Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Megyca
    16. Studeni 2025. 10:02

Hej curke, ja sam isto pisala pa me izbacivalo.. jos ove reklame🫠
    Emma probaj piskavicu od olivala, evo ja pri kraju boce i bome mogu ti rec da sam zadovoljna, cak najvise zbog toga sto mi se manje masti. Nakon poroda mi se bas pocela mastit kosa i evo sad kako ju koristim bas primjecujem da izdrzi duze. Planiram sad uzet i sampon iz iste linije kad potrosim ovaj sto imam.

09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

url=https://www.tickerfactory.com]

_spring_
    16. Studeni 2025. 11:19

Hej cure, i ja sam ulazila, ali prvo nije radilo pa me odjavi, a nikad ne znam lozinku pa dok ja to ponovno postavim 🤦🏼‍♀️.
    Kod nas se malo stanje primirilo i stalno se nadam da nije zatišje pred buru 😅. Ja sam pisala da pitam ima li tko iskustva s vježbama i motoričkom kašnjenju obzirom da smo saznali da malo kasni u stabilizaciji glave, onaj test pull to sit što sam već spominjala, inače drži glavu ok u drugim položajima, jako voli biti na trbuhu itd, ali je u hipertonusu pa smo sad već krenuli na vježbe, ali privatno. Naravno, mi smo se odmah us*ali i čitali svakakve informacije, ali su rekli da bi se uz rad sve trebalo korigirati. Eto, to je neka novost kod nas. 
    KOSA, ja cure plačem svaki dan 😅. Doslovno imam zaliske duboke naprijed, ćelava, grozno mi je to. Pa stvarno mi udara na psihu. Znam često i sanjati da mi ispada kosa nenormalno. Koristim onaj serum od piskavice i uzela sam šampon Olival koji Megyca spominje i zadovoljna sam, čini mi se kao da se primirilo, ali ispada još uvijek dosta. Inače mi je kosa suša, nije se mastila, a sad mi se čini da je masna i čim ju operem, ali i ja primjećujem da piskavica djeluje i tu dobro, tako da nastavljam s tim. Probala sam onaj vichy, ali od toga me baš jako svrbilo tjeme, možda bih za black friday uložila u kerastase liniju za opadanje kose, nisam još istražila. 

'93🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

• greta10
    16. Studeni 2025. 12:05

Jel i vi ne mozete kliknuti u izborniku na forum? Sjetila sam se da imam u povijesti pretrazivanja link pa tako usla🙈
    Spring s prvom sam isla privatno isto dok nisam dobila na goljaku vjezbe i isla dok nije prohodala (na rodjendan) Onda jos jedan kontrolni pregled s nekih 15 mjeseci i to je to. Ne znam jel znas, mozes predati zahtjev za njegu- produljenje porodiljnog zbog vjezbica. Ja sam dobila 4 mjeseca s prvom. 
     Kosa ko da je malo bolje al isto u busenima jos pada. Trebaka bi na pramenove a samo odgadjam jer je i tak nikakva pa da je jos ne unistavam.
    Najveca novost kod mene je da sam uplatila 8 privatih treninga i sutra imam prvo mjerenje na nekoj pametnoj vagi, navodno mjeri masnocu, vodu, kosti nemam pojma kaj sve i onda krecem. 
    I krecu zubi. Prebrzo mi je to doslo, noci su za poludit teske. Mogu ga vec napipat al sad to moze potrajat dok bas ne izbije😩 

6/23 🩷

Emma05
    16. Studeni 2025. 14:55

Moonchild da, nije radio nešto forum..ali i šteka otkad je ovo novo sve. Stalno neke greške. Meni je 2 objave obrisalo. A znam da su se objavile jer mi je i odgovoreno na isti. A drugi je isto nestao.
    Megyca već sam gledala za piskavicu..planirala sam kupiti samo nikako u dućan. Sama sam par dana sad bila jer je muž bolestan i u prizemlju kod svojih u posebnoj sobi😬😅.
    Greta10 to je biće Tanita vaga..ja ju imam doma..muž mi je privatni trener pa smo je davno kupili. Sretno na treningu💪. I ja jedva čekam krenuti..

