LuI hvala ti,ma znam, u pravu si.
E da, s dohranom isto planiram čekati do 6. mjeseca života.
moonchild da, ja sam pisala, isto sam Hashimoto/hipo, a nakon poroda sam upala u hiper. Titrirao mi je terapiju i sad je ok zadnji nalaz, čeka me još jedna kontrola. Rekao je dr da treba popratiti sad par mjeseci te vrijednosti dok se ne stabilizira. Prije trudnoće sma bila na 50 mcg, u trudnoći preko tjedna 75, a vikendom 50, i sad nakon poroda sam 4 dana na 50, a tri na 25. Digao mi se tsh sa 0.40 na 2.20
🧚'92-Hashimoto/🦹'90-sve ok!
2019. i 2025. -spontane trudnoće 🍀🌸
2021.,2022.-izvanmaternična 2x
2024.-IVF na VV- biokemijska, missed ab
Boogie ma moje cure nista,nikakve znakove nisu pokazivale da bi se okretale pa cak ni na boku da leze iako sam ja s njima redovno vjezbice radila, i prije cca 10 dana, stavila ih na podlogu, okrenem se na minut a one obe na trbuscicu, i evo sad se okrecu na obe strane.. cak mi je par dana prije toga pedijatrica rekla da bi bilo dobro da odvedem R na fizikalne kad odjednom ona i seku presisala, bas u par dana ogromna promjena :) tako da mislim da se ne trebas brinuti, bitno da vjezbaju i da su na podlozi kad god moze

09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
13.01.2025. UZV- 🎀🎀
url=https://www.tickerfactory.com]
Boogie znači da je to onda normalno nakon poroda, baš sam se jako začudila kad sam vidjela nalaz 0,01, a i t3, t4 su mi podivljali. A osjećala sam se dobro, nisam imala nikakve simptome hipera. Ja sam bila na 88, sad sam na 125. Vidjet ću za dva tjedna na kontroli :)

Cure bok, ima li koja beba da jos drzi palac u saci? Imamo 4 mjeseca i koliko god mazimo sake i drzimo zaobljene igracke, kad je saka stisnuta i palac je unutra 😔

baby boy 🤎🐻
Megyca da, eto ostaje vidjeti, stvarno je puno na podu, zapravo je jedino na podu ili kolicima kad spava.Idući tj ionak ide na cijepljenje pa ću vidjeti s pedijatricom.
moonchild dr mi je rekao da je očekivano da se to malo smrda i da treba prilagodba terapije. Brzo ti je kontrola pa ćeš vidjeti. Baš javi onda kakvi su ti hormoni. Meni je u hiperu jedino bilo hladnjikavo, a inače uvijek prokuhavam.
Boogie a kod mene obrnuto hahaha inače sam zimogrozna, a već par dana se kuham, hodam u kratkim rukavima i po noći se ne pokrivam 🙈
Ja ne znam jel još nekome ovako, ali kakav je dan takav je i malac. Danas mu je dan nizašto.
Btw kako vi oblačite bebu za van kad je ovak 8, 10 stupnjeva? Ne bih ga htjela preutopljavati, ali sam ga danas ujutro za šetnju obukla u medo kombinezon.

Ove reklame ce me dotuc, uzasno me nerviraju. Krenem pisat i kliknem na banner🙈.
Milice svakako porazgovaraj s pedijatricom i ja bi obratila paznju da li je to stalno ili povremeno. Da li rasiri rukice kad stavis ruku da te mazi npr po licu. Na goljaku su me s lrvom upozorili da su rukavi majice predugi. Navodno ako rukav dotice saku/ dlan onda je prirodna reakcija stiskanje da primimo to sto je u dlanu tako da treba potfknuti bar cm iznad ruba sake. Drzim fige da nije nista i javi sto kaze pedica.
—
Nas ispak snasla crijevna viroza, starija pocela povracati u petak po noci, za sad nije preslo na malu.
—-
Stitnjaca- cure jel i nace vadite sve parametre?
Meni uvijek kazu samo tsh a ove ft3/4 sam samo jednom vadila. Ili ako je tsh dobar nema potrebe vadit ostalo?
A kao, trebalo bi izvaditi cijeli panel (povremeno iskontrolirati i antiTPO i antiTG) ali svaki dr ima neki svoj princip. Meni nekad vadi sve, nekad samo tsh, nekad tsh i ft4. Stvarno ovisi. Ako mi tsh šikne visoko, naravno da će izvaditi sve, a nekad znam doći sa svojim nalazom, znači privatno odem izvaditi samo tsh i ako je dobar, ne kontrolira ništa drugo.
Što brže ozdravljenje curici i da svi ostali ostanete zdravi.

6/23 🩷
Cure, jel nam proradio forum? Baš mi falio ovih par dana. Kak ste?

Moonchild evo i ja povremeno svratim ds vidim ima li koga. Žao mi je baš da forum utihne skroz😔.
Mi smo evo u nekoj predskok fazi..malo je nervoznija ali opet dobro spava..počela je malo više jesti. Moje cice to baš i ne prate pa joj dajem još i 3 bočice dnevno otprilike. Pijem opet onaj hippov čaj. Pa dokle ide. Noću me toliko iscrpi da sva budem iscijeđena a ne samo cice🤣.
Sutra idem fizioterapeutu na rehabilitaciju carskog reza. Jedva čekam. Kukovi i sve pati od reza.
Kose imam sve manje😅.
I tako...

💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️
Emma jel to samo meni ili nije radio forum neko vrijeme? Pisala sam i nije se nikad poslalo 🤷♀️
I ja sam isto na bočicama, maleni je presretan jer je sit, a moje mlijeko je pred bankrotom. Ja sam se trudila i trudila ali naprosto nema mlijeka dovoljno da ga nahranim. I dalje ga dojim između bočica, ali to je tak malo mlijeka...
Nadam se da će ti biti bolje nakon fizioterapeuta, držim fige! 🤞☺️

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji