I ja bi htjela da mi jr za Vozic kuca cista ko i svakr godine,al mislim da nece bit i malo me to zivcira. Al to sam ja 😥 moram se naviknut.
Masho samo naprijed za setnju,mi cijelu prehladu isle van obavezno. Makar na pola sata. I T oase hladnije pa obavezno odspava sat vremena u kolicima a ja lijepi setam. Sretne obje.
Sanjarka samo polako,jao kako se samo stvori zlo od nigdje. Javi kaj kaze dr
Ja slozila hranilicu,ima 3 stupnja ali to meni sve izgleda preokomito. Preslozila njen ormar,spremila sluzbeno br 62,jos joj navucem ali necu se maltretirat...kad imam robice.
Nikolini i Evi sretni minici 😍😘🎉
Ugolina ma dobije ona cicu prije spavanje,imam mlijeka ali nekako bi da podeblja 😂😂 sa tom jednom zlicom. A kako nece bocu...vidit cu.
Jucer pocela pit vodu kako se spada
Tpol cupavica partijanerica 😂😂🙆🙆🎉🎉📣
url=https://lilypie.com]
Nikolini i Evi sretni minići!!!!
Masho t com reklama ahhaa
Al da neće ucijek tu bit uje i bratića pa neka.
Probudila se koka. Joj sad bi na ono premotaj nazad da u miru radim. Bar imam drva dovoljno u kući.
Sanajrka mali je suze ronio uz vrištanje za mjehurićima od sapunice što je neka žena na stanici preko puta puhala. I tako pola sata. A da nema ljudi zviznuča bi miću iza uha pa nek ima smisla što urla. Kao da je najrazmaženiji. Bit će u kazni do božića
Otkad smo se probudili malisa mi je na rukama nece uopce nigdje da lezi. Nisam jos ni doruckovala.
Jutros čepić spustio sa 39.2 na 38.7 shit!
Sad cu mu uskoro moc novi stavit. Pa zovem pedicu. Mislim da radi od 13h.
Da bas Bellaru fali na temi 😔😔. Masho slobodno vani ako nema temp 😘
Sunshine i ode 62 😊. Mi smo na 68 a vec dosta toga i 74 pa kud prije.
Koju hranilicu imas?
Abies odma na kaznu nego kako
Gdje nam je Ilani?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Vodi razreda Nikolini sretnih velikih 8mj wow! 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀
Eva ljepoto pa sretan ti mali rodendan 🎀🎀🎀🎀🎀🎀
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
sanjarka ti obavezno pedici idi
Moha sirena vec 30min place bez prestanka,nije gladna,zedna. Sake u usta trpa i vristi😲 evo nosam je,ljuljam. Pa nikako na zelenu granu s tom djecom
Dobar dan zene!
da prijavim poklon. Curica x3 veliko hvala. Cekam laptop sa popravka pa stavim sliku.
Nista vas ne mogu pohvatat. Mona mi kaslje, marku temp krenula. Bancimo svaku noc. Kaslje.
Vidim dosta vas bolesnih. Brz oporavak.
Curice crtez ekstra. Koja ga je nacrtala?
Mi se jogirale I sad pavamo.
za rucak cemo oslic I blitvu a bebo jos nisam smislila al ona ce vjerojatno nista 😁
nikolini sretnih veeelikih 8.mj 🎉🎉🎉🎉🎁🎁🎁❤❤❤ I Evi naravno isto 😘
Sretni minici curama!!!
Nikolina
Eva
Svim malcima želim da što prije ozdrave !!!
Stigao nam poklon od Bellaru!!Predivni pokloni,svi smo oduševljeni😘Hvala od srca još jedanput!!!😍
Stavit ću sliku ako skuzim kako...
Moja cura spava svoj drugi spavanac😊
Hele,nadam se da ti se svida i da sam pogodila velicine!Crtez od najstarije;al brzinski naskrabala kad je vidjela da pakiram!
Nadam se da ce svima te bolestine brzo proci!
Sretni minici Nikolini i Evi😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji