Ugolina to bi bila totalna fora da si napravila 😂😂 razapele bi te covjece
Ugolina to bi bila totalna fora da si napravila 😂😂 razapele bi te covjece
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
E kupila jucer sinu smoki onaj baby flips od lina i neki hippov smokic od prosa 😄 pa cemo se učiti zvakat

Postoje smokici za bebe 😂 jebote kaj sve nece izmislit
Postoje smokici za bebe 😂 jebote kaj sve nece izmislit
Haha a da danas sve postoji 😂
Mudrica je bome odma jela onaj bobijev s kikirikijem 😱

Evo ja zvala pedicu za promuklost. Kaze ako smanji za 50% obroke odma kod nje. On jede manje al ne bas 50% . Onda jednu pojede do kraja flasicu drugu ne. I ugl da ga inhaliram 2 puta dnevno i fenistil kapi 5 dana i da ce to otic u kasalj
Ejic stigao nam diiivni poklon!!!! Hvala ti!!! Cim skuzim kak se stavlja stavim. Ajd objasnite
Bellaru...nemoj bit stroga. Idem u setnju po sat vremena svaki daaaaan!!
Na Stagliscu sam. Zakaj? Bi mi dosla? S promuklim Karlooom??? Ajahshahaha zezam se. Malac mali.
De kad se ja ohrabrim pa se javim iz shopping centra s kave s kofeinom i mlijekom s malim..
Ejic stigao nam diiivni poklon!!!! Hvala ti!!! Cim skuzim kak se stavlja stavim. Ajd objasnite
Bellaru…nemoj bit stroga. Idem u setnju po sat vremena svaki daaaaan!!
Na Stagliscu sam. Zakaj? Bi mi dosla? S promuklim Karlooom??? Ajahshahaha zezam se. Malac mali.
De kad se ja ohrabrim pa se javim iz shopping centra s kave s kofeinom i mlijekom s malim..
Hahaha!!!
Odi na stranicu tynipic tamo imas za odabrat sliku,stisnes upload i kad se uploada kopiras link mislim drugi ili treci po redu,pise forums bla bla i tu ga zalijepis

Ilani,pitam se potpuno istu stvar ko i ti.. sita je,pila je,okupana, premotana, ono,samo treba spavat,prije mi se budila dva puta kroz noc,a sada odspava u komadu do kojih 2 i od onda na dalje svakih sat vremena..fkt ne kuzim!!!!

Dobro jutro ljetnice!
Evo mene kod dorucka. Iako bi mi trebao lonac kave, trenutno sam na caju za dojenje 😊
Imam osjecaj da su nam noci sve gore 😩😩 Od 20 do 7 maksimalno spavanje u komadu 2h. standard je budenje nakon 1-1 i pol h, a nekad i vec nakon pola sata 😩😩 I gospodin mali vise ne zeli dudu pa da spava dalje. ne, moram ga dignuti, cica i onda zaspi na cici i vise ne zeli dufu. Ujutro oko 5 cak nije htio vise ni cicu. Onda sam ga morala drzati i dudu mu uvaliti 😣😣😣😣😣 Proci ce to, jelda? Recite da ce prociiii 😣😣😣😣😣😣
Sanjarka, trazila sam vec u tom pretincu za iskljucivanje air bag-a, a i muz od mame je trazio pa nismo nasli. Mislim da bi moralo biti u kompjuteru auta. Ali to se treba igrati da se nade. A ja sam prelijena za sve sto se tice auta. Dosta mi je kuca, za aute je zaduzeni mm 😈😈
Masha, drago mi je sto vam se svida 😊 Nadam se da ce i pasati 😘
Za slike moras ici na tinypic i nakon uploadanja slike kopiras link za forume.
Cure, jesam li dobro objasnila? Dugo vec nisam ljepila slike ovdje pa ne znam vise na pamet

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji