Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine1
    12. Prosinac 2016. 11:15

I ja bi htjela da mi jr za Vozic kuca cista ko i svakr godine,al mislim da nece bit i malo me to zivcira. Al to sam ja 😥 moram se naviknut.

Masho samo naprijed za setnju,mi cijelu prehladu isle van obavezno. Makar na pola sata. I T oase hladnije pa obavezno odspava sat vremena u kolicima a ja lijepi setam. Sretne obje.

Sanjarka samo polako,jao kako se samo stvori zlo od nigdje. Javi kaj kaze dr 
    Ja slozila hranilicu,ima 3 stupnja ali to meni sve izgleda preokomito. Preslozila njen ormar,spremila sluzbeno br 62,jos joj navucem ali necu se maltretirat...kad imam robice.
    Nikolini i Evi sretni minici 😍😘🎉

Ugolina ma dobije ona cicu prije spavanje,imam mlijeka ali nekako bi da podeblja 😂😂 sa tom jednom zlicom. A kako nece bocu...vidit cu. 
    Jucer pocela pit vodu kako se spada

Tpol cupavica partijanerica 😂😂🙆🙆🎉🎉📣

url=https://lilypie.com]

Sunshine1
    12. Prosinac 2016. 11:15

*Bozic aaaaaa

url=https://lilypie.com]

Abies
    12. Prosinac 2016. 11:41

Nikolini i Evi sretni minići!!!! 
    Masho t com reklama ahhaa
    Al da neće ucijek tu bit uje i bratića pa neka. 
    Probudila se koka. Joj sad bi na ono premotaj nazad da u miru radim. Bar imam drva dovoljno u kući.
    Sanajrka mali je suze ronio uz vrištanje za mjehurićima od sapunice što je neka žena na stanici preko puta puhala. I tako pola sata. A da nema ljudi zviznuča bi miću iza uha pa nek ima smisla što urla. Kao da je najrazmaženiji. Bit će u kazni do božića

Sanjarka88
    12. Prosinac 2016. 11:58

Otkad smo se probudili malisa mi je na rukama nece uopce nigdje da lezi. Nisam jos ni doruckovala.

Jutros čepić spustio sa 39.2 na 38.7 shit! 
    Sad cu mu uskoro moc novi stavit. Pa zovem pedicu. Mislim da radi od 13h.

Da bas Bellaru fali na temi 😔😔. Masho slobodno vani ako nema temp 😘

Sunshine i ode 62 😊. Mi smo na 68 a vec dosta toga i 74 pa kud prije. 
    Koju hranilicu imas? 

Abies odma na kaznu nego kako 

Gdje nam je Ilani?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    12. Prosinac 2016. 12:00

Vodi razreda Nikolini sretnih velikih 8mj wow! 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

Eva ljepoto pa sretan ti mali rodendan 🎀🎀🎀🎀🎀🎀

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    12. Prosinac 2016. 12:34

sanjarka ti obavezno pedici idi

Moha sirena vec 30min place bez prestanka,nije gladna,zedna. Sake u usta trpa i vristi😲 evo nosam je,ljuljam. Pa nikako na zelenu granu s tom djecom

hele
    12. Prosinac 2016. 12:44

Dobar dan zene! 
    da prijavim poklon. Curica x3 veliko hvala. Cekam laptop sa popravka pa stavim sliku. 
    Nista vas ne mogu pohvatat. Mona mi kaslje, marku temp krenula. Bancimo svaku noc. Kaslje. 
    Vidim dosta vas bolesnih. Brz oporavak.
    Curice crtez ekstra. Koja ga je nacrtala?

Ellie00
    12. Prosinac 2016. 13:04

Mi se jogirale I sad pavamo.
    za rucak cemo oslic I blitvu a bebo jos nisam smislila al ona ce vjerojatno nista 😁

nikolini sretnih veeelikih 8.mj 🎉🎉🎉🎉🎁🎁🎁❤❤❤ I Evi naravno isto 😘

lan@luk@rit@
    12. Prosinac 2016. 13:32

Sretni minici curama!!!
    Nikolina
    Eva

Svim malcima želim da što prije ozdrave !!!

Stigao nam poklon od Bellaru!!Predivni pokloni,svi smo oduševljeni😘Hvala od srca još jedanput!!!😍

Stavit ću sliku ako skuzim kako...
    Moja cura spava svoj drugi spavanac😊

curicax3
    12. Prosinac 2016. 13:34

Hele,nadam se da ti se svida i da sam pogodila velicine!Crtez od najstarije;al brzinski naskrabala kad je vidjela da pakiram!
    Nadam se da ce svima te bolestine brzo proci!

Sretni minici Nikolini i Evi😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.