Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maslačak_13
    11. Studeni 2024. 19:26

Jasamja drago mi je za čuti da prolazi bez nekih jačih bolova i da dobro psihički podnosim sve 💪
    Parisislove dobrodošla nam 🐳🌞

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.
    It's a boy 💙

• Emi25
    12. Studeni 2024. 06:41

Jasamja drago mi je da nemaš jakih bolova, želim ti brz oporavak.
    Parisislove dobrodošla 😊

2016 💙J
    16.10.2024. +

jasamja
    12. Studeni 2024. 09:20

Parisislove dobrodošla 🙂

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

petrucika
    12. Studeni 2024. 09:39

Parislove dobrodosla!
    Cure dobro jutro!ja sam jucer kuhala fazol ili ti ga grah za rucak🥵🥵znaci koja greska…to nisan kuhala godinama i padne mi na pamet🤷‍♀️..ja sam se toliko najela toga…a posli muke..drob otp 8mj trudnoce crijeva me bolila unutra ko da imam kamenja znaci nesto strasnooo🥺..jutros nesto lakse ali mislim da cu par dana morati laganu spizu..danas na meniu blitva i oslic❤️💪..za marendu su isle zobbene s jabukom i pola banane😅…ugl licim se a ka gledat cu laganije i radi toga sa se ne udebljam previse jer kako lezim pa to se samo prima a ja cili zivot za dobit jedan kil muku mucim a sad casa vode i jedan kil🥵…imam vadit krv jos nisan isla nezz isplati li mi se za torch i krvna grupa rh faktor?

+ 10.10.

Piamia
    12. Studeni 2024. 10:32

petrucika

Parislove dobrodosla!
    Cure dobro jutro!ja sam jucer kuhala fazol ili ti ga grah za rucak🥵🥵znaci koja greska…to nisan kuhala godinama i padne mi na pamet🤷‍♀️..ja sam se toliko najela toga…a posli muke..drob otp 8mj trudnoce crijeva me bolila unutra ko da imam kamenja znaci nesto strasnooo🥺..jutros nesto lakse ali mislim da cu par dana morati laganu spizu..danas na meniu blitva i oslic❤️💪..za marendu su isle zobbene s jabukom i pola banane😅…ugl licim se a ka gledat cu laganije i radi toga sa se ne udebljam previse jer kako lezim pa to se samo prima a ja cili zivot za dobit jedan kil muku mucim a sad casa vode i jedan kil🥵…imam vadit krv jos nisan isla nezz isplati li mi se za torch i krvna grupa rh faktor?

Ajoj bas ti je lose sjelo, mene isto tako neke random stvari znaju uzasno napuhati, a nema objasnjenja, nekad me napusu a nekad ne..
    Ja pojedem toliko kruh kroz dan da je ti strasno jer mi je stalno mucnina. Bas sam ljuta sto ne jedem zdravije ali sama pomisao da neku hranu mi je 🤯

petrucika
    12. Studeni 2024. 10:55

Piamia

petrucika

Parislove dobrodosla!

Ajoj bas ti je lose sjelo, mene isto tako neke random stvari znaju uzasno napuhati, a nema objasnjenja, nekad me napusu a nekad ne..
    Ja pojedem toliko kruh kroz dan da je ti strasno jer mi je stalno mucnina. Bas sam ljuta sto ne jedem zdravije ali sama pomisao da neku hranu mi je 🤯

Ja nemam mucnine ja imam taj apetit sto bi stalno jela i sve mi je fino i sve volim.. onda dr stvar ne krecem se samo lezim i eto uzelo je maha.. ali cu ja to sama probat sebi regulirati jer se i od te hrane napuhujem i konstantno mi je lose radi toga bolu me crijeva srica je da nemam problem sa probavo to me spasava.. ja sutra picim vadit krv dobila san info da sve normalno radi pa da obavim i to…🥰

+ 10.10.

Piamia
    12. Studeni 2024. 11:08

Cure koliko nas tu stavlja utrogestane? Ja stavljam 3 puta dnevno, ugl sad zadnjih par osjetim svrab, malo i peckanje, kao da mi je sve dolje iziritirano od tog, vec mjesec dana ih koristim. Ima li netko takvo iskustvo? Strah me da nije bakterija neka

Elza
    12. Studeni 2024. 11:11

Petrucika ako dugo nisi jela ne čudi me da ti je teško palo.
    Ja nisam radila pretragu torch nego testovi na hepatitise hiv, toksoplazmu i treponemu. Što sve spada u taj torch?
    Možda najbolje da odes izvaditi to što ti je preoporučeno da budeš na miru.

petrucika
    12. Studeni 2024. 11:14

Elza

Ja nisam radila pretragu torch nego testovi na hepatitise hiv, toksoplazmu i treponemu. Što sve spada u taj torch?

Mislim cak da to sto si nabrojala jedte ta pretraga pod imenom torch.. ocu sutra idem to i to za krvnu grupu rh faktor.. ma nisan ga dugo jela ali mislim svakako da bi mi naskodilo sve mi je pocelo tako smetat a pogotovo tako malo teza hrana

+ 10.10.

Piamia
    12. Studeni 2024. 11:25

Elza

Torch je toksikoplazma.
    Vi ste svi vec vadili krv, urin i to? Ja jos nista, 8+2 sam, moram to napravit ovih dana, tako mi se ne da jer mi je sve na drugom mjestu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.