Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cordis00
    [UREĐENO] 06. Studeni 2025. 09:59

Emma super za cijepljenje!
    A ne sekirajte se za kilazu, bitno da napreduju, neke su bebe sitnije, pogotovo ako su roditelji sitniji. 
    Sto se tice zeljeza, obicno dojenima zalihe presuse sa kojih 6mj pa ih posalju vadit krv i uvedu im. Moje su obje curke dobile zeljezo jer su bile dojene, a kolicinski nisu jos jele toliko obilno da hranom unose. To je sve bilo dakle izmedu 6 i 12mj. Vrlo kratko sam im davala jer su jake grceve dobile od toga i plakale su.
    Tko daje formulu ne mora i zeljezo jer je beba pokrivena time.
    Evo nas sa sistematskog i cijepljenja, danas ravno 4mj, ima 65.5 cm i 7.855 kg.
    Kaze dr da je super, pred okretanje je, puno prica i tako. Ja sam kupila prevenar 20 dodatno. Jadnicak je bas plakao.
    Imale su i cure sistematski s njim, valjda jedina djeca sta se vesele ic kod doktora, mala se prva cijepila ni a ni b, starija se kratko uplasila, al je bila mirna tako da je sve dobro proslo. Mala je imala procjenu govora, a starija ima dogodine.

👩33g👨33g 👧👧👶

• Bananica80
    06. Studeni 2025. 10:57

Cure, samo da vas pitam, jeste mozda zainteresirane prebacit se na whatsapp? Pitam jer vas pokusavam pratit po forumu, al ne stizem toliko redovno citat pa se pogubim. A da ne kazem da me ove reklame ubijaju. Sjecam se dosta od starijeg djeteta, al isto ima opet sitnica u pospartumu koje sam zaboravila. Sa curama sa foruma sa starijim djetetom sam u whatsapp grupi i to super funkcionira... Jedini minus je sta anonimnost ubrzo nestane... al meni na kraju to i nije bio neki ekstra minus.

3/2024 💙

• Bananica80
    06. Studeni 2025. 11:02

Uglavnom, ako je koja zainteresirana javite se sa brojem mobitela i forumskim nickom na moj mail blek.rouz@gmail.com pa cu napravit grupu, pa mozemo vidit kako nas ide. Sudjelovanje nije obavezno :)

3/2024 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani