Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    16. Prosinac 2016. 09:49

Airbag e pa ja nemam tog fucking ključa. Ima ga i ne mogu ga isključit. Imam onaj retrovizor. I što vidim jel spava ili ne. A kad urla nadam se crvenom semaforu da se raskrebečim po autu i uvalim dudu. I tako do prvog mjesta za pokazivanje cice

Sunshine1
    16. Prosinac 2016. 09:53

Ilani stavila recept na viber. Napisem ovdje navecer.

Sanjarka nisam ti odgovorila....Teni poticem rotiranje.
    Masha na kavi u shopping centru.😂😂😂😂 a mouda treba i bebama vremena sa sazore. Ja se sjecam 9ti mj kako sam bila na iglama kad sam isla na kavu sa Crazy...ova moja nije bila za nikuda. Imala 3,5 mj. Ono najdalje nam do plaze i nazad, cca 100 metara. Jos vise jer smo isle 2,3 dana ranije u zd i zaspala u autu...ajme divotice,mi prosetale kad se ona probudila i deracina na najjace aaaaaaa uzas. Sad je odlicna kad negdje idemo.

O i jucer ja u bolnici cekam dr. Zamolila ga da me primi preko reda jer je mm vani sa 4 mjesecnom bebom 😂😂😂😂😇🤗🤗🤗🤐🤐 a mm vani je nosa jer kaze da je priprema za deracinu hahaha pa reko daj ie spusti u kolica i za 5 min ce ti zaspat. Nece on,kaze preriskantno mu 😂😂😂 i ja dodem,stavim je u as,ona glavu lijevo desno par puta i zaspala dok smo izasli sa parkirnog mjesta.

Idem malo pospremit,zaspala bez beda. E jos jedna novost. Pas mater i Janku i 300 kuna. Al ajd dobro,bio mi je prekretnica. Valjda ju asocira da mora na spavanje i popizdi kad ga cuje. Al zato joj kao i sad maloprije dam da ga vidi na minutu,ili upalim na minutu,gasim...i onda krene vrtit glavu i zaspi 😇😇😇😇

url=https://lilypie.com]

Masha
    16. Prosinac 2016. 10:22

Ugolina sve napravih kak si rekla i pise tamo di bitrebala dobit kod da ne mogu dibit kod zbog nastavka?idem probat rename i dodat jpg?

Ugolina
    16. Prosinac 2016. 10:28

Hehe,super za tenicu!!! prava cura 😍😍 
    Moja spava ima sat vremena..zadnjih nekoliko dana mi produzi ovo orvo jutarnje spavanje na sat,sat i pol cak?!? kaj joj je 😂😂😂 moze bit i nju izmuci ovo nocu budenje stalno..koja kokos..
    Sinoc sam si podove oprala navecer i evo danas prasine ko u prici..ko mi kriv kad sam htjela imat tamne podove 🔫🔫 speglala ves,sude makla,stavila prat.. imam par listica blitve,to bi mogla danas nama varivo skuhat,hrpu krumpira i mrkve da prikrije manjak blitve 😂😂😂 vidjet cu jos..muz i danas barem do sest radi.. razmisljam opako o pranju zavjesa i prozora jer se to nije pralo ima vise od pol godine..mama mi to oprala tamo pred porod..tek toliko da malo osvjezim..nije mi toliko do prozora nego zbog prasnjavih zavjesa 😂😂😂 mislim da cu se odvaziti za taj pothvat uz ovu prdacu..hmmm...trenutno pijem kavu,cekam da mi se nesto njenog vesa osusi u masini jer bilo vlazno jos po rubovima pa da i to maknem odavde.. i muzu mozda promijenim posteljinu kad bude zlica opet spavala..al to mozda.. kaj vi delate

CrazyPuppet
    16. Prosinac 2016. 10:32

Ma dojenje-AD to je samo tehnikalija, svake rasprave o tome su mi bespredmetne. Ja isključivo dojim jer je to MOJ majčinski instinkt. da mi to ne odgovara, nebi i točka. isto i s pelenama, dudama, ovim-onim. Bitno da volite svoju i da ste tu za njih. A tandemsko dojenje sigurno dobro dođe mamama s blizancima ili s bebama koje su rođene jedna za drugom. Mislim da im je tako praktičnije jednom kad se uhodaju. I opet, tko voli nek izvoli. Ko što ne volim da mene netko naprečac osuđuje i sprda, tako ne želim ni biti takva prema drugima. 
    Ejić drago mi je da je i tvoj poklon stigao na adresu. Marcel ti neda spavat, nemam ti neku pametnu, nadaj se da će proći, svaka beba svoju priču ima. ja s Jakovom nikako na kraj s tim spavanjem, a s Josipom 5x lakše. Duda je zeznuta za spavanje, ja bih je probala skroz izbacit po noći. Nek se dobro najede preko dana, a po noći se ne dizat na svaki kme, pričekaj 5-10min i daj mu šansu da se sam uspava. Ako nejde smiri ga i spusti bez cicanja. Nahrani ga 1-2x po noći ali nek pojede kako spada. Upozoravam te da ti neće ići glatko i od prve i da će 10dana biti kaos, a onda bi trebalo biti bolje. 
    Mi se konačno svi naspavali, imali jedno buđenje u 3ipo👍
    Još imam nešto spremanja, al nazire se kraj kaosa 😉👍
    Idem se igrat s klincima 😘

vjeverica8
    16. Prosinac 2016. 11:12

Prvi spavanac 
    Ako niste za mix jutarnje žalopojke i psihologije preskočite do prve boldane riječi 

Nemam ja osobno ništa protiv AD-a, odmah u bolnici je dobio 2 obroka ad-a dok meni dojenje nije krenulo. Ali onda kad je krenulo bilo je super. Stvarno nisam osjetila neke muke po dojenju tipa bolnih bradavica ili mastitisa. Jedino nekad sumnja je li mu dovoljno. Problem je u mojoj psihi da nisam dobra mama tj da sam sebična što mu želim dati ad da bih ja u shopping. Kad izađem iz svojih cipela i razmišljam kako bih reagirala da mi frendica dođe s takvim problemom rekla bih joj da je normalno da treba imati vremena za sebe. Baš kako Curica kaže, ako je mama sretnija onda i s djetetom kvalitetnije provodi vrijeme. Na racionalnoj razini mi je to sve jasno, na emotivnoj nije još. Bude. Radim na tome. Inače sam jako samokritična prema sebi, nekad s razlogom, nekad bez. 
    Zašto ga svekrva nije primila... hmm.. teško mi je to objasniti. MM je divna osoba i neopisivo komplicirana istovremeno. On je još veći perfekcionist od mene. Njegovi roditelji žive ispod nas i to super funkcionira jer je on postavio jasne granice. Oni se nemaju pravo miješati ni u jednu našu odluku i često se suzdrže uopće išta komentirati jer znaju da će ih mm sasjeći prije nego išta kažu. Meni je to uvelike olakšalo naš suživot. Ona ga nije primila vjerojatno jer se boji. Boji se da ga ne primi krivo ili ne znam šta. Na početku mi je to bilo ok a sad mi povremeno fali da ga nekad može pričuvati. Ona kuha za sve nas i inače je po naravi "žrtva". Sve će ti napraviti ali će i stalno kukati da joj je teško. Bolesna je, žali se, ali neće kod doktora. Žrtva. Sad bih mogla puno toga napisati o psihološkim igrama žrtve i spasitelja ali neću vas time ugnjaviti. S obzirom da ona ionako već puno radi za nas i održava okućnicu i ima kokoške i sl meni je žao još joj i moje dijete uvaliti. Zato ne forsiram neki pretjeran angažman s njene strane što se tiče malog.
    Kažem, da sam u zg vjerojatno bih više bila vani, nalazila se s frendicama i tako. Ovako mi je sve daleko s obzirom na taj kratak razmak u dojenju. Bude on veći i bude došlo ljepše vrijeme pa ćemo onda špancirati po Bundeku i Jarunu  sad ionako nemam kamo ići osim shopping centara, ali s njim ionako ne mogu ništa isprobavati pa pih 

Anchice razumijem te 
    Masho očekujem sliku iz shopping centra! Možeš ti to 
    Bellaru meni je prekratak pojas u autu da bih AS montirala na mjesto suvozača. Danas naručujem retrovizor s ebaya.
    Ellie ti si mi super kako s Enom ideš svuda! 
    Sanjarka vratit će se noći na svoje 
    Ejić i tebi fige da se noći poprave.
    Crazy ti si stvarno zmaj od žene!! I pohvale tvom mužu!! Uopće ne sumnjam da si ga dovela u red. Polako ali sigurno 
    Ugolina kako je bilo kod tvojih jučer?
    Ilani Nikolina je mala mustrica  pametnica mala 
    Abies jesi ti na fb kavi danas?

TPol
    16. Prosinac 2016. 11:18

Jutro svima eto mi smo zaspali iza polnoci, plakala je nesto izgleda zubi jer je sline imala i gurala sakicu u usta

Elle da kad se mora negdje i. Onda se mora ali da ja moram sa mojom definitivno bi trebala pomoc pa makar nekog morala zaposlit jer to vristanje nebi mogla sama 
    Van idem samo ergom 
    Bellaru imas pravo nema starih roma al poanta je bila da trebanac srecinu hihi a  i sigurno su bolesni, ovde u becu ih ima jako puno pa opet nema tih starijih sugurno zbog nacina zivota 

Crazy svaka cast dobro ste to uspjeli 👍🏻
    Sofu stavim na viber i naravno da je macak skocio i poceo je drapat 😡😡😡

Kad smo kod ad ja sam kupila one tetrapake reko ako bas ogladni a mene nema i pise da se treba zagrijat na 40, pa kako da to napravim ako idem van ? 
    Sunshine eto nadam se da ce i moja postat dobra hihih

TPol
    16. Prosinac 2016. 11:22

Vjeverice takve su moja mama i svekrva te mogu kukat cijeli dan a najgore ako nesto kazes ispadnes ono najgori ... Al super da vam kuha , meni je na pocetku malo svekrva jer nije bila gotova kuhinja al smorilo me to oitanje sta hocu jest 😞🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.