Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maslačak_13
    10. Studeni 2024. 18:25

Hey cure, evo uhvatila vremena pa da se malo javim. Kod mene isto prisutan umor, nakon posla budem baš umorna i samo bi legla. Nemam naporan posao, uredski posao za kompom ali jako me iscrpi. Napuhanost je također prisutna, popodne i navečer mi trbuh dosta iskoči kao da sam 5 mjeseci trudna haha, dok ujutro trbuh bude ravan. Mučnine nemam, od hrane mi sve paše i nemam neke posebne želje za nekom hranom.
    Jeste li rekli nekome za trudnoću ili čekate da prođu prva tri mjeseca? Mi za sad nikome ništa nismo rekli jer želimo da prođu prva tri mjeseca i da sve bude u redu s trudnoćom. Plan nam je za Božić reći roditeljima, a za Novu prijateljima. Meni je najgore kad idemo na neka druženja s prijateljima jer ne mogu piti ništa alkoholno i pretpostavljam da će im to biti čudno, a sad nam predstoji dosta fešti i rođendan. Sinoć smo također bili s društvom na druženju pa sam rekla da me želudac boli pa da neću piti ništa, a sad za vikend imamo drugu feštu i ne znam šta da izmislim a da ne posumnjala svi.

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.
    It's a boy 💙

jasamja
    10. Studeni 2024. 20:35

Maslačak_13

Hey cure, evo uhvatila vremena pa da se malo javim. Kod mene isto prisutan umor, nakon posla budem baš umorna i samo bi legla. Nemam naporan posao, uredski posao za kompom ali jako me iscrpi. Napuhanost je također prisutna, popodne i navečer mi trbuh dosta iskoči kao da sam 5 mjeseci trudna haha, dok ujutro trbuh bude ravan. Mučnine nemam, od hrane mi sve paše i nemam neke posebne želje za nekom hranom.
    Jeste li rekli nekome za trudnoću ili čekate da prođu prva tri mjeseca? Mi za sad nikome ništa nismo rekli jer želimo da prođu prva tri mjeseca i da sve bude u redu s trudnoćom. Plan nam je za Božić reći roditeljima, a za Novu prijateljima. Meni je najgore kad idemo na neka druženja s prijateljima jer ne mogu piti ništa alkoholno i pretpostavljam da će im to biti čudno, a sad nam predstoji dosta fešti i rođendan. Sinoć smo također bili s društvom na druženju pa sam rekla da me želudac boli pa da neću piti ništa, a sad za vikend imamo drugu feštu i ne znam šta da izmislim a da ne posumnjala svi.

Uvijek ti je najsigurnija opcija reć da piješ antibiotik i da ne možeš piti alkohol zbog toga 😉

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

• Maslačak_13
    10. Studeni 2024. 21:18

Da, to mi je sad i bila ideja za naredni vikend reći da sam na nekom antibiotiku
    Jesamja nadam se da ste dobro i da se držite, divim vam se od kud crpite snagu ❤️

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.
    It's a boy 💙

jasamja
    10. Studeni 2024. 21:25

Maslačak_13

Da, to mi je sad i bila ideja za naredni vikend reći da sam na nekom antibiotiku
    Jesamja nadam se da ste dobro i da se držite, divim vam se od kud crpite snagu ❤️

Ma konstantno neka bude 😉😂
    Jesam jesam, sad je i muž uredu. Njemu je bio veliki šok. Samo da mi sutra prođe sve uredu i bit ću top 🤞 imam svoju curu i ona me gura naprijed, iskreno da je ovo prva trudnoća i da je tako završilo mislim da bi bila puno lošije. Ovako sam super, imam nju, gradimo novi stan tako da sam sada i oko toga okupirana pa ne mislim puno kako, zašto i zbog čega. Bit će sve uredu, mi žene smo zamjevi 😁💪

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

petrucika
    10. Studeni 2024. 22:35

jasamja

Maslačak_13

Ma konstantno neka bude 😉😂
    Jesam jesam, sad je i muž uredu. Njemu je bio veliki šok. Samo da mi sutra prođe sve uredu i bit ću top 🤞 imam svoju curu i ona me gura naprijed, iskreno da je ovo prva trudnoća i da je tako završilo mislim da bi bila puno lošije. Ovako sam super, imam nju, gradimo novi stan tako da sam sada i oko toga okupirana pa ne mislim puno kako, zašto i zbog čega. Bit će sve uredu, mi žene smo zamjevi 😁💪

❤️

+ 10.10.

Piamia
    11. Studeni 2024. 10:05

Elza

Cure, pijete li vi kavu?
    Ako da koliko šalica dnevno i koju?
    Prije sam znala piti dolce gusto, 1 dnevno ali sada više. Ali u zadnje vrijeme mi je jako nizak tlak pa razmisljam da opet počnem ali nisam sigurna smijemo li ili ne. Na internetu negdje piše da može, negdje da bolje ne.p

Ja popijem kavu ali ne bas svaki dan jer mi se nekad ne pije, ali tipa kad me boli glava popijem tursku, onu malu salicu.
    Cure jel se vi zdravije hranite? Ja jedem i grickalice i slatko i sve, npr bas mi malo cipsa pase jer su mi mucnine i stalno osjecam glad. Jeste li vi to izbacili?

petrucika
    11. Studeni 2024. 11:03

Ja nisan izbacila nista evo po tom pitanju sam opustena jedem sto mi se taj tren jede i to je to… malo me strah kila jer mi se cini ko da se brzo nekako debljam al vidit ce mo na kntroli.. inace jedem sve …

+ 10.10.

• greta10
    11. Studeni 2024. 12:10

Pozdrav svima
    JasamjA kakva je situacija? Si bila na uzv?🤞🤞
    Kava pijem obicno ujutro a kasnije ako mi dodje kroz dan bez kofeina. 
    A hrana nis isto nisam izbacila ni dodavala nesto posebno sto inace ne jedem. Ako mi dodje zelja za cipsom, slatkim burgerom il bilo kojim junkom priustim si

Curica 6/23 🩷

• Maslačak_13
    11. Studeni 2024. 12:13

Ja inače ne pijem kavu tako da mi je s tog aspekta ok. Pokušavam se čim više hraniti zdravije, gledam da unesem dosta vitamina, kalcija, vlakana itd. Grickalice i slatko ne jedem baš, zna mi se nekad desiti da uzmem neki keksić ili red čokolade ili kad su neki rođendani torta ili kolač, ali sve u granicama normalne. Samo da napomenem da sam inače i prije malo pazila kako se hranim jer sam u rekreativnom treningu. Za sad se nisam udebljala, jedem oko 2.200 kalorija i to mi je dovoljno za održavanje, a u drugom tromjesečju dodat ću još 300 kalorija više jer po nekim smjernicama piše da bi tako trebalo.

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.
    It's a boy 💙

Elza
    11. Studeni 2024. 12:20

Dobra ideja ovo za antibiotik 
    Hranim se normalno kao i prije samo što pokušavam izbjegavati slatko. Trudim se jesti zdravo ali zbog mučnina ne mogu previše birati što ću jesti..pojedem ono što mi ide pa makar to bili samo ugljikohidrati. I masno mi ne paše baš, teško mi padne na stomak. Kad se mučnine budu smirile ću više paziti.
    Petrucika i ja sam sva nabubrila ali zasad sam dobila samo 1 kg.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.