Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    14. Prosinac 2016. 15:08

Sarlina hvala! Ne pretjeruj 😊😜
    Kad mi je stiglo i vidjela kak je dobro mislim i sebi i Petri tako naručit.  
    Vjeverice da čekam i ja svoje. Doći će. Al čeka i Curica i Ejic Tpol Baby... 
    Shvatila sam da nam je i Hele na viberu pa vidim nije.
    Sanjarka imenjaku 😘 da bude zdrav do sutra

hele
    14. Prosinac 2016. 16:15

Abies nisam na vuberu. Imam samo ugolinu. Kad smo slale one sexy fotke ;-)
    Anchica 26 i ja sam takva. Citam nista ne pamtim. Pa se aktiviram povremeno.

hele
    14. Prosinac 2016. 16:18

Mislim viberu a ne vuberu haahah

Sunshine1
    14. Prosinac 2016. 17:15

Nas dvijr danas cijeli dan paradiramo. Ujutro vjrzbe,shopping,ciscenje,rucak,sminkanje,slikanje,banka sad spava a ja gledam izloge pa jos nesto obavit i lagano doma.
    Jedva cekam da slike budu gotove. Ona bila jako dobra. Nasmijali se svi jer joj se najvise svidjalo slikat kad je sama. I gledala svoje cipice. Tipicno zensko. 😘😍

url=https://lilypie.com]

curicax3
    14. Prosinac 2016. 17:43

Bravo za Tenu manekenkicu😍posalji koju sliku kad budu gotove

Ugolina
    14. Prosinac 2016. 18:13

Hshaha sunshine predobro 😂😂😂

Ugolina
    14. Prosinac 2016. 18:16

Hele sto se ne pridruzis na grupu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.