Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    16. Prosinac 2016. 19:47

Marigmar nam još ne spava noću 😕
    Inače je ko manekenka. Ne bih rekla da ne spava. A dečkina je meeeeedeni. Znači idući put ju zovemo na nzg kavu 😀
    Ellie nek budu i nalazi bolji ovog puta.

Curice  tvom srcu broj 2 sreeeetaan rođendaan!!!

deeka
    16. Prosinac 2016. 20:13

Jambica zahvaljujemo na poklonu, sve super!
    Sliku stavim cim stignem!
    ❤❤❤❤

CrazyPuppet
    16. Prosinac 2016. 21:06

Curice sretan rođendan tcojoj curici 🌺🌸💐🌼🌻🌹
    Moji spavaju...
    Bili do lesnine i kupili neki tepih za dnevni, došli kući i ono kaos. Jakov se baca, urlaaaa dobrih 45min, u međuvremenu se probudi mali, pa i on u plač, pa mi onda mm spusti da sam ja retardirana, pa se ja počnem derat 😂😂😂 uglavnom, svi smo se nekako smirili... A zašto... Valjda kombinacija umora, gladi i toga što ima 2g... A brljavi s tom hranom maksimalno, jede samo u vrtiću, doma teško i nikako. još sav ovaj stres oko selidbe i novog prostora, pa je nemoguć na kvadrat. Ah, this too shall pass, tješim se ☺
    Kako nam ekipa?
    Ellie zakon za sveki, neka nje što dalje, kad je već takva mustra... Moja ni ne zove uopće, ni mene ni mm, niti pita za unuke, niš... 
    Drago mi je da tm ide na bolje.
    Kako su nam bubanci, jesmo zdravi za vikend svi? 
    I ja bi nekamo na kavu, al sam sama ovdje u zd.
    Btw. za "bebe lijenčine" su super one vježbice što je Abies stavila, pa ih malo potičite...

Ugolina
    16. Prosinac 2016. 21:13

Ajoj crazy,koji uzas...
    Ja se sad borila sa svojom za uspavljivanje..bila valjda preumorna da zaspe..al evo,spava..ljubav moja..

Sunshine1
    16. Prosinac 2016. 22:19

Vecer svima, niti ja ne pamtim. Da trenutno 😂😂 mislim da cu krenut citirat ko Ugolina.

Meni prosle babinje,dobila preslatkog plisanog peseka. I jos neke stvarcicr. Roba naravno 92, i to h&m koji ima malo vece brojeve. 
    Ja i mm bili na ispovjedi,sveki cuvala bebulju. I ispizdila na zivce hahahah jos joj glas titral kao da je na rubu placa. 😎😎🤗🤗😇😇😇😈😈😈  a na odlasku sam joj rekla je je danas nervozna i placljiva cijeli dan i da ju muci prdenje. A mm rekao Teni budi sad zlocesta,jako jako da naljutis babu.😂😂 i mi se vratili a ona naravno place. I kazr sveki ma joj taj tvoj tata,sve je njegov jezik kriv!!! Morala sam joj se nasmijat u facu,kaj na to rec.

Odo spavat.
    E da,Ugolina u crveno..tamno. Jer mi je kuhinja crvena/boja vanilije

url=https://lilypie.com]

curicax3
    16. Prosinac 2016. 22:40

Hvala na cestitkama!profestali s bakama i dedom,sutra druga tura!
    Beba nesto kasljuca,nadam se da se nece razbolit i da cemo prospavat noc!

Masho i Crazy,kod mene isto takav kaos i situacije svakodnevno😂al bar nam nikad nije dosadno

TPol
    16. Prosinac 2016. 22:52

A joj masho koja scena, drzi se !
    Crazy i ti nije ti lako, ja definitivno ynam da necu malu razliku medu klincima ako cu uopce drugo hahha 
    Moja je budna malo ju mm zabavlja, stvarno je neumorna
    Bila nam sogi poigrala se pola sata i kuci, svi nekud zure 
    Sunshine joj sto ne volim kad kupe veliki robicu , nije mi jasno zasto 😬
    Laku noc

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.