Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    uykmyjh
    11. Prosinac 2016. 15:31

Lovre me upravo mazio po licu 15 minuta. I smjeskao se. Ja se rastopila, sunce moje malo😍😍😍😍😍 mazio, lupkao, grebao ali meni to sve tako diiivnoo 😍😂

Ellie00
    11. Prosinac 2016. 16:22

Mi bili na slikanju. Preporucam svima koji su tu negdje..lova je sitna..super fotografkinja I super kulisa (bor, kamin, poklono, stolica za ljuljanje itd). Ena bila super model samo sto je sve trpala u usta.
    Pavamo sad. 

Aktiferrin su kapi Tiny. I nama je prvo dala sirup al je bljuckala jako od tog pa sad to uzimamo.
    Moram jos taj c-vitamin uzet. 

Prelijep dan danas. nadam se da ce sljedeci dani biti takvi da mogu popodne bar do Adventa. 

Kava I kolaci.. tisina. moje vrijeme

TPol
    11. Prosinac 2016. 16:23

Evo moram pohvalit bebulju nika je dobra u autu al naptavila takvu facu ono mrzim voznju i tocka hahah 😂😂😂
    Sunshine pa to sto radis s komadicima to ti je blw metoda, nista komlicirano. Al kazem vidit cu kako ide kad ja krenem . 
    Sta jos, da uspjela sam odspavat popodne bez da me probudi mm hahha...
    Idem radit sarmu

Sanjarka88
    11. Prosinac 2016. 19:41

Mi imamo temp 😭😭😭

38.1 u guzi nije strasno al on je koma totalna cendra jadnicak bez prestanka evo sad spava na meni 

😥😥😥😥

Citam vas kasnije

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    11. Prosinac 2016. 20:02

sanjarka brz oporavak vam zelimo. 😚

Meni C i sirena bolje ali zato sad L dobio temp

Ugolina
    11. Prosinac 2016. 20:05

I prode dan...di si bio? nigdje.. sta si radio? nista... bzvz...
    Mislim to je i bio plan danas ali prebrzo mi proslo..doslovce nisam sjela danas i bezveze ono pila kavu s muzem..prvo pili kavu,bebino prvo uspavljivanje, radila joj prvu kasicu,eto je za pol h,hranili ju, igrali se malo,vec pocela prtljat oko rucka,drugo spavanje,za to vrijeme sam si isla slozit ormar,s tim se sat vremena zajeb,bacila punu velku vrecu za smece stvari koje ne nosim,koje su izblijedile ili bile poderane, usput dovrsavala rucak,jeli, druga kasica za bebu, pa kuhala kavu, usput kroz cijeli dan prtljali oko vesa,iako je nedjelja.. Trece uspavljivanje..brzo dosla mama i brat na kavu,bili kratko,poigraoi se s malom i osli na advent u grad..i eto ti vecer,kupali bebu,evo spava... i cijeli dan proletio da nisam konkretno s muzem sjela i popricala,jbte..
    Kaj vi

Masha
    11. Prosinac 2016. 22:30

Kod nad deja vu. Mm nosi cvilidretu. prehladjen je siroti..al drami isto kao i kad nije. malac nas.

Bili gosti...seka se izludirala s vrsnjakom, mi popricali..fino bas. doslo mi da zapalim uz kavicu.ali nisam. 

Malac iskuliro, bacao smjeske,ni jednom bljucnuo..ono ispade ja drama queen iliti narikaca.

Seka zeli da joj kupimo disco kuglu i napravimo pozornicu 😅😅😅😅😅prokleta Violeta.

Kisssssy svima. temperature padajte 😠😠😠😠

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.