Hvala tiny 😁. probala par put vec tako al nije dozivjela. budem svakako opet. kad pocne sjedit sama cu uvest BLW.
Ne brinem (jos) dok god vesela I napreduje. al da frustrira 😁o da
Hvala tiny 😁. probala par put vec tako al nije dozivjela. budem svakako opet. kad pocne sjedit sama cu uvest BLW.
Ne brinem (jos) dok god vesela I napreduje. al da frustrira 😁o da
srećom pa se farbam pa se ne vide sjede koje sam dobila u tih dva mjeseca :D
moja se još ni sama ne posjeda, tako da ako budeš to čekala možeš se i načekat ;)
sjedi ona kad ju stavim u sjedeći, ne ljulja se i sl.,ali sama se nije posjela.
I probaj tempirat ponudit kašicu kad je već blizu vrijeme za papanje, iako ne sumnjam da i to jesi. Al dok napreduje ništa nije za zabrinut se!

Aha mos mislit kako mi je dan zavrsio kad sam mislila. Zaspao je tek u 21.30h sto je za njega ono wtf...
Sve nam je otislo u kc, sve sto sam s njim postigla u 6mj 😭😭😭 vise neznam ni kad ce spavat ni koliko će spavat..uspavljivanje isključivo na rukama...da ne govorim da ne zeli bit sam 😥😥😥
Mora bit privremeno mora!!!! Mantrajte s menom 😂😂😂
Neznam uopce kako da vratim sve u normalu.
Ok dosta kukanja. Kad sam vidila temu pizze na viberu isla je i ja ispec 😂😂
Mudrica se igrala s bratom dok sam ja zamijesila tjesto. Ugl natukli se mljac!
I to je to od mog dana, ono vrhunac 😂😂😂
Abies mudrici svi zubi izasli da nisam trena kuzila da izlaze divno moje dijete. To se rijetko radja ☺
Crazy haha u nas se rade kobasice 😂😂 nemam ti ja pojma sta se sve iz prasca da izvuc meso me nije nikad zanimalo 😂😂
Ne spustas mu toliku temp iako ide noc?
Masho ne, ne guglat! 😁😁
Llr a je lipo imat takvog muza, ono daj napravi pizzu i on napravi. U nas to izgleda ovako: ženo ja bi pizzu 😂😂😂
Aha mos mislit kako mi je dan zavrsio kad sam mislila. Zaspao je tek u 21.30h sto je za njega ono wtf…
Sve nam je otislo u kc, sve sto sam s njim postigla u 6mj 😭😭😭 vise neznam ni kad ce spavat ni koliko će spavat..uspavljivanje isključivo na rukama…da ne govorim da ne zeli bit sam 😥😥😥
Mora bit privremeno mora!!!! Mantrajte s menom 😂😂😂
Neznam uopce kako da vratim sve u normalu.
Ok dosta kukanja. Kad sam vidila temu pizze na viberu isla je i ja ispec 😂😂
Mudrica se igrala s bratom dok sam ja zamijesila tjesto. Ugl natukli se mljac!
I to je to od mog dana, ono vrhunac 😂😂😂
Abies mudrici svi zubi izasli da nisam trena kuzila da izlaze divno moje dijete. To se rijetko radja ☺
Crazy haha u nas se rade kobasice 😂😂 nemam ti ja pojma sta se sve iz prasca da izvuc meso me nije nikad zanimalo 😂😂
Ne spustas mu toliku temp iako ide noc?
Masho ne, ne guglat! 😁😁
Llr a je lipo imat takvog muza, ono daj napravi pizzu i on napravi. U nas to izgleda ovako: ženo ja bi pizzu 😂😂😂
😅😅😅😅 ajd ti nemoj guglat kad mi crazy sve kljucne rijeci navela. ima da nadjem dijagnozu do ponoci.
Ak vas zanima kak je kod nas ..nakon cjelodnevne viroze najeo se ko mali manijak i evo dosad ga nosala - urla. ak mislite da je zaspao nije - mm me zamjenio i sad ga on nosa.
Ne lici mi na grceve. ni ruke ne gura u usta..ko neka tuga. osim sto mi se smijao na glas sad pri zadnjem smirivanju...zaspao...ja ga spustim - vrisak i evo. o Bozeeeee nek zaspe skoro.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Tiny znamo mi da ti nisi Tina 😆😆😆 mislim valjda 😂😂
Tiny znamo mi da ti nisi Tina 😆😆😆 mislim valjda 😂😂
a ono...zvuči slično..tiny tina hahhahaha

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka sutra je novi dan nastavi mantrat 😂😂nadam se da će se što prije Petrić vratit u svoj ritam:))
mm voli kuhat i spremati tako da ..inače ko zna kako bilo😂ne bi bilo dobro jer ja ne volim kuhati,kuham kad moram i to zbog djece...inače ne bi..kolače volim radit i jesti ali ništa komplicirano...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji