Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • moonchild
    06. Studeni 2025. 12:40

Bananice ja baš nisam za grupu na whatsappu, bilo bi mi previše 🤯 a ionako nisam previše na mobitelu.
    Lu e hvala na odgovoru za okretanje, tvoj bebač je mjesec stariji od mojeg, nadam se da će se i on početi okretati. Ja zaista ne znam tko bi meni to sve rekao, za vježbice, da ne čitam forum ili googlam tako da hvala svima koje dijelite iskustvo i savjete ❤️
    Moram reći da sad kako će skoro imati 3 mjeseca da vidim velike promjene, zainteresiran je za puno toga. Jedino nisam registrirala baš skok u razvoju u 12. tjednu, ako se i dogodio, nismo skužili 🤷‍♀️

• LuI
    06. Studeni 2025. 14:11

Cordisoo, a kakva su ti to cijepljenja i sistematski za stariju djecu, procjena govora? Mi to nista nemamo 

Baby E 09/2022 🩷

Boogie
    [UREĐENO] 06. Studeni 2025. 14:15

Okej, moja beba od 4 mjeseca se ne okreće s leđa na trbuh. Ljulja se s boka na bok, ali nema potpunog okretanja. Stariji je to isto kasnije svladao. 
    Edit: valjda je sve ok s malom:/

Hvala za prijedlog za wA, ali ni ja se neću tamo pridružiti, ovo mi je super, nadam se da će nas ostati ovdje, ima mi super savjeta i znam da sigurno to znači i mamama koje ulete ovako preko tražilice ako nešto ciljano traže. Možda mi fali ovdje malo mogućnost slanja privatne poruke i da, reklame su ono, kriminalne.

🧚'92-Hashimoto/🦹'90-sve ok!

2019. i 2025. -spontane trudnoće 🍀🌸
    2021.,2022.-izvanmaternična 2x
    2024.-IVF na VV- biokemijska, missed ab

• greta10
    06. Studeni 2025. 15:08

Ja sam isto za ovjde ostat vise. Mob i tako moram elimirat jer ga starija sad zeli uzet do tantruma. Tako da i gledam samo kad ona ne vidi jer nemrem branit a meni je stalno u rukama. Ako neka im neki savjet pisite. Nisam za apsolutno screen free al zelim da ako gleda nesto sto ja upalim na telki na odredjeno vrijeme i da nam onda to bude interaktivno a ne da bleji u ekran.
    Dohrana ja necu uvest prije 6 mjeseci odnosno dok bar uz pomoc moze sjedit ravno.  Sa starijom je to bilo cca 6 tjedan dana. Dat cu vjerojatno da lizne bananu il nesto prije tako sam i s prvom. 

6/23 🩷

• moonchild
    [UREĐENO] 06. Studeni 2025. 15:13

E htjela sam pitati, netko je pisao da je u hipertireozi, ja sam inače hipo (Hashimoto), a na zadnjem vađenju sam imala tsh 0,01 pa je doktor rekao da sam sad hiper nakon poroda. Jel neka od vas ima iskustva s tim? Ja sam mislila da mi je prevelika doza, ali mi ju je ostavio do sljedećeg vađenja krvi koje je za 2 tjedna

• LuI
    06. Studeni 2025. 15:57

Boogie, moja curica se počela na trbuh okretat sa 7 mj, a na leđa sa 8 mj. Isto je propuzala i posjela se sa 8 mj, prohodala sa 13 mj...sve je to ok, nismo svi isti. Njezin pedijatar nikad nije spomenuo da kasni ili da nešto nije u redu

Baby E 09/2022 🩷

• cordis00
    06. Studeni 2025. 16:11

LuI ja sam cijepila cure protiv gripe godinu ranije jer je starija atopicarka i u toj dobi znaju prec na alergijsku astmu, a mala je imala bronhitise svakih 2-3tjedna.
    Ove godine/ starija bez astme i dalje, mala bez bronhitisa (bili su virusne etiologije), al kako imamo sad bebaca, a redovite su u vrticu, odlucila sam ih i ove god cijepiti.
    Sta se tice sistematskog, doktorica mi je rekla da ce sad s malim napravit srednjoj sistematski s procjenom govora, a starijoj dogodine kad bude imala 5 g(u slucaju da neka slova krivo izgovara da se uputi na vrijeme logopedu). Znam da starija nije imala s 2g nikakav sistematski, al dolazila je ovako s malom il kad je bila teze bolesna pa je mozda doktorica tad kroz tu posjetu vidjela kako prica pa nije dodatno trazila da se dode, nemam pojma evo. I meni je bio prvi glas tad kad ju je narucila.
    Isto nisam za wa grupu jer i ovako ne odgovaram tamo azurno i cesto zametem mob i uzasno bi me zivciralo nac 100 poruka😂.

👩33g👨33g 👧👧👶

Boogie
    06. Studeni 2025. 17:36

LuI hvala ti,ma znam, u pravu si.

E da, s dohranom isto planiram čekati do 6. mjeseca života.

moonchild da, ja sam pisala, isto sam Hashimoto/hipo, a nakon poroda sam upala u hiper. Titrirao mi je terapiju i sad je ok zadnji nalaz, čeka me još jedna kontrola. Rekao je dr da treba popratiti sad par mjeseci te vrijednosti dok se ne stabilizira. Prije trudnoće sma bila na 50 mcg, u trudnoći preko tjedna 75, a vikendom 50, i sad nakon poroda sam 4 dana na 50, a tri na 25. Digao mi se tsh sa 0.40 na 2.20

🧚'92-Hashimoto/🦹'90-sve ok!

2019. i 2025. -spontane trudnoće 🍀🌸
    2021.,2022.-izvanmaternična 2x
    2024.-IVF na VV- biokemijska, missed ab

Megyca
    06. Studeni 2025. 18:45

Boogie ma moje cure nista,nikakve znakove nisu pokazivale da bi se okretale pa cak ni na boku da leze iako sam ja s njima redovno vjezbice radila, i prije cca 10 dana, stavila ih na podlogu, okrenem se na minut a one obe na trbuscicu, i evo sad se okrecu na obe strane.. cak mi je par dana prije toga pedijatrica rekla da bi bilo dobro da odvedem R na fizikalne kad odjednom ona i seku presisala, bas u par dana ogromna promjena :) tako da mislim da se ne trebas brinuti, bitno da vjezbaju i da su na podlozi kad god moze

09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

url=https://www.tickerfactory.com]

• moonchild
    06. Studeni 2025. 18:47

Boogie znači da je to onda normalno nakon poroda, baš sam se jako začudila kad sam vidjela nalaz 0,01, a i t3, t4 su mi podivljali. A osjećala sam se dobro, nisam imala nikakve simptome hipera. Ja sam bila na 88, sad sam na 125. Vidjet ću za dva tjedna na kontroli :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI