Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boogie
    29. Listopad 2025. 09:05

Hej cure, svaki dan doslovno pročitam ispočetka stranicu, dvije, krenem odgovarati, nešto ili netko me prekine i zaboravim se vratiti.spring nadam se da su se zaredali ti bolji dani i da ti je lakše. Mi smo sad baš imali par u*ranih dana, mala je bila turbo nervozna što za nju baš nije uobičajeno tako da valjda je bila neka regresija u pitanju. Povrh toga, napustila me moja dosljednost s vraćanjem u krevetić jer je veća i sve češće ju dojim ležeći i jednostavno se uspavam, ali nije to to jer sam stalno polubudna naravno, od straha. 

moonchild mi smo s malim trošili toliko pelena, baš strašno puno, to je po meni okej, ako ti puno kaka, to je otprilike 12-15pelena dnevno, vjerojatno ti varira kako koji dan. Sad ne trošimo toliko jer ne kaka toliko i manje ju iskreno presvlačim po noći pa zato. Smanjit će ti se to.

Ivka joj jesi ti spominjala kosu? Meni još prilično otpada, ali maaalkicu manje ipak, sve će to doći na svoje vjerujem.

Za spavanje ne mogu ništa pametno reći, s malim smo stvarno isprobali svašta, kupili čak i tečaj, pratili te budne prozore, na kraju je jednostavno spavao na nama, kraj nas i uspavljivao se noseći, mazeći i cicajući. Valjda se dva puta uspavao po "pravilu" ono da ga spustiš dok je drowsy but awake i to je to. Duga uspavljivanja smo isto prošli, doslovno satima, svašta isprobali, to je bilo jednostavno tako. S ovom bebom je druga priča tako da mislim na temelju svog iskustva da su neke stvari, pod uvjetom da ne postoje neke poteškoće, dio karaktera. 

E, ne znam kako vama, ja tako stalno imam brain fog da je to strašno, sama sebe zbunim masu puta, imam osjećaj da mi je pojam kratkotrajnog pamćenja samo to, ne posjedujem valjda ni k od kratkotrajnog, koma. 

Meni apetit varira, još se ne važem, u većinu odjeće stanem, neka mi je tijesna još uvijek, ali ne mogu se s time opterećivati, da ne dojim, vjerojatno bih malo stala na loptu, ovako zbilja jedem sve, koliko mi se jede, da, jedem i slatko, mislim pišem ovo s keksom u ustima, što da vam više kažem. 

🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
    🦹'90-sve ok!
    2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
    2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
    2022.-izvanmaternična desno-MTX
    1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
    4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all
    5/24 FET 2❄️ bhcg 0
    7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab
    10/24-7/25 spontana trudnoća, stigla 🌸🤱🏻

• moonchild
    [UREĐENO] 29. Listopad 2025. 13:40

Emma da, čini mi se da bi mogao biti skok. Danas je onaj svoj stari bebač 😅

Boogie thx za pelene! A kaj se tiče spavanja i uspavljivanja...noću se budi dvaput i mogu reći da imamo sreće da brzo zaspi nakon hranjenja. Ali preko dana se uspava samo na cici i kad ga prebacim u krevetić, budan je za 2-5 min pa onda opet na cicu, ali bude ga teže za uspavati jer se unervozi 😭 ali proći će sve to :)

Btw. Za ovaj brain fog, razumijem kaj pričaš, suprug i ja nekad trabunjamo po noći takve gluposti i naravno da se ne sjećamo toga 🤣 Nekad sam toliko neispavana da mi se muti vid 😮 

• greta10
    29. Listopad 2025. 15:03

Jooo kile… Ja sam se danas vagala i imam 4 kile vise nego prije mjesec dana a krenula sam vjezbati😱🤯. Jos sam sva sretna isla na vagu jer se osjecam mrsavije i bolje si izgledam🙈
    Mozda je to ono misici su tezi od sala al realno spadam u tesku kategoriju. Ukupno sada sam na 4 manje nego kad sam isla rodit. Ma uzas

6/23 🩷

• moonchild
    29. Listopad 2025. 15:23

Greta joooooj, to je najgore kad se veseliš vidjeti rezultate i na vagi, a kad ono... vaga nam je najveći neprijatelj 😅
    A mene baš ne muči vaga nego taj trbuh i nedovoljno kretanja, pogotovo jer sam prije trudnoće bila jako aktivna, barem 3x tjedno u teretanu, trčanje. I sad sam kao couch potato, bar se tak osjećam. Ali ću se ponoviti: sve će to proći 💪

• Ivka025
    29. Listopad 2025. 20:45

Greta ne sekiraj se, sigurno je do misica, oni su dosta tezi od sala, osobito ako vidis da ti je neki dio tijela zategnutiji, ala trbuh... Ja sam danas sokirano stala na vagu da imam jos samo 2ipo kg viska(dobila 18),onda sam brzo stala na balun i skuzila d aje to vj jer nemam nijednog misica, toliko mi misici otpadnu lezeci da me tipa sad leda bole jer stojim(nisam bolesna, vec je tako dok se jace ne pokrenem)
    Jedem sve, puno i previse, kad stavim na balun, skuzim da cijeli dan jedem... Kolikooo sam danas kruha pojela(kojeg inace min jedem, gotovo i nista osim 2 fete za dorucak maax ako jedem sendvic, inace 1 s necim, tipa avokado i jaje najcesce)... Al mozda me spavasa dosta voca...no pojela sam tipa dns mali sladoled iz lidla, pola jaffa milka, usputno jos debljine 2 prsta svoga strudela od jabuka s grozdicama i orasima i dva suha keksa zdravija verzija homemade, nekoliko zvaka, mozda sam stagod izostavila 😂🤭

Brain fog imam i bez poroda, do te mjere da se mislim javit doktorici, no ne znam sta mi ona tu moze pomoci 🫣🫣

Promisljam se upisati dalje jos 2g faksa i jednostsvno me strsh da se ne sramotim jer mi mozak ne funkcionira... A onda jos uz 2 djece jednostsvno odustanem od pomisli jer ne mogu normalne dogadaje zapamtiti... Prije mi je bilo smijesno kad se mama nebi sjecala sta je jucer kuhala🙈🙈
    Sad sam ja ta, ne konkretno za ruckove, aj to zapamtim, ali zato drugo sve zaboravim 😔😬😬
    Ako imate savijet oko toga samo naprijed 💪

Imam problema sa usporenom stitnjacom i to je sve, pod terapijom uredno funkcionira 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani