Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    12. Prosinac 2016. 09:24

Sanjarka, ja zadnji put pitala svoju pedicu kad sam bila da aad idu te bolestine i to kaj da radim ako i kad zakuri i nakon koliko da dodem.. veli,mala je beba,ja na vasem mjestu nebi dugo cekala.. vodi ti njega doktoru

Sanjarka88
    12. Prosinac 2016. 09:35

Kod nas nestalo sunce izgleda da ce kisa. Cudno nakon svih onih lipih dana.

Masho kako je malac danas? Kakvu disci kuglu oce cura? Pravu? 😂 prokleta Violeta haha

Ejic bas super da je Marcel bio tako dobar na adventu 😍 nadam se da si se naspavala sinoc 😘

Crazy sto je malac napravio? 

Mare nadam se da L. vise i nece imat temp 🤗🤗

Crazy uh veselja kod tebe! Nadam se da ces danas bit dobro i Jakov isto. I da ti dode mama pomoc malo 

Babycoming nek ste vi uzivali jucer ☺
    Sto se budio cesto?
    Imamo jos jednog gmizavca u razredu hehe. Obično tako i krene puzanje ko crvi mali ili vojnicki. Nek se on krece. Moj je isto lijen za popizdit. Samo rotiranje ledja-trbuh inace stoji na mjestu. Guzu diže u zrak pa bi on kao negdje al stoji na mjestu 😂

Tpol danas spavaj s njom kad bude spavala 🤗

Hvala na savjetima cure, idemo mi popodne u dr 
    Evo spava na meni. Dobio cepic prije 1h i čini mi se da nije bas djelovao 😓

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    12. Prosinac 2016. 09:36

Ono gore sto je malac napravio ae odnosilo na Abies  😏

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Masha
    12. Prosinac 2016. 10:22

jutro.
    hocu da svima prodju i da nitko ne dobije turu.
    nama noc ok. nosic malo smrkav. ukapala fiziolosku, usisala i ok. mislim da cemo i van.
    sanjarka, javi kaj je premda brijem da je viroza. fuj fuj

bas nam falis Bellaru. bar meni. na viber ne idem. ne mogu pohvatat ni ove sad, kamoli jos neku prepisivanciju.

puse svimaaaaaaaaaaaaaa

CrazyPuppet
    12. Prosinac 2016. 10:24

Nikolini sretan veliki 8. minić, a Evi 6. minić💖💗💖💖💗💖💖💗 curke rastite zdravo i sretno 😘😘😘

CrazyPuppet
    12. Prosinac 2016. 10:48

Masho nema razloga da nejdete van, dapače, preporuča se kad nodić brljavi

Jambica
    12. Prosinac 2016. 11:01

Joj, joj, eto nam polurodjendana!! 
    Kao da sam jucer strucku donijela na svijet..a eno je, vec prava curka, zubata, znatizeljna, vesela, prekrasna! ❤❤❤❤❤❤

Nama prehlada pri kraju, ja sam zdrava, ona jos kasljuca, ali noc nam je bila super, pa se valjda nazire kraj...vani opet mirise na proljece, nije cudo da su tolike bolesti 😲

mare1989
    12. Prosinac 2016. 11:02

Nikolini sretan 8. minic

Evi sretan 6. minic

Jambica
    12. Prosinac 2016. 11:02

Mi smo vani obavezno svaki dan, samo ako je temperatura, onda kazu ne. Inace samo koristi moze biti od zimskog zraka, dobro ubundati i vozi 😉
    Eva cak pocela ponovno spavati u kolicima, valjda joj pase zrakic

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.