Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • moonchild
    [UREĐENO] 29. Listopad 2025. 13:40

Emma da, čini mi se da bi mogao biti skok. Danas je onaj svoj stari bebač 😅

Boogie thx za pelene! A kaj se tiče spavanja i uspavljivanja...noću se budi dvaput i mogu reći da imamo sreće da brzo zaspi nakon hranjenja. Ali preko dana se uspava samo na cici i kad ga prebacim u krevetić, budan je za 2-5 min pa onda opet na cicu, ali bude ga teže za uspavati jer se unervozi 😭 ali proći će sve to :)

Btw. Za ovaj brain fog, razumijem kaj pričaš, suprug i ja nekad trabunjamo po noći takve gluposti i naravno da se ne sjećamo toga 🤣 Nekad sam toliko neispavana da mi se muti vid 😮 

• greta10
    29. Listopad 2025. 15:03

Jooo kile… Ja sam se danas vagala i imam 4 kile vise nego prije mjesec dana a krenula sam vjezbati😱🤯. Jos sam sva sretna isla na vagu jer se osjecam mrsavije i bolje si izgledam🙈
    Mozda je to ono misici su tezi od sala al realno spadam u tesku kategoriju. Ukupno sada sam na 4 manje nego kad sam isla rodit. Ma uzas

6/23 🩷

• moonchild
    29. Listopad 2025. 15:23

Greta joooooj, to je najgore kad se veseliš vidjeti rezultate i na vagi, a kad ono... vaga nam je najveći neprijatelj 😅
    A mene baš ne muči vaga nego taj trbuh i nedovoljno kretanja, pogotovo jer sam prije trudnoće bila jako aktivna, barem 3x tjedno u teretanu, trčanje. I sad sam kao couch potato, bar se tak osjećam. Ali ću se ponoviti: sve će to proći 💪

• Ivka025
    29. Listopad 2025. 20:45

Greta ne sekiraj se, sigurno je do misica, oni su dosta tezi od sala, osobito ako vidis da ti je neki dio tijela zategnutiji, ala trbuh... Ja sam danas sokirano stala na vagu da imam jos samo 2ipo kg viska(dobila 18),onda sam brzo stala na balun i skuzila d aje to vj jer nemam nijednog misica, toliko mi misici otpadnu lezeci da me tipa sad leda bole jer stojim(nisam bolesna, vec je tako dok se jace ne pokrenem)
    Jedem sve, puno i previse, kad stavim na balun, skuzim da cijeli dan jedem... Kolikooo sam danas kruha pojela(kojeg inace min jedem, gotovo i nista osim 2 fete za dorucak maax ako jedem sendvic, inace 1 s necim, tipa avokado i jaje najcesce)... Al mozda me spavasa dosta voca...no pojela sam tipa dns mali sladoled iz lidla, pola jaffa milka, usputno jos debljine 2 prsta svoga strudela od jabuka s grozdicama i orasima i dva suha keksa zdravija verzija homemade, nekoliko zvaka, mozda sam stagod izostavila 😂🤭

Brain fog imam i bez poroda, do te mjere da se mislim javit doktorici, no ne znam sta mi ona tu moze pomoci 🫣🫣

Promisljam se upisati dalje jos 2g faksa i jednostsvno me strsh da se ne sramotim jer mi mozak ne funkcionira... A onda jos uz 2 djece jednostsvno odustanem od pomisli jer ne mogu normalne dogadaje zapamtiti... Prije mi je bilo smijesno kad se mama nebi sjecala sta je jucer kuhala🙈🙈
    Sad sam ja ta, ne konkretno za ruckove, aj to zapamtim, ali zato drugo sve zaboravim 😔😬😬
    Ako imate savijet oko toga samo naprijed 💪

Imam problema sa usporenom stitnjacom i to je sve, pod terapijom uredno funkcionira 🙈

Boogie
    30. Listopad 2025. 20:46

Da, dok dođem do kraja s čitanjem, već mi je vrijeme vratiti se na početak hahaha pogotovo u ove sitne sate (20h navečer 🤣🤣). Ivka ja sve na kraju moram pisati, nema druge. Isto imam sporu štitnjaču, tj hipo/hashi, iako sam sad u hiperu malo. 2g faksa hahaha joj sretno! I ja dobijem fiks ideju kad sam dulje doma da upišem još jedan faks ili se prekvalificiram, al prelijena sam. I prezaboravljiva. 😅

Greta odlično da si dobro izgledaš, moguće zbilja da si dobila mišićnu masu, mislim stvarno svaka čast! 

Nemam niš novo za prijaviti, nit nekih problema, a ak i imam, zaboravila sam 🤣

🧚'92-Hashimoto/🦹'90-sve ok!

2019. i 2025. -spontane trudnoće 🍀🌸
    2021.,2022.-izvanmaternična 2x
    2024.-IVF na VV- biokemijska, missed ab

• greta10
    31. Listopad 2025. 06:40

Jutro cure, prvo da se pohvalim idem danas na frizuru i navecer van s curama. Samo da dan prodje bez iznenadjenja😅. 
    Hvala na podrsci za kile, bas sam razmisljala da sam nakon prve tek tamo u veljaci, ozujku bolje izgledala tako da cu ovo smatrat uspjehom. 
    Sjetila sam se starih cura koje vise ne pisu pa ako nas citate, nadam se da ste dobro sve. 

6/23 🩷

• greta10
    31. Listopad 2025. 06:50

Mislim da je moja I medju nastarijima od aktivnih pa da podijelim da su aktivnosti konacno postale zanimljivije, iako su noci gore i zna biti i do 4 budjenja od 1-5 al ajde brzo zaspi nazad. 
    Sad je mogu staviti na podlogu i sa zanimanjem gleda seku kako se igra, hoce  loviti igracke potrbuske, fino se vec okrece ledja- trbuh pa je to sad najzanimljivije, glasno se smije i toliko voli hranu i gledati nas dok jedemo da mislim da bi nam zaronila u tanjur da moze. Upogonila sam vodenu podlogu za tummy time i s tim je postala bas bolja na laktovima. 

6/23 🩷

_spring_
    [UREĐENO] 31. Listopad 2025. 07:44

Cure, dobro ste me nasmijale svojim raspolozenjem... Ja nemam taj brain fog, ali čini se da dobro dodje, svidja mi se kako Boogie kaze da zaboravi i na probleme. 🤣
    Nema kod nas nista novo za prijaviti. Spavanja preko dana su bolja u smislu da nema vise toliko vriske, uspavljujemo se na rukama, ali je muka izaci van ako treba zaspati jer u kolicima ne zeli vise spavati. Inace, kosa mi neee prestaje ispadat, bit cu celava ko i beba 🤣.  Na vagu ni ne stajem, nisam si jos ni lijepa ni privlacna. 😅 
    Volim kad se grupa aktivira, da mi neki push kad vas citam. Sve u svemu, dani su nam bolji.

'93🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

_spring_
    31. Listopad 2025. 07:46

Joj Greta, baš super 🤩. Ja sam imala pokušajte odlaska na frizuru (i otisla sam), ali on je sat vremena prije nego cu ici urlao čitavih sat i pol! A drugi puta kad sam trebala izaći, isto tako... Ne znam šta ima protiv toga da mi nije uvijek privjesak 😅

'93🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

• LuI
    31. Listopad 2025. 09:31

Dobro jutro cure, nisam dugo pisala ni čitala, mi smo svi bili prehlađeni, donijela nam curica iz vrtića. I mali je skupio ovaj put, iako se dosad dobro držao. Već nekih tjedan dana čistimo nosić i inhaliramo, dobro je dok je samo na tome 🙏
    Brainfog imam još od prvog poroda i to užasan, jako slabo pamtim i općenito sam jako dekoncentrirana, mozak mi definitivno ne radi kako bi trebao. Imala sam koronu u prvoj trudnoći pa ne znam jeli to posljedica korone ili trudnoće. Isto mi je bed nešto upisati jer mislim da bi bila najgluplja. U trudnoći sam završila neki tečaj, ali iskreno bilo mi je teško to sve pratiti, puno teže nego ranijih godina.
    Fizički izgled, imam svoje kg pa sam si ok, iako bih voljela da sam čvršća jer sam nekako mekanija nego prije , valjda će doć na svoje uz tjelovježbu s vremenom. I nove sise mi definitivno trebaju, znači doslovno imam dvije suhe šljive 

Baby E 09/2022 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI