Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    10. Prosinac 2016. 22:03

Hvala tiny 😁. probala par put vec  tako al nije dozivjela. budem svakako opet. kad pocne sjedit sama cu uvest BLW. 
    Ne brinem (jos) dok god vesela I napreduje. al da frustrira 😁o da

Sanjarka88
    10. Prosinac 2016. 22:13

Aha mos mislit kako mi je dan zavrsio kad sam mislila. Zaspao je tek u 21.30h sto je za njega ono wtf...
    Sve nam je otislo u kc, sve sto sam s njim postigla u 6mj 😭😭😭 vise neznam ni kad ce spavat ni koliko će spavat..uspavljivanje isključivo na rukama...da ne govorim da ne zeli bit sam 😥😥😥
    Mora bit privremeno mora!!!! Mantrajte s menom 😂😂😂
    Neznam uopce kako da vratim sve u normalu.

Ok dosta kukanja. Kad sam vidila temu pizze na viberu isla je i ja ispec 😂😂
    Mudrica se igrala s bratom dok sam ja zamijesila tjesto. Ugl natukli se mljac!

I to je to od mog dana, ono vrhunac 😂😂😂

Abies mudrici svi zubi izasli da nisam trena kuzila da izlaze divno moje dijete. To se rijetko radja ☺

Crazy haha u nas se rade kobasice 😂😂 nemam ti ja pojma sta se sve iz prasca da izvuc meso me nije nikad zanimalo 😂😂
    Ne spustas mu toliku temp iako ide noc? 

Masho ne, ne guglat! 😁😁

Llr a je lipo imat takvog muza, ono daj napravi pizzu i on napravi. U nas to izgleda ovako: ženo ja bi pizzu 😂😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    10. Prosinac 2016. 22:15

Tiny znamo mi da ti nisi Tina 😆😆😆  mislim valjda 😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

lan@luk@rit@
    10. Prosinac 2016. 22:29

Sanjarka  sutra je novi dan nastavi mantrat 😂😂nadam se da će se što prije Petrić vratit u svoj ritam:))
     mm voli kuhat i spremati tako da ..inače ko zna kako bilo😂ne bi bilo dobro jer ja ne volim kuhati,kuham kad moram i to zbog djece...inače ne bi..kolače volim radit i jesti ali ništa komplicirano...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.