Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • greta10
    04. Listopad 2025. 21:24

Emma jel imas vrecu koja se prema gore otvara? Ja je ne vadim iz vrece nego samo noge oslobodim i tako presvuxem. Meni je vreca zakon jer se uskoro pocnu otkrivati i nije bas sigurno s poplunom. A za zimu (zagreb) s prvom smo imali samo skafander. Ispod normalna odjeca potkosulja duge carape ako je bas bas hladno trenirka gore toplije majica i skafander. Kosaru jos zatvorim i kapa i rukavice. Opce ne znam kaj je u 12 tjednu😅 al proslo je lise valjda ak nisam ni zapamtila a sad se i ne sjetim orvorit wonder weeks

6/23 🩷

_spring_
    04. Listopad 2025. 21:29

Emma, mi isto koristimo vrece i to već nakon prvih par tjedana jer je on već tad bio jako nemiran, pomjerao se u krevetiću da završi dijagonalno i nekako si navuče gore dekicu pa me bilo strah, Iako smo ju baš "zaturivali" skroz ispod madraca. Imamo one što se kopčaju odozgor prema dolje i isto ga ne vadim nego tako samo raskopčam noge, a nju zabacim sa strane. 
    .
    Ja sam isto ovih dana gledala što uzeti jer uopće ne znam ni kako bih ga obukla. Naručila sam baš danas skafander, ali mislim da ćemo uzeti i vreću sad kad bude sajam beba u 11. mjesecu. 

'93🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

Emma05
    04. Listopad 2025. 21:33

greta10

Emma jel imas vrecu koja se prema gore otvara? Ja je ne vadim iz vrece nego samo noge oslobodim i tako presvuxem. Meni je vreca zakon jer se uskoro pocnu otkrivati i nije bas sigurno s poplunom. A za zimu (zagreb) s prvom smo imali samo skafander. Ispod normalna odjeca potkosulja duge carape ako je bas bas hladno trenirka gore toplije majica i skafander. Kosaru jos zatvorim i kapa i rukavice. Opce ne znam kaj je u 12 tjednu😅 al proslo je lise valjda ak nisam ni zapamtila a sad se i ne sjetim orvorit wonder weeks

Ima donji otvor..al svejedno..to mi je sloj više na njoj. Znam da nije sigurno pokrivati ali pokrivena je samo s muslin tetricom pa nema straha. Za sada. Dok ne zahladi još e onda ću je morati u vreću. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️

Emma05
    04. Listopad 2025. 21:37

_spring_

Emma, mi isto koristimo vrece i to već nakon prvih par tjedana jer je on već tad bio jako nemiran, pomjerao se u krevetiću da završi dijagonalno i nekako si navuče gore dekicu pa me bilo strah, Iako smo ju baš "zaturivali" skroz ispod madraca. Imamo one što se kopčaju odozgor prema dolje i isto ga ne vadim nego tako samo raskopčam noge, a nju zabacim sa strane.
    .
    Ja sam isto ovih dana gledala što uzeti jer uopće ne znam ni kako bih ga obukla. Naručila sam baš danas skafander, ali mislim da ćemo uzeti i vreću sad kad bude sajam beba u 11. mjesecu.

Vi imate te sajmove, blago vam se. Kod nas nikad ništa. Doslovno imamo nešto dućana ali ja sve kupujem online. 
    Ja sam za sada kupila gornjih toplijih dijelova na patent. I uzela sam potkošuljica na špalinice još nešto imam od prije ali nedovoljno. Duga će zima biti. Nek mi prođu krstitke ovaj idući vikend pa ću pomalo to s robom i opremom riješavati.

• LuI
    05. Listopad 2025. 10:01

12-ti tjedan nemam pojma što bude, uopće ga se ne sjećam, prošli ga prije 2 tjedna 😅
    Vreća ja sam kupila tu koja se otkopčava dolje zbog prematanja po noći, no mali uopće ne želi bit u tome, užasno lupa nogama pa ništa od toga, vratit ću je. Pokrijem ga debljom dečkom ispod ramena, ruke su mu na deju, obučem 2 čarape, ne vjerujem da će si nešto napraviti s tim dekom i s prvim djetetom smo tako radili 
    Odjeća za van planiram ko i sa starijom curkom uzeti skafander, deblja deka, onaj pokriv od kolica, debele čarape i kapa, ne vjerujem da će mu biti hladno 

Baby E 09/2022 🩷

• greta10
    05. Listopad 2025. 13:56

Kod nas prva tempica. Starija kaslje pa je mozda prehladu skupila il nesto sto joj je samo prenijela. Blaga na svu srecu, samo da tako ostane 🤞

6/23 🩷

• cordis00
    05. Listopad 2025. 20:14

Nama sutra 3 mj. Ne znam kud prije. A taj skok s 12 tj se protegao, i dalje ne spava bas dobro, al sta je tu je. Po danu vecinom cca 40 min po spavancu. Malo smo produljili period budnosti na uru ipo. Po noci i dalje dojenje svakih 2h. Sad ima 6ipo kg, dobio se, skocio je sa 20. na 60.percentilu😁. Mali buco.
    Igra se s rukicama, hvata igracke, izdrzi neko vrijeme na trbuhu prije nego se krene zaliti, na laktovima je, smije se, smjeska, prati sve oko sebe. Malo se buni kad ga seke bas napadnu, a vole ga jako, al mala ne kuzi da nije igracka, poteze ga jadnoga na sve strane😅.
    Sad je drugi val viroza pa ispirem nos, dosta je balav, zasad bez temp. Starija ima upalu uha pa sam joj dala antibiotik i ima proljeve jadna, iduci tj ju necu slat u vrtic takvu, dok se proljev ne smiri.  Radi uha je propustila prvi izlet s vrticem, bas nam je bilo krivo, veselila se jako i vecer prije zakurila na 39😢.

👩33g👨33g 👧👧👶

Emma05
    07. Listopad 2025. 20:16

Forum je unio neke pozitivne promjene vidim. Neka baš dobro. Jos kad bi mogli skakati na stranice kao prije bilo bi super. 
    Mi se evo nismo javljali ali čitamo i pratimo. Opet je grupa malo utihnula. Spavamo ok preko dana se hrani na 2, 3h i spava ovo između i bude malo u gymu i malo vježbamo. Dobra mi je. Nocu sada spava na 3..4h..nahranim je i vratim nazad u krevet. I zaspe.  Ja zadovoljna. 

Emma05
    [UREĐENO] 09. Listopad 2025. 04:49

Zaboravila sam reci da smo ovaj vikend u krstitkama pa imam pripreme oko toga. Mislim da sam sve sredila. Haljinica joj je prekrasna..jedva je čekam viditi sa cijelim outfitom..kao mala princeza😍🥰🙏. 
    Ja eto jedino nisam sebi sako još kupila jer ovaj koji sam mislila obuci u njega ne mogu stati vec odavno jer sam davno izašla iz tog konfekcijskog broja a kamoli sad nakon trudnoće 😜😂💁‍♀️..previše sam optimisticna bila. Sad cu ovih dana u kupovinu..i s time sam sve riješila. Samo me brine taj dan raspored dojenja i odlazak na šminku i slične radnje. Ako joj poremetim dnevna spavanja bit ce mi nervozna na misi pa cu se ekstra potruditi da to sve uskladim..moram.

• Ivka025
    [UREĐENO] 08. Listopad 2025. 03:07

Emma srrtno s krstitkama 🤗
    Cure sto nosite na krstenju svojoj djeci? Ja sma s prvim mslenim bila dsms, muz na terenu, zivot na selu blabla, puno komplikacija i na krsju sam uletila u trgovinu i uzely crvenu haljinu(bila jr lijepa ali mi nijr to to) , sada to nebi napravila, željela bih odijelo ili haljinu BIJELO, ILI SPORKO BIJELO, BOJS SAMPANJCA MAX... Ali nista ne nalazim 🫣
    Danas sam uspila uletit u zare i nema nista, strsdivarius isto... Do manga nisam stigla, reservex i mohito isto nista i onda ssm zurila kuci na podoj 😂
    Vec se bojim tih muka po odjeći, mrzim shoping a prije sam u tome  uzivala 😂😂

Sto se tice vitamina-novalac kao i prije poroda... Uzmem kad je na akciji i dobro, neka ga... Uvjerila sam sr istrazivajuci magnrzij da nije svaki isti, davno je to bilo, ne sad kad su sve info o mg na dlanu... Jos u srednjoj prije skoro 20g 🤔😳
    Joj sta zivot leti... 
    Danas sam bas bila kod dr da vidim sta ce mi reci zs kalcij. Ugl slabo i nikako konzumiram mliječne proizvode jer imam intoleranciju na laktozu... I tako to od zaceca do dns, dojim. Kaze ona da se dosts kalcija unese prehranom i da nema potrebe za njim, da malo pojacam orasate plodove, da smokve suhe imaju dosta(kaže par suhih smokava je dnevna kolicina kalcija ili 2 zlicice sezama)
    Ali chat gpt kaze totalno drugačije i sad sam ppd sumnjom jrli ova dvijesns da me totalno krivo uci ili je chat skroz poludija
    Razlika je u 900jedinics 😂😂 znaci netko laže 🤣
    Ali ono sts je vazno jest apsorpcija kalcojs u organizmu, ksze da je kvalitetniji kalcij iz drugih proizvoda nego iz mlijeka i da je za apsorpciju najvazije ds uzimam dovoljno vit d, ali da ni s njim nr pretjerujem zbog dojenja, pa sam rekla da pijem novalac i da ga tamo ims i provjerila je dozu i rekla ds je to dosta. Kad prestanem piti novalac da joj de jabim ps ce mi dati u KAPIMA vit d, jer da u tabletama(koje ona daje vj, jer je to neka tbl sta se uzima 1x tjedno) jos nije dovoljmo istrazeno kako djeluje na bebu s obzirom da dojim. 

Emma05
    08. Listopad 2025. 03:07

Ja sam uzela haljinu koja je prošarana ali blage su svijetle boje..sporko bijelo, kremasto i neke baš svijetle tople boje. Salonke u camel boji i svijetli sako preko. Ja po ducanima ne idem nikako otkad sam rodila tako da se moj šoping sveo na online..i najbolji izbor mi je tako. 
    Što se tice suplementacije, vit D u prenatalima je nedostatan. Ja sam ga dodatno suplementirala u trudnoći a i sada dok dojim. On brzo padne. A možeš ga lako i iz krvi provjeriti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI