Sunshine super dogovor s muzem 👍 nek si se naspavala
Ja oprala kosu napokon 😂 sad licim na nesto...
Brundalo spava nervoza se nastavila i danas....
Obećali mudrici do znjana da ćemo

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja isto oprala kosu jeee. Bilo je i vrijeme 😂
Ellie super za slikanje,lijepo se zabavite. Mi dobili termin u utorak popodne,jedva cekam!!!!
Sanjarka slazem.se s tobom,nece mi vec sada gospodarit a pogotovo ne sa jelom. Kad gledam malog od mog brata kako serka sa hranjenjem i onda uredno nakon rucka smaze cokoladu...pa zviznula bi ga. E nebi meni jeo slatko ako ne popapa sve. Joooj ja cu bas bit stroga mama.
Al svidja mi se to sa komadicima hrane i tak joj mislim po malo davat. Npr krisku jabuke pojede tako da joj kidam i zdrobim medu prstima. Danas cu joj dat krumpir,odnosno mm.
Auroru sretan minic,curickica mala 😍😘
Jakovu saljemo puse
Petricu sibu
Inace i Tena je u nekoj fazi da nece bit sama,ja odem iz sobe a deracina na najjace,al za razliku od Petre nema potrebu za nosenjem. Tako da je strpam u viper i nosim za sobom po stanu 😂😂 zajedno spremamo,peremo kosu,kuhamo.
Interesntno da se zaigra u viperu i niti me pogleda u kuhinji..a da je tako ostavim u dnevnoj dreka.
Sta jos?
Zlica veselica
Tiny tina 😁

url=https://lilypie.com]
Btw jucer joj dala hipp malu od jabuke i spazala ju za cas. Htjela sam imat staklenku da malo vidim kolicine. Al je bila 4+ i pise kao idealna za desert ili dodatak kasici pa joj mozda nije bila dosta...a i navikla je na domace.
A i kao prava nemajka bi htjela uvest prije spavanja jednu jusnu zlicicu neke guten nacht kasice. Ko je pisao da je kupio. Abies?
Ima tko neku preporuku
Btw jucer joj dala hipp malu od jabuke i spazala ju za cas. Htjela sam imat staklenku da malo vidim kolicine. Al je bila 4+ i pise kao idealna za desert ili dodatak kasici pa joj mozda nije bila dosta…a i navikla je na domace.
A i kao prava nemajka bi htjela uvest prije spavanja jednu jusnu zlicicu neke guten nacht kasice. Ko je pisao da je kupio. Abies?
Ima tko neku preporuku
Samo jednu zlicu???!? pol staklenke daj i nek spava haha ... 😂😂 ja jos ne dajem nis prije spavanja jer si mislim kaj cu s ovim silnim mlijekom,nek cica

url=https://lilypie.com]
Cestitam minic Aurori!
Pozdrav svima ,)
Malac se mucii nocas..nosic pun..nervoza..copilo i njega eto.
Mi trebamo goste imati danas...
Svi oko nas i moja djeca su prehladenum jelda je to normalno?
Odoh prati sudjeeeeeeee. javim vam se. kissy

hello
Aurori sretAn minic😍
ja sam koma da komije ne mogu biti. Sirena sreca nema vise temp,ali zato C. Pici i danas istim tempom 38,5,pa se spusti na 37,6 i ja se ponadam da je se smanjilo i opet tako.
malo sam radila ukrase po kuci da se opustim psihicki. Sad cu ici praviti keksice da uzivamo u njima uz caj

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji