Pozdrav ljetnice moje!
Evo mene mrtve umorne u krevetu.
Jucer dosli gosti, navecer smo bili na adventu. Nosila sam Marcela u ergo-u da mu bude toplije, a obicno u njemu bude i duze dobar. Zlato moje malo je cijelo vrijeme bio prava dobrica 😍😍 Gledao svijetla okolo i sta se gdje dogada 😍😍 Kad smo stigli kuci, zaspao je u roku 10min 😍😍 Bila je bas ugodna vecer s prijateljima. Ali nas malo zanjelo pa smo tek oko 2h isli spavati, a Marcel se poslje toga jos 3x probudio i vec oko 7:30 bio budan. Svi jos spavaju a on moja sovica odmoran i spreman za igru 😀 Ipak sam ga onda stavila na nas krevet, upalila svjetlo pa je tako vise od pola sata razgovarao s lusterom a ja jos malo odspavala 😊 Jos sam i posljepodne uspjela potegnuti nekih 1-2h ali ipak imam ogroman - sati spavanja 😩😩
Joooj pa vi svi nesto kurite 😳😳 Nadam se da mi nismo nista pokupili jucer pa da necemo i mi za koji dan biti u temperaturi 😕
Citala sam vas usput kad sam stigla pa mi sve isparilo iz glave. Mozda se sutra sjetim cega posto mi je sad plan za sutra, cijeli dan lezarina 😁😁
Odoh sad spavati. Laka vam noc! 😘😘
Večer...ili bolje jutro?!
Bila u zg. Pa sa sekom i sinom na advent. Na kraju mali tulio. Izmlatila bih ga tamo, al što će ljudi reći.... to sam ga za jučer hvalila.
Mare Sanjarka sinovi temperatura. Iš iš
Netko je na viberu pitao može li od zubića. Može. Sve može od zuba.
Ejic dobar ergo
Gdje nam je Ilani?
Laku noć
Jutro
moze meni dupla kava
crazy i sanjarka kako su sinovi?
Evo moj bolje cijelu noc je bila temp od 37,2-37,7 jutros nema sreca,jer sam ja zgazena totalno.Sirena je u 7h pocela pjevat pa sam morala ustat
Jučer se nisam imala snage ni javit. Popratila malo viber.
Jakov mi se još uvijek nije izvukao, u 1 u noći našla ga u kuhinji, išo si je po sok 😂 bio je zasran skroz, jadničak. Josip pokvario noći, iza 3 je samo plakao. Neće cicu, neće k meni u krevet... Nunam ga i zaspe, spustim u krevetić i dreka... ne kužim kakve su mu sad to fore. Mene je jučer neka groznica tresla, jesam li i ja nekog vraga pokupila ili je to od iscrpljenosti, nemam pojma. Vidit ću kakva sam danas, al vjerojatno će mi mama doći pomoći. Do srijede moramo odselit.
Ugolina ovo ko da si moj svaki dan opisala, nema stajanja...
Ejić super za Marcela dobricu
Sanjarka kako Petar? Jel još kuri? Mare a tvoji? Bemu i temperature iš iš
Sandrich Lovre 😍😍😍
Jutro.
Super noc iza nas. zaspala u 8, probudila se u pola 6, papala I odmah zaspala I sar se probudila pricamo I mazimo se u krevetu. mm isao vadit krv .
Danas je taj dan, sveki dolazi...
Super za Advent. ja se nisam usudila ovaj vikend zbog guzve. Nadam se ovaj tj da idemo
Bozic za dva tjedna 😁😁😁😁🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎉🎉🎉🎉🎉🎀🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁
jutro curee..moza kava, hektolitar, dva..nece skodit 😥 malac tulumario od ponoc nadalje, a jucer je tako dobar bio preko dana..i prespavao put u autu..bili kod prijatelja, druzenje, kavica, rucak..prosao dan brzo..
evo sad gmize po puzzlama a ja zderem neke pahuljice..
e da pitam, on ne puzi klasicno da dize guzu u zrak..to napravi tu i tamo..ali se nekako krece ko zmijica, cas je ovamo cas je tamo..kao da gmize 😂😂 to je valjda sve ok 😀 ne okrece se jos niti ga to zanima, ako se i prevrene t-l to vude vise slucajno..ljencina jedna 😁
Mare super da su tvoji bolje 👍👍
Sanjarka kako nam je Petric, kako prosla noc?
Crazy drzi se i saljem hug da sto brze ozdravite
jel guzva bas velika na Adventu tu u Zg? da znam sto ocekivati iduci vikend
Jutroooo 😘
Kurimo jos. Sad 39.2 u guzi pa sam mu opet stavljala cepic. Nocas je unatoč tome lipo spavao mis mali.
Od 3h je opet imao temp samo ne preko 38.5 pa sam pazila i mjerila po potrebi. No evo sad sam mu morala stavit bas je vruc.
Znam da se s klincima ne trci odma u dr no ja bi ipak njega odvela danas s obzirom da je beba? Da bar zna rec šta ga boli 😑
Ovo mi totalno novo mudrica prvu temp dobila s 2 godine
Idem vas pokusat procitat
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro ☕️☕️☕️☕️☕️
Kod nas katastrofa, spavala je jucer dosta preko dana ali bila je umorna i nisam je mogla drzat budnom, na vecer se probudila oko pola 10 i do pol 1 nije zaspala s tim da je sve to vrijeme bila jako nervozna, gurala saku u usta slinila i onda na kraju mi 20minuta plakala kao kad je imala grceve , posle se probudila za jest oko pol 2 i opet plakala .... Neznam sta je to opet grcevi ili zubi?
Sanjarka odi doktoru , ipak je beba neka pogleda, i neka nam brzo Petric ozdravi!
Crazy kod tebe bas stres, nadam se da ce ti doc mama i pomoc!
Ellle kad su gotove te slike sta se slikali?
Ja sam sad bas umorna :/
Zao mi je naseg tajnog prijatelja Petra. Sanjarka odi do pedijatrice nek ga pogleda. Beba je.
Btw.jeste citalI o onom dr.u Novskoj na hitnoj koji nije htio primit bebu? uzas
Tpol slike gotove ovih dana, najkasnije u sri rekla. nadam se da budu jer ih hocu poslat kao cestitke I stavit u kuglice
Sortiraj odgovore
Najstariji