Ma stvarno je izazovno to🥴. Jos ako se pogodi da je bila losa i noc… Evo ja sam se jutros naspavala jer je on duze spavao i odmah sam lakse nekako danas ishendlala to, ali bas je tesko dan za danom. I ja imam isti princip kao ti. Samo sto sam ja jos iskoristila par puta i dudu da se umiri, a doslovno mu pod nos stavila bradavicu dok sam ga nosila pa onda ispljune dudu i primi ju kad se smiri. To je vjerojatno krivo, al nakon cijelog dana placa, svaku bih metodu i nemetodu isprobala. Koliko ti je trajalo to sve? Citam iskustva, neke mame pisu mjesecima ili cijeli staz dojenja… Pa toliko ja necu izdrzati sigurno…
To dodje i prodje bar je tak kod nas bilo. Evo sad je trajalo par dana i onda odjednom samo primila normalno al ocekujem opet. O o sto sam jos primijetila je da kad je primim na sebe nekad sama ide prema cici ko da je trazi i ako dam onda, ne odbije i nema dreke. Al to nije bas cesto. I normalno puno je bolje kad smo same u miru sto isto nije bas cesto🙈. Veselje svakako
6/23 🩷
Ja se nadam da su u pravu svi koji kazu da ce proci jer ja nekako nemam nade 🙈, jos uvijek smo u stranku...
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Baš muku mučim s time što točno od robe i dodatne opreme joj uzeti sad za zimu🙈. Nisam se ni snašla evo zime već. Baš je prebrzo zahladilo. Razmišljala sam o vreći za kolica ali odustala sam. Vjerojatno cu uzet "medu" i tako slične skafandere i dodatno još pokrit dekom. Dalmacija je..zime nisu strašne pa ne vidim smisla. Ali nikad se ne zna. To ću sve u hodu. Pretpostavljam da će mi prerast ovu osnovnu košaru od kolica nekad usred zime..
Sinoć sam joj prvi put stavila vrecu za spavanje..pa nije mi nešto praktično to. Lakse mi je bilo je pokrivati pa je izvadim podojim, eventualno presvucem i vratim. Onako u vreci dok ja nju presvucem je i razbudim...a zbilja tanak san ima. Neznam. Dati cu vreći jos koju šansu jer ih imam 4 komada😂👌..a i ružno mi je kad se otkrije pa promrzne dok je ja ne pronađem dok se ne probudi za podoj🙈. Al vidim ja da se ona ne buni baš na to pa neznam što bi..
To be continued..😄😜👌
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️
U ponedjeljak ulazimo u 12 tj..baš me zanima kako će to izgledati. Čitam knjigu koliko stignem. Biti će to zanimljiv "skok"😄👌🙈.
Danas smo u baby gym-u držali glavicu bez problema i za promjenu nije se nervirala pa je mama presretna🥰😍👌.
Emma jel imas vrecu koja se prema gore otvara? Ja je ne vadim iz vrece nego samo noge oslobodim i tako presvuxem. Meni je vreca zakon jer se uskoro pocnu otkrivati i nije bas sigurno s poplunom. A za zimu (zagreb) s prvom smo imali samo skafander. Ispod normalna odjeca potkosulja duge carape ako je bas bas hladno trenirka gore toplije majica i skafander. Kosaru jos zatvorim i kapa i rukavice. Opce ne znam kaj je u 12 tjednu😅 al proslo je lise valjda ak nisam ni zapamtila a sad se i ne sjetim orvorit wonder weeks
6/23 🩷
Emma, mi isto koristimo vrece i to već nakon prvih par tjedana jer je on već tad bio jako nemiran, pomjerao se u krevetiću da završi dijagonalno i nekako si navuče gore dekicu pa me bilo strah, Iako smo ju baš "zaturivali" skroz ispod madraca. Imamo one što se kopčaju odozgor prema dolje i isto ga ne vadim nego tako samo raskopčam noge, a nju zabacim sa strane.
.
Ja sam isto ovih dana gledala što uzeti jer uopće ne znam ni kako bih ga obukla. Naručila sam baš danas skafander, ali mislim da ćemo uzeti i vreću sad kad bude sajam beba u 11. mjesecu.
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Emma jel imas vrecu koja se prema gore otvara? Ja je ne vadim iz vrece nego samo noge oslobodim i tako presvuxem. Meni je vreca zakon jer se uskoro pocnu otkrivati i nije bas sigurno s poplunom. A za zimu (zagreb) s prvom smo imali samo skafander. Ispod normalna odjeca potkosulja duge carape ako je bas bas hladno trenirka gore toplije majica i skafander. Kosaru jos zatvorim i kapa i rukavice. Opce ne znam kaj je u 12 tjednu😅 al proslo je lise valjda ak nisam ni zapamtila a sad se i ne sjetim orvorit wonder weeks
Ima donji otvor..al svejedno..to mi je sloj više na njoj. Znam da nije sigurno pokrivati ali pokrivena je samo s muslin tetricom pa nema straha. Za sada. Dok ne zahladi još e onda ću je morati u vreću.
Emma, mi isto koristimo vrece i to već nakon prvih par tjedana jer je on već tad bio jako nemiran, pomjerao se u krevetiću da završi dijagonalno i nekako si navuče gore dekicu pa me bilo strah, Iako smo ju baš "zaturivali" skroz ispod madraca. Imamo one što se kopčaju odozgor prema dolje i isto ga ne vadim nego tako samo raskopčam noge, a nju zabacim sa strane.
.
Ja sam isto ovih dana gledala što uzeti jer uopće ne znam ni kako bih ga obukla. Naručila sam baš danas skafander, ali mislim da ćemo uzeti i vreću sad kad bude sajam beba u 11. mjesecu.
Vi imate te sajmove, blago vam se. Kod nas nikad ništa. Doslovno imamo nešto dućana ali ja sve kupujem online.
Ja sam za sada kupila gornjih toplijih dijelova na patent. I uzela sam potkošuljica na špalinice još nešto imam od prije ali nedovoljno. Duga će zima biti. Nek mi prođu krstitke ovaj idući vikend pa ću pomalo to s robom i opremom riješavati.
12-ti tjedan nemam pojma što bude, uopće ga se ne sjećam, prošli ga prije 2 tjedna 😅
Vreća ja sam kupila tu koja se otkopčava dolje zbog prematanja po noći, no mali uopće ne želi bit u tome, užasno lupa nogama pa ništa od toga, vratit ću je. Pokrijem ga debljom dečkom ispod ramena, ruke su mu na deju, obučem 2 čarape, ne vjerujem da će si nešto napraviti s tim dekom i s prvim djetetom smo tako radili
Odjeća za van planiram ko i sa starijom curkom uzeti skafander, deblja deka, onaj pokriv od kolica, debele čarape i kapa, ne vjerujem da će mu biti hladno
Baby E 09/2022 ❤️
Baby M 07/2025 💙
Kod nas prva tempica. Starija kaslje pa je mozda prehladu skupila il nesto sto joj je samo prenijela. Blaga na svu srecu, samo da tako ostane 🤞
6/23 🩷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji