Emma da, na vintedu, paketomati su mi jako blizu pa zato. Zamotam, spakiram, pošaljem. Nažalost nemam facebook da vidim tu grupu :(
Ja bih uzela duži neplaćeni jer se ne želim vratiti na posao (super je posao, ali su bile neke promjene pa bih tražila drugi).
Cordisoo dobro da si spomenula zube. Kak znate da su krenuli zubići? Moj stalno stavlja ruku u usta, jel to može biti znak? Iako mi se čini još rano 🤷♀️
Za spavanje se neću žaliti, reći ću samo da smo za sad blaženi.

Ja zavirim u usta. Al sad nema nista, oralna faza
Nekima bas rano krene i sa 4mj, nekima iza godinu dana, sve je to individualno. Curama su sa 7mj pa nekako ocekujem prvi zubic iza 6mj.
Maloj su konacno izbili svi zubi, ona se uzasno mucila.
Horor su ti zubi bili, al ona je opcenito dramaticna😁
Vidit cemo kako ce on.

👩33g👨33g 👧👧👶
Cordisoo, znaci isplatilo bi mi se to aplicirati? Jer i ja sam u situaciji da ću vjerojatno morati na neplaćeni. Pa moram definitivno onda istražiti produljenje. Zbog čega ste vi radili vježbice? Naš bebać spava sve gore i gore meni se čini. Bude dobar dan ili noć, ja se ponadam i evo njega. Noćas npr se od 3 sata vrtio, budio, nešto negodovao.
.
Ja isto stalno krećem s tim Vintedom pa nikako 🫠, a rekla sam mužu da bih mogla dobro zaraditi koliko je toga pa si kupiti nešto što će će mi biti draže. To mi je neka motivacija, ali nikako da se uhvatim toga. Nisam si još ni ljetno/zimsko zamijenila.

'93🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Moja je radi atopijskog i alergija i njoj je bilo bas jako lose stanje, da nisam zatrudnila vjer bi trazila opet produljenje.
Bila je u zavojima od vrata do peta svaki dan. Al evo kuc kuc bolje je, rijetko ima rane. Alergije su jos tu.
U to vrijeme sam se isto bojala da mi nece produzit jer sta cu s njom, slat dijete u ranama u vrtic. Prematala sam joj tad zavoje 2x dnevno, a njegovala svaka 2h. Pa su me svi uvjerili da u Zg-u svima daju, a okolo tko ne dobije ulozi zalbu koja ide za Zg pa mu odobre.
U svakom slucaju treba probati.

👩33g👨33g 👧👧👶
Moonchild moje su jakoo krenule sliniti i kad sam vidila da bas jako grizu igrackice i prste pogledala sam a doli su bile dvi bijele crtice na desnima i tvrde na dodir, sad su se popele vec gore i cekam da izbiju. Uglavnom vide se na desnima bas bijele crte.. vidila sam i negdje neki trik ako ne daju da pogledas stavis im casu prozirnu kao da piju pa se tako moze provjeriti

09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
13.01.2025. UZV- 🎀🎀
url=https://www.tickerfactory.com]
Hvala megyca ❤️ mislim da je još prerano, al se pitam zakaj stavlja ruke u usta 😅

Kad je oralna faza razvoja stavljaju ruke u usta, krene tako od 2-3mj i to je normalno.
Zubi se krenu spustat i vidi se kao zadebljanje na desnima, tek pred izbijanje se vide bijele crtice i kroz koji dan probiju. Al izgledaju onako kao kvadratici zadebljani na desnima.

👩33g👨33g 👧👧👶
Zahladilo je dobro. Evo neznam više kako bi je obukla. Jučer sam je pokušala staviti u teddy kombinezonić ali je vrištala pa sam odustala od toga. Na kraju sam je stavila u vreću od sportskog nastavka i uvalila je skupa s tim u košaru od kolica. Prihvatila je nekako. Prošetale smo se..popila kavu u kafiću vani na otvorenom i spvala je cijelo vrijeme međutim nakon nekog vremena se prekuhala pa je naravno počela plakati. I tako..Zadnjih dana mi je plačkava baš. Ali sve je to dio razvoja pa hendlamo nekako..trpa šake u usta, zagrcava se pa je počela i kašljucati. I sad kako je skužila da može kašljati sad stalno to radi i onda se smije🙈🤣👌..znači poludila sam😅.

💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️
Haha emma bas sam se nasmijala. Da namjerno kaslje, njoj to zabavno😂.
Moj je bas pred okretanje, malo mu fali pa je nervozan. Isto trpa sake, slini.
A spavanje 0 bodova. Vec ja mislim sigurno preko 4tj ova regresija traje. Na aparatima smo. I dalje je prehladen 2 tjedna vec, kao i seke i mi, svi smo extra balavi, dokle vise ne znam. Njemu se spusta tokom noci pa krene kasljat pa izbaci u nos pa ne moze disat pa se davi pa mu ispirem sve gusto, onda se primiri i tako. Non stop.
Radosti zime. U Zg-u je za medu prehladno, ja ne mogu nigdje nac skafander, imam od srednje taman velicinu jer je i ona ljetna beba, al negdje sam ga bas pospremila da mi bude pri ruci i tog se sjecam, a di, ne znam. Na kraju ce mi prijateljica posudit ovaj vikend od svoje curice stari😅.

👩33g👨33g 👧👧👶
Cordisoo hvala na odgovoru za ruke u ustima, promaknulo mi je pa nisam odgovorila.
Hladnoća ja ga obučem u bodi dugih rukava, hlačice i kombinezon i deblje čarapice pa na to medo kombinezon, kapa na glavu i idemo. Nije mu zima, lijepo zaspi u kolicima, osjetim da mu je toplo. A skafander i ja trebam kupiti, ima ih u hm-u!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji