Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    11. Prosinac 2016. 10:49

Hvala Sanjarka. 
    Mini Deeka sretan minić!
    Sunshine super za noć.

Sanjarka88
    11. Prosinac 2016. 10:50

Sunshine super dogovor s muzem 👍 nek si se naspavala 

Ja oprala kosu napokon 😂 sad licim na nesto...
    Brundalo spava nervoza se nastavila i danas....

Obećali mudrici do znjana da ćemo

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sunshine1
    11. Prosinac 2016. 11:01

Ja isto oprala kosu jeee. Bilo je i vrijeme 😂 
    Ellie super za slikanje,lijepo se zabavite. Mi dobili termin u utorak popodne,jedva cekam!!!!

Sanjarka slazem.se s tobom,nece mi vec sada gospodarit a pogotovo ne sa jelom. Kad gledam malog od mog brata kako serka sa hranjenjem i onda uredno nakon rucka smaze cokoladu...pa zviznula bi ga. E nebi meni jeo slatko ako ne popapa sve. Joooj ja cu bas bit stroga mama.
    Al svidja mi se to sa komadicima hrane i tak joj mislim po malo davat. Npr krisku jabuke pojede tako da joj kidam i zdrobim medu prstima. Danas cu joj dat krumpir,odnosno mm.

Auroru sretan minic,curickica mala 😍😘
    Jakovu saljemo puse
    Petricu sibu
    Inace i Tena je u nekoj fazi da nece bit sama,ja odem iz sobe a deracina na najjace,al za razliku od Petre nema potrebu za nosenjem. Tako da je strpam u viper i nosim za sobom po stanu 😂😂 zajedno spremamo,peremo kosu,kuhamo.
    Interesntno da se zaigra u viperu i niti me pogleda u kuhinji..a da je tako ostavim u dnevnoj dreka.
    Sta jos?
    Zlica veselica
    Tiny tina 😁

url=https://lilypie.com]

TinyBabyToes
    11. Prosinac 2016. 11:16

evo pomažem vam malo u ispunjavanju stranica

Sunshine1
    11. Prosinac 2016. 11:28

Btw jucer joj dala hipp malu od jabuke i spazala ju za cas. Htjela sam imat staklenku da malo vidim kolicine. Al je bila 4+ i pise kao idealna za desert ili dodatak kasici pa joj mozda nije bila dosta...a i navikla je na domace. 

A i kao prava nemajka bi htjela uvest prije spavanja jednu jusnu zlicicu neke guten nacht kasice. Ko je pisao da je kupio. Abies?
    Ima tko neku preporuku

Ugolina
    11. Prosinac 2016. 16:25

Sunshine1

Btw jucer joj dala hipp malu od jabuke i spazala ju za cas. Htjela sam imat staklenku da malo vidim kolicine. Al je bila 4+ i pise kao idealna za desert ili dodatak kasici pa joj mozda nije bila dosta…a i navikla je na domace. 

A i kao prava nemajka bi htjela uvest prije spavanja jednu jusnu zlicicu neke guten nacht kasice. Ko je pisao da je kupio. Abies?
    Ima tko neku preporuku

Samo jednu zlicu???!? pol staklenke daj i nek spava haha ...  😂😂  ja jos ne dajem nis prije spavanja jer si mislim kaj cu s ovim silnim mlijekom,nek cica

url=https://lilypie.com]

deeka
    11. Prosinac 2016. 12:02

Abies da mini adeeka haha :) Hvalaaaa

Sunshine isto hvalaaaa :D

Masha
    11. Prosinac 2016. 12:36

Cestitam minic Aurori! 

Pozdrav svima ,) 

Malac se mucii nocas..nosic pun..nervoza..copilo i njega eto.

Mi trebamo goste imati danas...

Svi oko nas i moja djeca su prehladenum jelda je to normalno?

Odoh prati sudjeeeeeeee. javim vam se. kissy

mare1989
    11. Prosinac 2016. 13:14

hello

Aurori sretAn minic😍

ja sam koma da komije ne mogu biti. Sirena sreca nema vise temp,ali zato C. Pici i danas istim tempom 38,5,pa se spusti na 37,6 i ja se ponadam da je se smanjilo i opet tako.
    malo sam radila ukrase po kuci da se opustim psihicki. Sad cu ici praviti keksice da uzivamo u njima uz caj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI