Hvala tiny 😁. probala par put vec tako al nije dozivjela. budem svakako opet. kad pocne sjedit sama cu uvest BLW.
Ne brinem (jos) dok god vesela I napreduje. al da frustrira 😁o da
Aha mos mislit kako mi je dan zavrsio kad sam mislila. Zaspao je tek u 21.30h sto je za njega ono wtf...
Sve nam je otislo u kc, sve sto sam s njim postigla u 6mj 😭😭😭 vise neznam ni kad ce spavat ni koliko će spavat..uspavljivanje isključivo na rukama...da ne govorim da ne zeli bit sam 😥😥😥
Mora bit privremeno mora!!!! Mantrajte s menom 😂😂😂
Neznam uopce kako da vratim sve u normalu.
Ok dosta kukanja. Kad sam vidila temu pizze na viberu isla je i ja ispec 😂😂
Mudrica se igrala s bratom dok sam ja zamijesila tjesto. Ugl natukli se mljac!
I to je to od mog dana, ono vrhunac 😂😂😂
Abies mudrici svi zubi izasli da nisam trena kuzila da izlaze divno moje dijete. To se rijetko radja ☺
Crazy haha u nas se rade kobasice 😂😂 nemam ti ja pojma sta se sve iz prasca da izvuc meso me nije nikad zanimalo 😂😂
Ne spustas mu toliku temp iako ide noc?
Masho ne, ne guglat! 😁😁
Llr a je lipo imat takvog muza, ono daj napravi pizzu i on napravi. U nas to izgleda ovako: ženo ja bi pizzu 😂😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Tiny znamo mi da ti nisi Tina 😆😆😆 mislim valjda 😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka sutra je novi dan nastavi mantrat 😂😂nadam se da će se što prije Petrić vratit u svoj ritam:))
mm voli kuhat i spremati tako da ..inače ko zna kako bilo😂ne bi bilo dobro jer ja ne volim kuhati,kuham kad moram i to zbog djece...inače ne bi..kolače volim radit i jesti ali ništa komplicirano...
Sortiraj odgovore
Najstariji