Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    16. Prosinac 2016. 11:23

Kod mojih uvijek super,vjeverice 😂 a ono najbolje,maloj se nije nis poremetio raspored..obicno bi joj se poremetilo to spavanje dok negdje odemo, sad se konacno i to sredilo da kada smo i negdje,odspavat ce u svoje vrijeme 💪💪💪 zene,zavjese u masini,pola prozora oprano, sad jos u zlicinoj sobici!!! Imali smo pauzu za cicanje 😂 wooohooo

16. Prosinac 2016. 11:26

Babycoming, imam pitanje za tebe. Mislim da imamo isti usisavač i mislim da si čak zadovoljna s njime. Molim te otkrij mi svoju tajnu! Kako KAAKO ga cistis i održavaš???  Očito da ja nešto krivo radim! Istresem spremnik za prašinu ali treba očistiti i sve one spužvice i filtere isto. Radim to vani u dvorištu i to izgleda kao da sam kremirala nekoga!  Cijela sam u prašini! Inače ne psujem ali kad čistim ovaj je.. ni usisavač dobiju svi, i Švedska i Electrolux i taj koji ga je izumio i taj koji je zaposlio onog koji je izumio ovo glupo čudo i ja koja sam to kupila!!! Ljuta sam ko pas. Odoh dalje čistit i radit sarmu poslije.

CrazyPuppet
    16. Prosinac 2016. 12:02

Ugolina vrijednice 👍 sad ajd do mene 😂
    Ilani 😂😂😂 ja isto imam takav i isti vrag s tim filterima. Jedino ja uzmem neki štap pa ga izmlatim na daljinu da nejde direkt prašina na mene. 
    Evo i moj bebač zaspao, imam 5 min mira, Jakov je vani s tatom. Ne mogu kuhat ručak jer su nam prokinuli struju, slažu instalacije u novoj kući. Al zato nam je fino toplo, živila drva 😂👍

Sunshine1
    16. Prosinac 2016. 12:17

Meni se upravo najavili u babinje danas!! DO KAD!!😥😥😥😑😑😑

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    16. Prosinac 2016. 12:32

Umornaaaaa sam 😥😥😥

Nece sam da se igra, nece da jede kasice, mlijeko popije do pola. Miran je uglavnom samo na rukama sto mu jeeeej 😥😥
    Prvo zubi, pa bolest, pa sad pss ( poslije bolesni sindrom 😂)..  krepusnit cu negdje 
    Danas trčati mudrici na priredbu pa odma s priredbe trcat na gimnastiku, moram friz napunit ful je prazan aaaaaj! Nisu moji dani uopće 

Poklon tajnoj priji poslan ujutro. Isprike unaprid sto nije  vise, originalnije i svasta nestooo 😥😥😥

Ja sam trenutno jedna nezadovoljna depresivna zena 🙈

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

ejic
    16. Prosinac 2016. 12:34

Crazy, hvala na savjetima. Pokusat cu tako. Vidjet cemo koliko cu biti ustrajna i kako ce to on prihvatiti. Ali moramo nesto poceti mjenjati jer se budi za svaku sitnicu 😕

Ugolina, ja imam 18 ogromnih prozora, hoces li i kod mene doci? 😉

Bebo spava, idem sad nesto malo po kuci raditi, a nedaaa mi seee 😣

Sanjarka88
    16. Prosinac 2016. 12:42

Opet mi obrisalo post 😩😩😩

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    16. Prosinac 2016. 13:12

Ejic,dosta mi mojih sedam ovakvih haha

Evo i zavjese sam vratila oprane i speglane,jos kod zlice al te su mi komplicirane... ove u boravku i kuhinji su super vodilice i na cicak,zacas skines i stavis

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.