Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    16. Prosinac 2016. 13:17

Drugo dnevno spavanje stupilo na snagu..idem dinstat luk i mrkvu i papriku,za rucak cu rizoto..slucajno sam se sjetila da riza postoji 😂 nisam to kuhala,ne znam kad

curicax3
    16. Prosinac 2016. 13:19

Ma Vjeverice sve ok,ja te skroz kuzim,jer sam bila ista takva dok sam prvu rodila!Nisam bas nigdje mrdala od nje i samo je dojila i znam koje sam imala drame kad sam jednom kratko na svadbu otisla,nije htjela ni izdojeno na bocu,urlala svekrvi tri sata u komadu i zaspala gladna,ova je drzala na rukama dok nismo dosli.S drugom sam okrenula plocu zato😂
    Naravno da svatko radi kako misli da je najbolje za sebe i bebu i nitko nikog ne osuduje,tu smo da si budemo podrska!
    Ja bas u guzvi,jucer najstarija imala priredbu,danas mi srednja ima rockas,dolaze popidne svekici i moja mama;sutra festa s kumovima pa sam u pripremama,torta gotova,kupaone izribane!odo usisavat😘

ejic
    16. Prosinac 2016. 13:46

Ugolina, gdje si kupila te vodilice na cicak?
    Ja imam ikeine na one metalne vodilice i za svako pranje zavjesa moram to odsrafiti i maknuti a kasnije opet sve montirati i paziti na visine... Zato nemam volje prati zavjese jer to traje i traje i traje dok sve tocno namjestim 😕
    Sad si i ti mene sjetila na rizoto! Mogla bi ja to sutra 😊 Hvala na ideji! 😘

Sanjarka, ma doci cete vi opet u ritam. Bitno da Petric vise nema temp i da je bolje, a sve ostalo ce se posloziti 😘

Curice, sretan rodendan tvojoj curi! 👧❤💕🎁🎂🎉🎊 Uzivajte u proslavama! 😘

Ja usisala pod i stavila kuhati krumpir za Marcelovu kasicu a sad na snagi kravljenje 😆 Od jucer imamo jos nesto umaka bolognese, imam u skrinji neke ribe i povrce pa ce mm jedno od toga kad dode kuci a ja ono drugo.

Evo, moje sunce me gleda u babyphon.

😘😘 svima!

Sunshine1
    16. Prosinac 2016. 14:21

Kava. Topla. Tisina. Oooommmm
    Nadam se jos pola sata barem. 
    Baka delje rekla da ce radit strukle pa mi donest,ona nisam ni radila rucak,budem neku laganu veceru. 
    Izribala kuhinju,s jedne strane volim ove najave babinje,bar pocistim ono kaj bi mi stajalo jos par dana.
    U 16 planiramo na ispovijed. I kupit farbu. Smislila sam si ofarbat/opiturat jedan zid u kuhinji i stavit okvir za slike. Sad kupili u lidlu. Poslikam vam. Moj tata ce doc to napravit kak se spada,nadam se da se necemo jako posvadat 😌

Odo meditirat

url=https://lilypie.com]

Sunshine1
    16. Prosinac 2016. 14:21

* dolje 
    Fuck

url=https://lilypie.com]

curicax3
    16. Prosinac 2016. 14:32

Hvala Ejic😘

16. Prosinac 2016. 14:46

Ja sarmu odgodila na sljedeći tjedan, taman da si oslobodim jedan dan od kuhanja, jer sarmu uvijek radim za dva tri dana. Danas su cufte, krumpir pire i špinat, Nikolini špinat s krumpirom. 
    Naša vijest dana -  našla sam Nikolinu u kinderbetu NA TRBUHU! 👏👏👏  Vama to možda nije ništa posebno ali meni je srce zamrlo kad sam je vidjela. Napokon! 

Sanjarka, ti se samo trebaš odmoriti i naspavati. Nadam se da će te sin počastiti prospavanom noći i dužim dnevnim spavancem. Sve će doći na svoje, drži se 😘

Ugolina ženo  što si vrijedna! 

Crazy, baš mi je drago što si odahnula. A za usisavač ajme, nemam reći, baš smo se usrećile😬

Curica, sretan rođendan tvojoj malenoj, uživajte u proslavi 🎂

Sunshine, a valjda će do sljedeće bebe prestati dolaziti zbog Tene 😊

mare1989
    16. Prosinac 2016. 15:02

ilani bravo za Nikolinu😍

Ugolina ti si pravo vrijedna😁

napravila sam danas medenjake i jos neke žnjk😁😂 danas se zanimam oko vesa i to je to. Rucak imam bolonjez jos moram samo skuhat neku tjesteninu.

Ugolina
    16. Prosinac 2016. 15:02

Bravo nikolina!!!! 😍😍😍😍😍

A moja mala onda kad sam tu napisala da je zaspala,sirota se probudila za dve minute,plakalaaa,tresla se..kaj bebe mogu ruzno sanjat?!? Onda se visr nije dala uspavat pa smo se svadale..onda sam sama sebe zasamarala i ono kaj ju uspavljujem na silu i zivciram se,a klonut se sama za pol sata..tak nekak slicno je i bilo 😂😂 al na rukama sam ju uspavala,nema veze.. tak da sad tek kuham..oh well..nesto se dan pobrkao..nadam se da ce barem sat,sat i pol odspavat pa da je to onda to od dnevnih spavanja danas..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.