Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emma05
    31. Listopad 2025. 20:06

Brainfogasta sam i ja pomalo ali mislim da mi je to jer mi mozak nije naučio misliti samo na to malo biće koje sam rodila🙈..to mi je novi momenat skroz😂👌. Fax - Ja sam uspila u trudnoći i diplomirati, obranila sam diplomski rad nešto prije poroda i skinila taj teret s glave. Dalje sam si obećala da neću nikakve više obaveze osim posvetiti se malenoj...i sebi. Ukazuje mi se prilika za doktorat ali mi ne pada sada na pamet. Ja mislim da bi šiznula da imam sad još kakvu obavezu🙈.
    Trening - muž već pomalo nagovara da krenem u teretanu (trener mi je) ali ne mogu to sad još ubaciti u životni raspored🫩..navečer (kad sam inače išla) mi je nezgodno jer nju uspavljujem već oko 20h. Jedino možda opcija jutro. Moram razmisliti...Također sam planirala prije fizijatru na procjenu dijastaze i na rehabilitaciju carskog reza. 
    Masaža - idući tjedan sam ugovorila masažu 45 min😍🥳. Dobila sam poklon bon od mojih best frendica nakon poroda pa da ga napokon iskoristim. Jedva čekam..leđa me ubijaju. 
    Iduće što moram je isto tako frizeru ošišat malo ovu napaćenu kosu..svugdje je nalazim🥹ovo opadanje nema kraja..
    Kontrolni laboratorij nakon poroda sam obavila, željezo mi se nakon 3mj jedva nešto podiglo..ostalo mi je ok. 
    Polako rješavam sve sto mi je stajalo nad glavom pa mi je lakše. 
    U zadnje vrijeme mi je misija kako što bolje iskoristiti dan😍😜 jer mrak puno ranije pada..pa ja i malecka ujutro idemo van u šetnju i popijemo kavu u kafiću u kvartu, obavimo spizu i natrag doma kuhati ručak. Ona mi najbolje zaspe vani i produži spavati i kući..ostavim je tako u košari na podu. Taman na brzinu spremim ručak. Popodne gnjavimo tatu odma iza ručka da odemo negdi u šetnju😜...

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️

• Bananica80
    01. Studeni 2025. 16:01

Emma jel te to gin il opca praksa slala na kontrolni lab ili si sama otisla? Meni nitko nista nije spominjao a ima smisla da si barem zeljezo pogledam..

3/2024 💙

_spring_
    01. Studeni 2025. 19:16

Meni na onoj prvoj kontroli ginekolog rekao za 6 mj ponovno, a ja razmišljam isto barem zeljezo provjeriti jer cesto u danu bas osjetim neku cudnu slabost u tijelu. 

'93🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

Emma05
    02. Studeni 2025. 00:32

Bananica80 kad bi čekala da mi oni nešto preporuče crkla bi🤣👌. Sama sam otišla tj naručila sam se kod obiteljskog da mi cijelu paletu pretraga izvade. 
    Mene su pustili doma sa 80 hemoglobina nakon carskog a trebala san dobiti koju dozu krvi. Propust. Ja sam kasno shvatila jer mi na otpusnom piše krivi lab nalaz. Dugo sam se oporavljala od toga. Toliko mi je loše bilo na trenutke da sam mislila da ću stvarno umriti. Dijete nisam mogla držati. 
    Uglavnom ne čekam nikog sama kontroliram sada sve..

Emma05
    02. Studeni 2025. 00:34

Spring napravi kontrolu ako te zanima. Minimalno 3 mj mora proći. Meni se i nakon tog perioda jedva podiglo željezo i na donjoj granici mi je unatoč terapiji koju sam pila sve ovo vrijeme. 

Emma05
    [UREĐENO] 03. Studeni 2025. 03:21

Cure neznam kako vi ali ja sam kupila sve i svašta ovako u noćnoj smjeni dok se borim sa snom🤣👌. Tipkam dok je dojim jer se bojim da ne zaspem pa da je ne poklopim😬🙈. 

Emma05
    03. Studeni 2025. 03:36

Mi ulazimo u novi razvojni skok od ovog tjedna..i trajat ce cca 5 tjedana🙈..plus pripremamo se za radoblje regresije sna. Cure kako ste vi taj period ublažavale? Koliko sati vam bebe spavaju noću? 

_spring_
    03. Studeni 2025. 07:54

Meni se već dva puta dogodilo u skorije vrijeme da vidim mail kad se probudim o potvrđenoj narudžbi 🤣. Koliko god se ja trudila ostat razbuđena, nekad mi jednostavno ne uspije. Znam se probuditi iz sna da se pitam jesam ga hranila ili nisam, Iako sam bila u ustala i presvukla ga i nahranila 

'93🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

Boogie
    03. Studeni 2025. 08:52

Emma mi smo sad u regresiji, nemam ti nijedan pametan savjet za dati, nastojim se ne sekirati i mantram da će proći. Po pitanju spavanja nastojim se držati rutine, ali ne silim spavanje u krevetiću sad kad ne ide nego sam privremeno iselila muža iz kreveta i onda nju stavim na njegovu stranu. Imamo ogradicu za krevet, dovoljno mjesta i to mi omogućuje da se ipak odmorim. Kad plače uzmem ju na sebe, relativno se brzo umiri i utone u san pa sve dok sam budna držim ju, kad osjetim da više ne mogu spustim ju kraj sebe  i to je to. 
    Eeee noćni šopinzi su me stajali prilične rupe na računu nakon prvog djeteta i sad sam si rekla da sve što vidim u noći može čekati do jutra za naručiti, a ako se rasproda nit je vrijedno nit suđeno nit mi treba. I toga se držim i šljaka mi super, fakat sam znala kupiti kojekakve gluposti koje mi nisu bile potrebne. Nastojim ni ne skrolati noću, eventualno otvorim knjigu na mobu pa pročitam stranicu dvije ili pogledam epizodu serije ako me drži nesanica. 
    Greta nadam se da si se lijepo provela s frendicama! 😊😊

🧚'92-Hashimoto/🦹'90-sve ok!

2019. i 2025. -spontane trudnoće 🍀🌸
    2021.,2022.-izvanmaternična 2x
    2024.-IVF na VV- biokemijska, missed ab

• cordis00
    03. Studeni 2025. 09:51

Uh mi smo isto u regresiji, dosta rano je pocela, sa koja 3mj i sitno.
    Bas sam umorna, po noci se vrlo cesto budi, mirna nam je jedino vecer jer u periodu od 19:30-23 kad legnemo ima 1 budenje pa se muz i ja cak podruzimo na kaucu sa upaljenim tv-om koji ni ne gledam od umora, pred jutro se budi i svakih pola sata-sat.
    Spava u svom kreveticu, mene je strah stavit ga tako maloga izmedu nas, mislim da smo malu stavili tek iza godine dana. Sta se tice uspavljivanja, ja ga oduvijek stavljam budnog u krevetic, samo sta sjedim kraj krevetica da me osjeti pa tako i zaspe. Nekad po danu ga spustim i izidem odmah pa zaspe, ovisi koliko je umoran.
    Sto se tice dnevnog spavanja, vidim da su mu se ciklusi promijenili od 30 min na 45 min, ali ne uspijeva spojiti dva ciklusa jos, kad spoji tad ce prec na 3 spavanca, ako se dobro sjecam, cure su oko 5 mj presle.
    On spoji 1 spavanje u tjedan dana pa nas pocasti sa sat ipo🤣.

👩33g👨33g 👧👧👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI