Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    10. Prosinac 2016. 19:41

Mm sad došao. Pa ide piškit pa oprat ruke pa oprat lijevu nogu.... 
    Možda ide drugi zub. Neće sekunde bit u kinderbetu. 😩 
    Sinu 4 izbila da nisam ni znala. 
    Danas mi je sin bio bas dobrica. 
    Crazy i tko još se pita za paket. Na računu ima dugi broj i po tom možete pratit pošiljku. Iz pošte otišlo došlo u drugu poštu preuzeto.

CrazyPuppet
    10. Prosinac 2016. 19:48

Masho palo mi na pamet, obzirom da si rekla da je problematičan na cici, jeste li mu možda pogledali onu opnu ispod jezika, da nije previše srasla... U tom slučaju bebe se znaju malo mučiti sa sisajem, pa se to malo recne. A možda je već zubić!
    Jakov prespavao popodne, temp mu 38.6 to mi je na granici, pa mu nisam dala sirup. obojica već spavaju. 
    Sanjarka preživjela si, ajd sad će biti lakše. Tm na kolinju... Jel se rade kod vas čvarci i krvavice? 😂

CrazyPuppet
    10. Prosinac 2016. 19:55

Abies ma znam, provjeravala sam to već danas, al zadnji podatak je pred dva dana, piše da je predano u područni ured a ne piše da je isporučeno 😕

lan@luk@rit@
    10. Prosinac 2016. 20:08

Večer drage dame😉

Mi smo bili u gradu do ručka,popodne proveli u odmaranju i igri😊😊😊

Čekamo pizzu da bude gotova,cure na viberu pričala o pizz i ja gladnik brže bolje mm poslala zahtjev da je napravi😂😂😂
    Da se ne dopisujem s vama imala bi sigurno kilo manje i nešto više para na računu😂😂😂

Nisam puno zapamtila..svi koje boli nekabrzo ozdrave😘😘

Ugolina kako je prošlo druženje?

Sanjarka bravo za mudricu pametnicu!!!

Rita je provala blitvu,6-7 žlica dobro je..

Abies ostavi mužu djecu i bježi 😊

To je to od mene i mojih skromnih sivih stanica koje nisu baš u funkciji😉

lan@luk@rit@
    10. Prosinac 2016. 20:27

Masno moj presvlaci i presvlačio je i starije,to mi je nekako naj normalnije i kupati ih i sve ostalo..

CrazyPuppet
    10. Prosinac 2016. 20:33

Masho, mislim da je med.izraz frenulum... to je ona kožica ispod jezika koju svi imamo, no nekad može biti malo srasla (skoro do vrha jezika), pa ponekad radi probleme pri dojenju i govoru...

mare1989
    10. Prosinac 2016. 21:23

moj inace ne presvlaci samo ako ja nisam doma i mora.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.