doba noci budila muza da me odrzava budnom jer bi isto tak mogla zaspat bez problema..isto me bilo strah da ju ne ugusim s ovim ogromnim sisurdacama..onda sam ga prestala budit tjedan dana nakon sto je poceo opet radit jer mi bilo bed,ipak dela,al sam skuzila da sam se i ja navikla,sad mi nije neki bed vise,ko da sam programirana

Ugolina
    04. Kolovoz 2016. 09:09

Joj,zene moje...moja mala u nedjelju navrsava dva mjeseca... A znate kaj to znaci????!!!?!?!! 
    ...
    Jos samo deset mjeseci porodiljnog!!!!!! Smrc.... 

Ugolina
    04. Kolovoz 2016. 09:12

I moj ima slicne izjave.. Najjaci je,dode s posla, nosi ju kojih..hmmm...desetak min i pocne govorit joj,mala,kak si ti teska.. Mislim si ja,tebi je teska?? TEBI JE TESKAAAAA???!??!? Takvoj mrcini od covjeka,a ja ju kroz citavi dan teglim,e svasta

Ugolina
    04. Kolovoz 2016. 09:39

Hahahahahaha on ne moze pratiti taj tempo, smiiiijeeeeh

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.