Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _spring_
    02. Listopad 2025. 11:28

Emma05

E mi je spavala od sinoć od 21h do 10:30 jutros. Uz dva hranjenja u snu 😍👌💃🥳

🥳🥳 Možda je zbilja bila samo neka faza kako su cure pisale. Nadam se da ćemo se i mi jedan dan (USKORO) probudit i da će opet biti sve normalno 😅

'93🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

• cordis00
    02. Listopad 2025. 12:53

Stvarno je super taj osjecaj kad zelis samo kratko sjest s muzem na kavu i beba pocasti spavanjem😁
    Ka da je cijeli svijet tvoj😁.
    Moj je sad 12 tj😅

👩33g👨33g 👧👧👶

• greta10
    02. Listopad 2025. 14:47

Spring prosla to i s prvom i sad. Nudila sam cicu prije i poslije boce, prije je samo jos vide unervozi, al da nekak to bude prvi izbor; pa izdojeno na bocu pa  opet cicu i onda ja izojim do kraja sto ostane. S tim da bocu ne dam odmah punu kolicinu nego samo da je malo zasiti da prodje taj napad gladi i nervoze. 
    Ja sam sad u padu mlijeka (3-4 mjeseca) evo danas mi je doslo da placem iskreno. Nervozna sam vec kad vidim izdajalice i onda kad vidim kolko tog ima mrak mi padne na oci. Znam ja da svi kazu beba povuce vise al nemre bas tolko vise kad ovako ima za novorodjece doslovno.

6/23 🩷

_spring_
    02. Listopad 2025. 20:26

Ma stvarno je izazovno to🥴. Jos ako se pogodi da je bila losa i noc... Evo ja sam se jutros naspavala jer je on duze spavao i odmah sam lakse nekako danas ishendlala to, ali bas je tesko dan za danom. I ja imam isti princip kao ti. Samo sto sam ja jos iskoristila par puta i dudu da se umiri, a doslovno mu pod nos stavila bradavicu dok sam ga nosila pa onda ispljune dudu i primi ju kad se smiri. To je vjerojatno krivo, al nakon cijelog dana placa, svaku bih metodu i nemetodu isprobala. Koliko ti je trajalo to sve? Citam iskustva, neke mame pisu mjesecima ili cijeli staz dojenja... Pa toliko ja necu izdrzati sigurno...

'93🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

• Tonkica1509
    02. Listopad 2025. 21:15

Uspjela sam vas pročitati, dugo nisam na forumu bila 😊
    Ovaj štrajk dojenja... Imali smo slično zadnjih par dana. I ono što nije "pravilno" jer ih zbunjuje, ali nama pali je da mu uvalim dudu, malo se smiri, onda opet cicu. I tak dok ne nadođe mlijeko, onda dalje normalno jede. Ne mislim da je toliko štrajk koliko ga ljuti što mu iste sekunde ne dođe mlijeko. Al proći će i to. S tim da smo mi isključivo na dojenju od starta, nije još okusio ad. 
    Sad imamo kontrolu pedice, frajer mi je udvostručio porodnu već, evo ga na 7kg. Leđa lagano otpadaju. A ovako mi je baš drukčije osobnosti od starijeg. On je bio miran, ali onako filozofić ozbiljan, a ovaj dečko se samo smije, veseli, baš je nekako sunshine.
    Imamo idući vikend krstitke pa smo u tome.
    A vitamini... Nemajka, ne pijem ih već ne znam otkad, evo naručit ću sad kolagen da se malo popravim 😅
    Kroz noć mi jede 3-4 puta, kako kada. Sve u svemu okej je, nije prezahtjevna beba 
    E da i Hipp čaj isto potpisujem, fini i napuni cice mlijekom. Pogotovo dobro dođe za nas koje zaboravimo piti vodu

Emma05
    03. Listopad 2025. 01:27

cordis00

Stvarno je super taj osjecaj kad zelis samo kratko sjest s muzem na kavu i beba pocasti spavanjem😁
    Ka da je cijeli svijet tvoj😁.
    Moj je sad 12 tj😅

Daa..a prije toga sam imala strah od javnih prostora jer uvijek mislim da će biti vike i dreke i da će me ljudi krivo gledati i sl..Sad sam se već pomalo opustila. Shvaćam napokon da se vani može čak i uživati 😆👌..juhuu🥳💃.
    Javi kako ti napreduje 12i tjedan🤭😂🙈👌

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️

• greta10
    04. Listopad 2025. 08:46

_spring_

Ma stvarno je izazovno to🥴. Jos ako se pogodi da je bila losa i noc… Evo ja sam se jutros naspavala jer je on duze spavao i odmah sam lakse nekako danas ishendlala to, ali bas je tesko dan za danom. I ja imam isti princip kao ti. Samo sto sam ja jos iskoristila par puta i dudu da se umiri, a doslovno mu pod nos stavila bradavicu dok sam ga nosila pa onda ispljune dudu i primi ju kad se smiri. To je vjerojatno krivo, al nakon cijelog dana placa, svaku bih metodu i nemetodu isprobala. Koliko ti je trajalo to sve? Citam iskustva, neke mame pisu mjesecima ili cijeli staz dojenja… Pa toliko ja necu izdrzati sigurno…

To dodje i prodje bar je tak kod nas bilo. Evo sad je trajalo par dana i onda odjednom samo primila normalno al ocekujem opet. O o sto sam jos primijetila je da kad je primim na sebe nekad sama ide prema cici ko da je trazi i ako dam onda, ne odbije i nema dreke. Al to nije bas cesto. I normalno puno je bolje kad smo same u miru sto isto nije bas cesto🙈. Veselje svakako

6/23 🩷

_spring_
    04. Listopad 2025. 11:03

Ja se nadam da su u pravu svi koji kazu da ce proci jer ja nekako nemam nade 🙈, jos uvijek smo u stranku... 

'93🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

Emma05
    04. Listopad 2025. 20:53

Baš muku mučim s time što točno od robe i dodatne opreme joj uzeti sad za zimu🙈. Nisam se ni snašla evo zime već. Baš je prebrzo zahladilo. Razmišljala sam o vreći za kolica ali odustala sam. Vjerojatno cu uzet "medu" i tako slične skafandere i dodatno još pokrit dekom. Dalmacija je..zime nisu strašne pa ne vidim smisla. Ali nikad se ne zna. To ću sve u hodu. Pretpostavljam da će mi prerast ovu osnovnu košaru od kolica nekad usred zime..
    Sinoć sam joj prvi put stavila vrecu za spavanje..pa nije mi nešto praktično to. Lakse mi je bilo je pokrivati pa je izvadim podojim, eventualno presvucem i vratim. Onako u vreci dok ja nju presvucem je i razbudim...a zbilja tanak san ima. Neznam. Dati cu vreći jos koju šansu jer ih imam 4 komada😂👌..a i ružno mi je kad se otkrije pa promrzne dok je ja ne pronađem dok se ne probudi za podoj🙈. Al vidim ja da se ona ne buni baš na to pa neznam što bi..
    To be continued..😄😜👌

Emma05
    04. Listopad 2025. 20:56

U ponedjeljak ulazimo u 12 tj..baš me zanima kako će to izgledati. Čitam knjigu koliko stignem. Biti će to zanimljiv "skok"😄👌🙈.
    Danas smo u baby gym-u držali glavicu bez problema i za promjenu nije se nervirala pa je mama presretna🥰😍👌.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI