Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    16. Prosinac 2016. 09:07

Ugolina to bi bila totalna fora da si napravila 😂😂 razapele bi te covjece

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    16. Prosinac 2016. 09:08

E kupila jucer sinu smoki onaj baby flips od lina i neki hippov smokic od prosa 😄 pa cemo se učiti zvakat

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    16. Prosinac 2016. 09:14

Postoje smokici za bebe 😂 jebote kaj sve nece izmislit

bellaru
    16. Prosinac 2016. 09:21

Evo ja zvala pedicu za promuklost. Kaze ako smanji za 50% obroke odma kod nje. On jede manje al ne bas 50% . Onda jednu pojede do kraja flasicu drugu ne. I ugl da ga inhaliram 2 puta dnevno i fenistil kapi 5 dana i da ce to otic u kasalj

Masha
    16. Prosinac 2016. 09:28

Ejic stigao nam diiivni poklon!!!! Hvala ti!!! Cim skuzim kak se stavlja stavim. Ajd objasnite

Bellaru...nemoj bit stroga. Idem u setnju po sat vremena svaki daaaaan!! 

Na Stagliscu sam. Zakaj? Bi mi dosla? S promuklim Karlooom??? Ajahshahaha zezam se. Malac mali.

De kad se ja ohrabrim pa se javim iz shopping centra s kave s kofeinom i mlijekom s malim..

Ugolina
    16. Prosinac 2016. 09:30

Ilani,pitam se potpuno istu stvar ko i ti.. sita je,pila je,okupana, premotana, ono,samo treba spavat,prije mi se budila dva puta kroz noc,a sada odspava u komadu do kojih 2 i od onda na dalje svakih sat vremena..fkt ne kuzim!!!!

ejic
    16. Prosinac 2016. 09:44

Dobro jutro ljetnice!

Evo mene kod dorucka. Iako bi mi trebao lonac kave, trenutno sam na caju za dojenje 😊
    Imam osjecaj da su nam noci sve gore 😩😩 Od 20 do 7 maksimalno spavanje u komadu 2h. standard je budenje nakon 1-1 i pol h, a nekad i vec nakon pola sata 😩😩 I gospodin mali vise ne zeli dudu pa da spava dalje. ne, moram ga dignuti, cica i onda zaspi na cici i vise ne zeli dufu. Ujutro oko 5 cak nije htio vise ni cicu. Onda sam ga morala drzati i dudu mu uvaliti 😣😣😣😣😣 Proci ce to, jelda? Recite da ce prociiii 😣😣😣😣😣😣

Sanjarka, trazila sam vec u tom pretincu za iskljucivanje air bag-a, a i muz od mame je trazio pa nismo nasli. Mislim da bi moralo biti u kompjuteru auta. Ali to se treba igrati da se nade. A ja sam prelijena za sve sto se tice auta. Dosta mi je kuca, za aute je zaduzeni mm 😈😈

Masha, drago mi je sto vam se svida 😊 Nadam se da ce i pasati 😘
    Za slike moras ici na tinypic i nakon uploadanja slike kopiras link za forume.
    Cure, jesam li dobro objasnila? Dugo vec nisam ljepila slike ovdje pa ne znam vise na pamet

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.