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️

_spring_
    16. Studeni 2025. 15:46

To je nešto i doktorica spomenula, ali nisam nešto uspjela detaljno istražiti i skupiti informacije. A poznanica mi je rekla da sad komisija zove na provjeru pa jako često i ne odobravaju taj produžetak porodiljnog nemam pojma. A znaci ide se inace duze na te vjezbe pa dok traju vjezbe je moguce dobiti produzetak ili to ovisi od slucaja do slucaja? 
    Emma, super da kreces! Ja sam isla i idem kod fizioterapeutice na tretman ožiljka i baš sam zadovoljna. Ne bude lako otići jer mali radi cirkus kad god ja trebam izaći, onda on odluči sat, dva prije urlati i tako... Ali leđa su mi puno bolje otkad radim vježbe i osjećaj u tijelu općenito, a radim stvarno minimalno. 

'93🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

• greta10
    16. Studeni 2025. 18:23

Emma je tako je tanita vaga. 
    Spring nije to nis da moras, fizijatar ce preporuciti koliko, ovisi o stanju. obicno ako udjes u sustav ides do hodanja i onda dalje po potrebi. Isto tako i njega, ti to prijavis prije kraja porodiljnog. U Zg je cca 2 mjeseca prije potrebno predat papore i cekas rjesenje. Ako dobijes npr 4 mjeseca i  ako jos ide na vjezbice ponovno predas za produzenje. Nisam cula od nikog da su zvali na provjeru ali imaju pravo da. Meni je bilo bitno da udje u sustav zbog tih papira za njegu jer sam tako dobila ljeto a ovak ne znam sta bi cijelo ljeto bez vrtica. Ne znam ni sad kaj cu. 

6/23 🩷

• moonchild
    17. Studeni 2025. 07:34

Jutro, cure! Baš ste se lijepo raspisale, tak bi mi bilo žao da prestanemo tipkati, ovaj forum puno znači.
    Moj mali je napunio tri mjeseca prošli tjedan i baš se vidi velika promjena, puno "priča", igra se, čak i zaspi u kolicima! A kaj se tiče kose, meni ne, ali malom je ispala ona tamna kosica i sad raste nova svijetla kosica 🥹
    Nedavno je neka od vas pisala za noćni šoping, e pa ja sam se primila dnevnog čišćenja ormara i prodajem ono kaj ne nosim. Tako sam se počastila i zarađenim kupila tenisice za onaj singles day - girl math 😅
    Jel znate možda postoji li razlika između neplaćenog dopusta i mirovanja radnog odnosa? Piše da za neplaćeni gubim pravo na mirovinsko i zdravstveno? 

Emma05
    17. Studeni 2025. 08:17

Moonchild ja sam šopingirala noću 😜. Gdje prodaješ robu? Na vintedu ili koristiš neku drugu platformu? Ja sam otvorila Vinzed profil ali se nikako ulovit prodaje..a zbilja imam previše stvari i robe. Treba napravit mjesta za novo..

To za naplaćeni i mene zanima..Ako ne dobiješ odgovor vidi na fejsu u grupi "Dječok i državna pravna i pitanja za svakoga".

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️

• greta10
    17. Studeni 2025. 08:59

To sam bila istrazivala al mi se cinilo komplicirano. Mozda se nesto i mijenjalo sad sa promjenama u zakonu. Pravo na zdravstveno i mirovinosko se odjavljuje od poslodavca ali zdravstveno se moze dobiti preko supruznika/partnera a mirovinsko ima neki pocek od 12 mjeseci (taj dio nisam bas shvatila. Isto poslodavac ima pravo ako je npr povecan opseg posla itd ne slozit se s time ali najvise za 30 dana. Znaci 30 dana bi se moglo svakako koristiti. I prava vracanja na isto radno mjestu su regulirana zakonom tako da to moraju ispostovati. 

6/23 🩷

• cordis00
    17. Studeni 2025. 09:07

Joj i mene zivciraju ove reklame, uopce mi se ne da tipkat. Kod mene svi prehladeni, mali kaslje pa mu se digne sekret gore pa ne moze na nos disat pa se glasa ka da se davi, ma koma. Svi smo balavi. A ide na bolje iako ga to bas budi.
    Umorni smo, al sta cemo..
    Za njegu nisu ni moju stariju curicu zvali, dobila je produzenje na godinu dana, al sam iskoristila samo 4 mj jer sam bila vec trudna drugi put. Kad je mlada napunila godinu pocela sam raditi jer sam morala, promijenila sam posao pri kraju porodiljnog, a i svakako nije imala neke zdr poteskoce za njegu. Srecom se ona super snasla u vrticu.
    Sad cu bit doma najvj 2g.
    Jel vam bebaci sta bolje spavaju? Moj nikako da krene. Stalno nesto. Imam dojam kad prizdravi da ce zubi pocet😂.
    Kosa- vise od pola otpalo. Tako mi i prvi put bilo. Al sve naraste nazad :).

👩33g👨33g 👧👧👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI