Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    11. Prosinac 2016. 10:49

Hvala Sanjarka. 
    Mini Deeka sretan minić!
    Sunshine super za noć.

Sanjarka88
    11. Prosinac 2016. 10:50

Sunshine super dogovor s muzem 👍 nek si se naspavala 

Ja oprala kosu napokon 😂 sad licim na nesto...
    Brundalo spava nervoza se nastavila i danas....

Obećali mudrici do znjana da ćemo

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sunshine1
    11. Prosinac 2016. 11:01

Ja isto oprala kosu jeee. Bilo je i vrijeme 😂 
    Ellie super za slikanje,lijepo se zabavite. Mi dobili termin u utorak popodne,jedva cekam!!!!

Sanjarka slazem.se s tobom,nece mi vec sada gospodarit a pogotovo ne sa jelom. Kad gledam malog od mog brata kako serka sa hranjenjem i onda uredno nakon rucka smaze cokoladu...pa zviznula bi ga. E nebi meni jeo slatko ako ne popapa sve. Joooj ja cu bas bit stroga mama.
    Al svidja mi se to sa komadicima hrane i tak joj mislim po malo davat. Npr krisku jabuke pojede tako da joj kidam i zdrobim medu prstima. Danas cu joj dat krumpir,odnosno mm.

Auroru sretan minic,curickica mala 😍😘
    Jakovu saljemo puse
    Petricu sibu
    Inace i Tena je u nekoj fazi da nece bit sama,ja odem iz sobe a deracina na najjace,al za razliku od Petre nema potrebu za nosenjem. Tako da je strpam u viper i nosim za sobom po stanu 😂😂 zajedno spremamo,peremo kosu,kuhamo.
    Interesntno da se zaigra u viperu i niti me pogleda u kuhinji..a da je tako ostavim u dnevnoj dreka.
    Sta jos?
    Zlica veselica
    Tiny tina 😁

url=https://lilypie.com]

TinyBabyToes
    11. Prosinac 2016. 11:16

evo pomažem vam malo u ispunjavanju stranica

Sunshine1
    11. Prosinac 2016. 11:28

Btw jucer joj dala hipp malu od jabuke i spazala ju za cas. Htjela sam imat staklenku da malo vidim kolicine. Al je bila 4+ i pise kao idealna za desert ili dodatak kasici pa joj mozda nije bila dosta...a i navikla je na domace. 

A i kao prava nemajka bi htjela uvest prije spavanja jednu jusnu zlicicu neke guten nacht kasice. Ko je pisao da je kupio. Abies?
    Ima tko neku preporuku

url=https://lilypie.com]

deeka
    11. Prosinac 2016. 12:02

Abies da mini adeeka haha :) Hvalaaaa

Sunshine isto hvalaaaa :D

Masha
    11. Prosinac 2016. 12:36

Cestitam minic Aurori! 

Pozdrav svima ,) 

Malac se mucii nocas..nosic pun..nervoza..copilo i njega eto.

Mi trebamo goste imati danas...

Svi oko nas i moja djeca su prehladenum jelda je to normalno?

Odoh prati sudjeeeeeeee. javim vam se. kissy

mare1989
    11. Prosinac 2016. 13:14

hello

Aurori sretAn minic😍

ja sam koma da komije ne mogu biti. Sirena sreca nema vise temp,ali zato C. Pici i danas istim tempom 38,5,pa se spusti na 37,6 i ja se ponadam da je se smanjilo i opet tako.
    malo sam radila ukrase po kuci da se opustim psihicki. Sad cu ici praviti keksice da uzivamo u njima uz caj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.