Llr ti si moja srodna dusa ni ja ne volim kuhat a ni jest. Da se nisam udala nebi uopce kuhala. A ovako moram, a mm nezna doduše i ne zanima ga. Poštujem, sto bi se oboje patili 😂😂😂
Al kolace jest mmmm mogla bi svaki dan a i radim ih s gustom kad znam da cu ga jest 😁😁
Masho pa neznam odakle Crazy ideja da ti uopce spominje ikakve dijagnoze 😂😂😂
Mozda ipak jesu grcevi ili se pre naglo najeo pa mu nije dobio leglo na želudac
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka i imenjakinja tako. 10 sekundi u kindi i urla na najjače. Čim ju primim muk i osmjeh. Aaaaaa
Mm presvuče kad mora. Ili pita navečer " a mogu ujutro?"
Što sam rekla da mm došao. Ah nakon peruckanja izletio se nać s nekim likom. Tiha misa. Sad šeće ko mačak oko vruće kaše. Iš iš. I sutra ga nema do noći.
Podivljat ću.
Sin sad me oduševio. Pitam se jel to moje dijete. U kanti nije bilo vreće za smeće i on vadi rolu i pokušava staviti. 😍
Ja čekam ponoć da petra zaspi 😩
Laku noć mame i bebe
Abies tiha misa muzu nema sta , a sin ti je super kako oce on pomoc 👍🏻
Masha i moja je imala te neke dernjave mislim da su jos ostaci grceva mada je bio neki cudan plac, evo zaspala je sad al dok je prebacim u krevet moram malo pricekat .....
Kuhanje ni ja ne volim, ponavljam par jela u krug haha .... Krumpir najvise jedem.
Pa dal image neki recept za brzu pizzu!? Ipak treba cekat tjesto da se digne?
Tiny tina ( 😂😂😂😂presmjesno) i Elle pa prema BLW nije uopce zabrinjavajuce ako je dijete do godinu dana cak samo na mlijeku , hrana mu je samo experimentiranje, kako ce ic s mojom vidit cu al imam u planu po toj knjizi samo. Mene su šopali i prakticki nisam htjela sama jest do puberteta 😬 Beba bi trebala jest kad je spremna barem po toj knjizi eto nemam iskustva al probat cu Tako....
Sanjarka, opa Petric se bas pokvario drzim fige da se vrati u Normalu
Ejic joj super za nagradu uplatite loto 👍🏻👍🏻👍🏻
Moj m presvlaci malu kad nisam tu inace ne , ili ako mu bas kazem, a nakjutio me, juce sam popodne legla in probudi me, i jutros me probudi (em 'e u drugoj sobi) i popodne sam legla i opet me probudi mislim halo ? I onda joj zao mu a namjerno me probudi 🙄🙄🙄 ne kuzim musku logiku
Odoh spavat ako se Lea ne odluci za party :)
Samo da vas pozdravim... bilo lijepo vidjet kolegice..tak sam se nacerekala,nisam dugo.. fascinirane mojom zlicom malom 💕💕💕💕 a super ispalo da su taman stigle nakon kaj si je ljubav moja sat vremena odspavala tak da je bila i raspolozena,vesela i nasmijana...
Idem objesit ves na strik i laku noc...sutra cu vas citat
Sanjarka nije to neka dijagnoza, Masha spomenula da se mali muči sa sisanjem, pa mi palo na pamet da nekad to zna bit... A temp ne skidam kad je ovako granična, jer smisao visoke temp je reakcija tijela da se bori protiv bolesti, ako spustim temp sad, samo mu odmažem. pipala mu čelo, hladan je sad, tako da je to sve dobro. Idem i ja leć, prekrdašila danas, a bude me u 6.
TPol aj ti muža probudi u 3 u noći, pa da vidi malo kak je to... Grrrr koji biseri 🔫
Jutro. ja sam se preplatila na kuhanje kave? a nista, barem ce s praksom biti bolja.
☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕
Evo I kolaca (radila nesto slicno jucer)
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
Ena zaspala u 8 I sad smo od 6 budni. igramo se s kolutima.. u 11 imamo bozicno slikanje. valjda ce Ena ubacit spavanje izmedju
Tiny za zeljezno I mene brine jer smo malo anemicni jos od rodilista I pijemo one kapi.
Znam ja da ce ona jest kad bude spremna. al ono svaki dan joj spremas a ona jede remencice od hranalice 😁I slincek
Vidim tihe mise vladaju.evo moj je doma vise od mj dana I nismo se posvadjali. otkad je bolje I presvlaci Enu, cak joj sam uzme sto ce obuci (doduse neidu mu boje al se trudi).
Al vise mi je dosta kuce,.ja bi da idemo vaaaaaan
Jutrooooo 😘
Naspavali se i odma je lakse dan odradit. Sreca pa nije pokvario noci. Spavali 21.30-4.30-do sad. Odnio ga tata malo u dnevni pa da se javim.
Abies kako ti je dobar sin 😍😍😍
Tpol ja nemam brzi recept za pizzu. No imam opciju na pećnici za dizanje tijesta pa to ide brže.
Nisam procitala knjigu za te metode hranjenja moderne no radije se drzim onoga da je bebi nakon 6mj potrebno davat dohranu zbog željeza mislim da to nisu stvari za igranje. Ta metoda mi osobno ne interesantna. Vec sam rekla jednom da ne mislim bebi davat da bude vođa ičega a pogotovo nece sam birat hoce li jest. Mislim ne kuzim to? Neke stvari su u zivotu mora se a ne zelim ili ne zelim...no nisam procitala knjigu pa necu puno o tome.
Ugolina bravo za lijepo druzenje 😘
Crazy ni ja ne skidam temp do 38.5 al nocu da. Strah me konvulzija.
Ellie sretno na fotografiranju 👍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro!
Niš ekstra za pisat jer spavam. Pridonosim samo napadu na 1500str drugi tjedan?! 😃
Sortiraj odgovore
Najstariji