Pzdrav, tamo na viberu cirkus, znala sam da necu stici sve, dok tamo procitam, naravno jer me zanima i jer sam prava baba mogla bi napisat pravi post ovde
Sanjarka joj bas mi zao Petrica 😔😔😔
Ja jutros malo nastavila nakon onog budenja spavat al uso muz po stavri u sobu pa posle njega dosao macak tako da strasno hahha bolje bi bilo da sam se ustala u 6.
Posle sam malo slikala curkicu , pa se uznervozila pa reko ajmo vam, avani na kraju pretoplo bilo pa se uznervozila ona i ja hahha zakljucujem da sam bas nervozna zena 🙄🙄🙄🙄 bez veze, bili gosti sad a bebukja malo place malo dobro i tako vam to. Nisam za nista vise .
Hele nema porezne kartice😂😂😂😂 hvala ti😍😘😘😘
Cure nikako vas uopce procitat pa eto samo se prikljucujem. Malo mi guzva..i radit i sprovod i karlo... po kuci nista ne stignem. Sutra idem pit kuhano vino u zg😊
Ugolina di si kupila onu laznu dolcevitu? Ono je bas zgodna stvar da ju skafander ne pika u bradu. Mozda si i napisala na viber ali ne mogu ga pratit.
Stavim slikicu dvije kad budu gotove.
Bellaru ides na advent? U koje vrijeme? Ja moram na Rebro na kontrolu u 12 pa cemo i mi malo spancirat nakon toga.
Nisam pametna jel da joj uzmem kasicu ili ne. Imam doma mrkvu i brokulu. Ili da joj kupim neku finu pa da sam sigurna da ce se najest.
Danas se skoro posvadala sa Teninom prabakom. Stalno kad se spustim kat nize je uzima i nosala bi ju. A vec sam joj par puta rekla da ne volim kad se nosi,tako se brzo nauci na to,ono u danu. I onda meni non stop cendra da bi na ruke. Kuzim ja da njoj to puno znaci al onda je stavi sebi u krilo ili nek dode k meni pa nek bude s njom cijelo popodne....I danas ona lijepo dode k meni gore i preko mene...kako sam sjedila na kaucu...pruzi ruke kao jel bi isla k meni....naravno da ce pruzit ruke dijete. Aaaaa luda sam bila. I onda slijede komentari kao ne moze ona niti lezat cijeli dan,mora se i okretat,mora i sjedit,stavi je medu jastuke i slicno. Al to se ne preporuca nikako,valjda doktori znaju bolje nego babe. Da al babe su imale djecu a doktori ne. Ufffff uglavno nejdem sad par dana kat nize k njoj pa mozda skuzi.
url=https://lilypie.com]
Sunshine ja ostavljam karla mami i idem se napit crnog vina😁😁😁 znaci navecer😁😁
Zajebaje baba!
Nedaj se!
Gdje je cure crazy? Jel se tko cuo sa njom?😓
U hm-u imas sunshine'!!
I kuzim za babu,majku joj, tako i ja velim,pa nije nosanje jedini nacin za druzit se s djetetom..jebem ti nosanje, daj pricaj joj ,pjevaj joj ,glumi klauna kvragu, pa bolje te ce upamtit tako nego to kaj ces ju nosit 🔫🔫🔫
Vecer mame!
Ovaj dan je bio dug. Kupili auto. Renault grand scenic. Velik, lijep, zadovoljni smo. Ali ja ipak žalim za našim starim autom kao za nekim živim. Blesava sam.
Bili na vježbama, bolje da ništa ne pričam. Nula bodova. Nikolina se derala čim ugledala Ines, a na odlasku sam nešto pitala tetu ali me nije doživjela jer je već bila zadubljena u svoj mobitel 😕👎
Kupila poklone starijim curama. Inji onaj blesavi i pod Violetta (to je htjela), a Lari igru "istina ili laž". Sad još dečki na redu, za Nikolinu dvoumim se.
Abies, predivan poklon ❤
Vjeverice, jesi ti onda iz velike obitelji (zbog auta)? Koliko braće i sestara imaš?
Sanjarka, Crazy, Hele, Mare, tko još, ne mogu se sjetiti, jesu dječica ozdravila? Jesu li bolje? Šaljem vibrice da što prije sve prođe i djeca budu zdrava i vesela, a mame odmore ❤❤❤❤❤
TPol, uopće ne djelujes kao nervozna osoba. Baš naprotiv. Pričaš o svojoj slatkoj vristalici sa smijehom, ja bi dobila slom živaca da mi toliko vrišti 😕
A sad idem pod tus i u horizontalnu. Laku noć razrede 😘
Ilani,i ja sam vezana za svoje stvari tak da kuzim..u ned sam konacno pobacala poderanu i izblijedjelu odjecu koju sam tu dovukla kad sam se udala,jer to mi je roba od kad sam cura bila..evo tri i po godine mi zauzimalo prostor..i opet nisam sve bacila nego muzevim starcima na tavan..bolest,kaj da ti velim 😂😂😂
svojoj zlici vec pol sata pokusavam nokte odrezat jer spava,ali cim ju pipnem otvori oci, uspjela sam cetri nokta odrezat i odustajem da ju ne razbudim..mozda ipak na budno da probam?vidjet cu sutra..mozda na prvom jutarnjem spavanju..ni u snu nema mira 😂 kokos.. drugo nis pametno nemam za rec..umorna sam... laku noc
Ilani a koji ste imali prije? Odlicno za poklone..ja cu svoje rjesavat ovaj vikend ako u petak sjedne porodiljna.
Ne znam sta bi sogoru, svekrvi , svekru, sogorica mi ide jako nazivce i nemam volje razgovarat sa njom pa ne znam dal da uopce joj sta kupujem. Klincima njenim sam mislila nekakvu drustvenu igru. Necaku sam vidjela u c&a skafander crveni sa mickyem! Pa cu to i imam ove igracke iz lidla. A on tak nis jos ne kuzi.
I mama mi ostala i mladja seka..ako imate kakve ideje pucajte😁
Sortiraj odgovore
Najstariji