Sunshine super dogovor s muzem 👍 nek si se naspavala
Ja oprala kosu napokon 😂 sad licim na nesto...
Brundalo spava nervoza se nastavila i danas....
Obećali mudrici do znjana da ćemo
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja isto oprala kosu jeee. Bilo je i vrijeme 😂
Ellie super za slikanje,lijepo se zabavite. Mi dobili termin u utorak popodne,jedva cekam!!!!
Sanjarka slazem.se s tobom,nece mi vec sada gospodarit a pogotovo ne sa jelom. Kad gledam malog od mog brata kako serka sa hranjenjem i onda uredno nakon rucka smaze cokoladu...pa zviznula bi ga. E nebi meni jeo slatko ako ne popapa sve. Joooj ja cu bas bit stroga mama.
Al svidja mi se to sa komadicima hrane i tak joj mislim po malo davat. Npr krisku jabuke pojede tako da joj kidam i zdrobim medu prstima. Danas cu joj dat krumpir,odnosno mm.
Auroru sretan minic,curickica mala 😍😘
Jakovu saljemo puse
Petricu sibu
Inace i Tena je u nekoj fazi da nece bit sama,ja odem iz sobe a deracina na najjace,al za razliku od Petre nema potrebu za nosenjem. Tako da je strpam u viper i nosim za sobom po stanu 😂😂 zajedno spremamo,peremo kosu,kuhamo.
Interesntno da se zaigra u viperu i niti me pogleda u kuhinji..a da je tako ostavim u dnevnoj dreka.
Sta jos?
Zlica veselica
Tiny tina 😁
url=https://lilypie.com]
Btw jucer joj dala hipp malu od jabuke i spazala ju za cas. Htjela sam imat staklenku da malo vidim kolicine. Al je bila 4+ i pise kao idealna za desert ili dodatak kasici pa joj mozda nije bila dosta...a i navikla je na domace.
A i kao prava nemajka bi htjela uvest prije spavanja jednu jusnu zlicicu neke guten nacht kasice. Ko je pisao da je kupio. Abies?
Ima tko neku preporuku
url=https://lilypie.com]
Cestitam minic Aurori!
Pozdrav svima ,)
Malac se mucii nocas..nosic pun..nervoza..copilo i njega eto.
Mi trebamo goste imati danas...
Svi oko nas i moja djeca su prehladenum jelda je to normalno?
Odoh prati sudjeeeeeeee. javim vam se. kissy
hello
Aurori sretAn minic😍
ja sam koma da komije ne mogu biti. Sirena sreca nema vise temp,ali zato C. Pici i danas istim tempom 38,5,pa se spusti na 37,6 i ja se ponadam da je se smanjilo i opet tako.
malo sam radila ukrase po kuci da se opustim psihicki. Sad cu ici praviti keksice da uzivamo u njima uz caj
Sortiraj odgovore
Najstariji