Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maslačak_13
    11. Studeni 2024. 12:24

Ja imam sreće pa nemam mučnine i za sad mi sve paše od hrane ali također imam problema s napuhanošću, jako mi trbuh iskoči popodne i navečer, ali čitala sam da je napuhanost normalan simptom za prvo tromjesečje.

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.
    It's a boy 💙

jasamja
    11. Studeni 2024. 12:26

greta10

Pozdrav svima
    JasamjAkakva je situacija? Si bila na uzv?🤞🤞
    Kava pijem obicno ujutro a kasnije ako mi dodje kroz dan bez kofeina.
    A hrana nis isto nisam izbacila ni dodavala nesto posebno sto inace ne jedem. Ako mi dodje zelja za cipsom, slatkim burgerom il bilo kojim junkom priustim si

Hej, tek u 13h sam naručena. Javim vam se 🙂 hvala na brizi ❤️

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Elza
    11. Studeni 2024. 14:03

Sretno jasamja! 🍀

jasamja
    11. Studeni 2024. 14:28

Očistilo se dosta, ali su mi ipak dali tabletu. I srijedu ujutro idem u dnevnu bolnicu na pregled i mogući medikamentoznu obradu. Nadam se da će ova tableta od danas pomoć pa da smo gotovi do srijede 🤞😉

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

petrucika
    11. Studeni 2024. 17:00

jasamja

Očistilo se dosta, ali su mi ipak dali tabletu. I srijedu ujutro idem u dnevnu bolnicu na pregled i mogući medikamentoznu obradu. Nadam se da će ova tableta od danas pomoć pa da smo gotovi do srijede 🤞😉

Sretno i nadam se da ce samo se iscistiti da nece biti potreba medikamentizne obrade🫶

+ 10.10.

jasamja
    11. Studeni 2024. 18:06

petrucika

jasamja

Sretno i nadam se da ce samo se iscistiti da nece biti potreba medikamentizne obrade🫶

Ni 2h nakon tablete mi je krenulo 🤞🤞
    Baš sam sretna kako moje tijelo reagira na sve ovo i samo odrađuje što treba, eventualno uz mali pogurac i bez bolova moram priznat. Valjda se neću ureć sada 😉
    Žene kako ste mi vi? Nije nitko imao pregled danas?
    Cure sa problemima sa tabletama jeste nazvale svoje giniće? Šta kažu za terapije? 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

parisislove
    11. Studeni 2024. 18:42

Lijepi pozdrav cure! Pridružujem vam se i ja, u 5. tjednu trudnoće sam i očekujem svoju ljetnu bebicu 13.7. 🌞❤️

• keksolina
    11. Studeni 2024. 18:55

jasamja

petrucika

jasamja

Baš sam sretna kako moje tijelo reagira na sve ovo i samo odrađuje što treba, eventualno uz mali pogurac i bez bolova moram priznat. Valjda se neću ureć sada 😉
    Cure sa problemima sa tabletama jeste nazvale svoje giniće? Šta kažu za terapije?

Ajde super da tak prolazi ajmo reći bezbolno. Ti si stvarno čudo, i stav i sve, to ti valjda svaki dan govorimo ali ono. Svaka čast 💪 uopće te ništa ne boli od tablete? Nikakve grčeve nemaš?

3/23 👨‍👩‍👦
    15.10.2024. ➕️

• keksolina
    11. Studeni 2024. 18:56

parisislove

Lijepi pozdrav cure! Pridružujem vam se i ja, u 5. tjednu trudnoće sam i očekujem svoju ljetnu bebicu 13.7. 🌞❤️

Dobro nam došla i sretno 🤗 jel ti to prva bebica? 

3/23 👨‍👩‍👦
    15.10.2024. ➕️

jasamja
    11. Studeni 2024. 19:20

keksolina

jasamja

petrucika

jasamja

Ajde super da tak prolazi ajmo reći bezbolno. Ti si stvarno čudo, i stav i sve, to ti valjda svaki dan govorimo ali ono. Svaka čast 💪 uopće te ništa ne boli od tablete? Nikakve grčeve nemaš?

Apsolutno ništa, osim onih tupih bolova i grčeva koji su prisutni kod menge. Jedino sam jučer imala izraženije bolove ali mi je to vjerojatno bilo od šetnje, nakon dugo dana mirovanja. Danas sam uzela tu prvu tabletu, i za sada je dobro 🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.