Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bananica80
    06. Studeni 2025. 10:57

Cure, samo da vas pitam, jeste mozda zainteresirane prebacit se na whatsapp? Pitam jer vas pokusavam pratit po forumu, al ne stizem toliko redovno citat pa se pogubim. A da ne kazem da me ove reklame ubijaju. Sjecam se dosta od starijeg djeteta, al isto ima opet sitnica u pospartumu koje sam zaboravila. Sa curama sa foruma sa starijim djetetom sam u whatsapp grupi i to super funkcionira... Jedini minus je sta anonimnost ubrzo nestane... al meni na kraju to i nije bio neki ekstra minus.

3/2024 💙

• Bananica80
    06. Studeni 2025. 11:02

Uglavnom, ako je koja zainteresirana javite se sa brojem mobitela i forumskim nickom na moj mail blek.rouz@gmail.com pa cu napravit grupu, pa mozemo vidit kako nas ide. Sudjelovanje nije obavezno :)

3/2024 💙

• LuI
    [UREĐENO] 06. Studeni 2025. 12:31

Bok cure, evo i mene malo, pisale ste za okretanje, moj se zna nekad okrenut na trbuh, ali samo u lijevu stranu, na bok se isto okrece, ali isto uglavnom na lijevi, hvata igracke, nema vise zatvorene sake, dugo bude na trbuhu, jako je interaktivan i brblja..
    Regresija, ne znam jel to to, ali ima dana kad preko dana slabije spava, no svejedno mi je dobar pa ok. Stavim ga navecer vec u 17 h na nocno spavanje onda i gotovo. Noc nam je i dalje ok, jedno budenje ili bez, s tim da mi rano ustajemo u pol 6 radi vrtica i muzevog posla.
    Cijepljenje imamo iduci tjedan, standardno plus Rota.
    Za fejs ili viber nisam, nadam se da cete ostati i ovdje 😁

Baby E 09/2022 🩷

• moonchild
    06. Studeni 2025. 12:40

Bananice ja baš nisam za grupu na whatsappu, bilo bi mi previše 🤯 a ionako nisam previše na mobitelu.
    Lu e hvala na odgovoru za okretanje, tvoj bebač je mjesec stariji od mojeg, nadam se da će se i on početi okretati. Ja zaista ne znam tko bi meni to sve rekao, za vježbice, da ne čitam forum ili googlam tako da hvala svima koje dijelite iskustvo i savjete ❤️
    Moram reći da sad kako će skoro imati 3 mjeseca da vidim velike promjene, zainteresiran je za puno toga. Jedino nisam registrirala baš skok u razvoju u 12. tjednu, ako se i dogodio, nismo skužili 🤷‍♀️

• LuI
    06. Studeni 2025. 14:11

Cordisoo, a kakva su ti to cijepljenja i sistematski za stariju djecu, procjena govora? Mi to nista nemamo 

Baby E 09/2022 🩷

Boogie
    [UREĐENO] 06. Studeni 2025. 14:15

Okej, moja beba od 4 mjeseca se ne okreće s leđa na trbuh. Ljulja se s boka na bok, ali nema potpunog okretanja. Stariji je to isto kasnije svladao. 
    Edit: valjda je sve ok s malom:/

Hvala za prijedlog za wA, ali ni ja se neću tamo pridružiti, ovo mi je super, nadam se da će nas ostati ovdje, ima mi super savjeta i znam da sigurno to znači i mamama koje ulete ovako preko tražilice ako nešto ciljano traže. Možda mi fali ovdje malo mogućnost slanja privatne poruke i da, reklame su ono, kriminalne.

🧚'92-Hashimoto/🦹'90-sve ok!

2019. i 2025. -spontane trudnoće 🍀🌸
    2021.,2022.-izvanmaternična 2x
    2024.-IVF na VV- biokemijska, missed ab

• greta10
    06. Studeni 2025. 15:08

Ja sam isto za ovjde ostat vise. Mob i tako moram elimirat jer ga starija sad zeli uzet do tantruma. Tako da i gledam samo kad ona ne vidi jer nemrem branit a meni je stalno u rukama. Ako neka im neki savjet pisite. Nisam za apsolutno screen free al zelim da ako gleda nesto sto ja upalim na telki na odredjeno vrijeme i da nam onda to bude interaktivno a ne da bleji u ekran.
    Dohrana ja necu uvest prije 6 mjeseci odnosno dok bar uz pomoc moze sjedit ravno.  Sa starijom je to bilo cca 6 tjedan dana. Dat cu vjerojatno da lizne bananu il nesto prije tako sam i s prvom. 

6/23 🩷

• moonchild
    [UREĐENO] 06. Studeni 2025. 15:13

E htjela sam pitati, netko je pisao da je u hipertireozi, ja sam inače hipo (Hashimoto), a na zadnjem vađenju sam imala tsh 0,01 pa je doktor rekao da sam sad hiper nakon poroda. Jel neka od vas ima iskustva s tim? Ja sam mislila da mi je prevelika doza, ali mi ju je ostavio do sljedećeg vađenja krvi koje je za 2 tjedna

• LuI
    06. Studeni 2025. 15:57

Boogie, moja curica se počela na trbuh okretat sa 7 mj, a na leđa sa 8 mj. Isto je propuzala i posjela se sa 8 mj, prohodala sa 13 mj...sve je to ok, nismo svi isti. Njezin pedijatar nikad nije spomenuo da kasni ili da nešto nije u redu

Baby E 09/2022 🩷

• cordis00
    06. Studeni 2025. 16:11

LuI ja sam cijepila cure protiv gripe godinu ranije jer je starija atopicarka i u toj dobi znaju prec na alergijsku astmu, a mala je imala bronhitise svakih 2-3tjedna.
    Ove godine/ starija bez astme i dalje, mala bez bronhitisa (bili su virusne etiologije), al kako imamo sad bebaca, a redovite su u vrticu, odlucila sam ih i ove god cijepiti.
    Sta se tice sistematskog, doktorica mi je rekla da ce sad s malim napravit srednjoj sistematski s procjenom govora, a starijoj dogodine kad bude imala 5 g(u slucaju da neka slova krivo izgovara da se uputi na vrijeme logopedu). Znam da starija nije imala s 2g nikakav sistematski, al dolazila je ovako s malom il kad je bila teze bolesna pa je mozda doktorica tad kroz tu posjetu vidjela kako prica pa nije dodatno trazila da se dode, nemam pojma evo. I meni je bio prvi glas tad kad ju je narucila.
    Isto nisam za wa grupu jer i ovako ne odgovaram tamo azurno i cesto zametem mob i uzasno bi me zivciralo nac 100 poruka😂.

👩33g👨33g 👧👧👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI