Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jasamja
    13. Studeni 2024. 13:25

skakavac

Hvala na lijepim zeljama. Zelim ti takoder sve najbolje! Da, bila sam trudna 2020 i pisala tu 😉
    Jesmo to onda skupa trudne 2020 i sad?

A ne, moja trudnoća je nažalost završila prošli tjedan u 8tt, ali sam ostala u kontaktu sa curama jer su velika podrška i imam osjećaj da s njima mogu o svemu pričat. 
    A tko zna, možda vam se opet uskoro pridružim, a pratim vas iz pozadine ❤️

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Piamia
    13. Studeni 2024. 13:31

petrucika

Piamia

petrucika

Piamia

petrucika

Jutro cure ja sam jutros obavila vadenje krvi i takan dosla doma.. ja ne znam sto cu cure moje znaci dok lezim ono krevet stol wc ovo s iscjedkom se smiri i bilo je sve cisto neki 4do5 dana .. juce san malo po kuci onako pola sata max pokupila sude igracke nista extra osjetila san odma da me probada i evo jutros smedi iscjedak onako pomjesan sa sluzavim i to me odma bacilo u bed.. ne znam do kad vise zasto se ponavlja bas je igra zivaca.. ukoliko mi ne bude moj ginic sad sl tj ici cu negdi privatno da me neko posteno pogleda i kaze mi kakvo je stanje i zasto je to tako..ovo me bas baca u depru

Meni je tako bilo u prvoj trusdnoci nsgdje od 6 do 8 tj, znam koji je to stres, odmah sam na komplilacije isla..
    Cure koje prenatale koristite? I sto jos dodatno osim njih?

A ja sam na go otisla cim san saznala i evo u petak otvaram komplikacije..bas je stress uzasan mrzim ic u wc postalo mi je nicna mora i psihicka priprema..ja ti pijem prenatale neke nutri nest po preporuci ginekologa i folacin to je to

Nisam popratila, uzimas li utrogestane? To bi trebalo dobro utjecat na krvarenja. Hematom nemas? Ides li s obzirom na to na vise kontrola? Meni ce razmat bit 6 tjedana sto mi je bas puno ovako na pocetku

Uzimam od pocetka oralno dufaston to ti je to 3*1 hematoma nemam kad san bila na ginekologiji kad mi se to ukazalo prvi puta pogledali su i rekli da je plod tu srce kuca hematoma nema kuci piti dufaston i to je to.. na redovnom pregledu kod mog ginica isto samo uzv pregled s tim da pratim stanje pijem dufaston i to je tooo.. na kontroli sam za dva tjedna bas radi tog krvaruckanja.. vaginalno me nisu gledali.. eto toliko znam niko nista nije skretao posebno pozornost ono sto je njima bitno je to da srce kuca i kuci poti dufastone i pratit stanje… nezz da li bi se trebala brinut evo iskreno ne znan.. na pregledu sam sl. Tjedan..skakavac dobrodosla ja imam 38godina isto mi nije prva trudnoca.. zelim ti uspjesnu i mirnu trudnocu

Krvarenja uvijek navodno bolje sprijecava utrogestan direktno kad se stavlja u rodnicu, ne kuzim zkj ti gin tako nije dao.

skakavac
    13. Studeni 2024. 13:33

Joooj zao mi je 😪. Znam sta prolazis jer sam imala kiretazu u 12 tjednu. Zelim ti brz oporavak i da nam se sta prije pridruziz.

jasamja
    13. Studeni 2024. 13:39

skakavac

Joooj zao mi je 😪. Znam sta prolazis jer sam imala kiretazu u 12 tjednu. Zelim ti brz oporavak i da nam se sta prije pridruziz.

❤️❤️ Žao mi je zbog zbog gubitka 😔 to je bilo prije prve trudnoće ili nedavno? 
    Meni se na sreću očistilo sve samo od sebe. Baš sam danas bila u bolnici i trebala sam uzeti one prve dvije tablete ali su mi naravno prvo napravili uzv na kojem se vidjelo da je pola već otišlo i poslali su me doma jer je sve uredu. Samo da mi ovo sve prođe čim prije, da dobijem mengu i kad doktor potvrdi da je sve uredu krećemo ponovno u akciju, nova godina nova nada 🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

petrucika
    13. Studeni 2024. 13:52

Piamia

petrucika

Piamia

petrucika

Piamia

petrucika

Jutro cure ja sam jutros obavila vadenje krvi i takan dosla doma.. ja ne znam sto cu cure moje znaci dok lezim ono krevet stol wc ovo s iscjedkom se smiri i bilo je sve cisto neki 4do5 dana .. juce san malo po kuci onako pola sata max pokupila sude igracke nista extra osjetila san odma da me probada i evo jutros smedi iscjedak onako pomjesan sa sluzavim i to me odma bacilo u bed.. ne znam do kad vise zasto se ponavlja bas je igra zivaca.. ukoliko mi ne bude moj ginic sad sl tj ici cu negdi privatno da me neko posteno pogleda i kaze mi kakvo je stanje i zasto je to tako..ovo me bas baca u depru

Meni je tako bilo u prvoj trusdnoci nsgdje od 6 do 8 tj, znam koji je to stres, odmah sam na komplilacije isla..
    Cure koje prenatale koristite? I sto jos dodatno osim njih?

A ja sam na go otisla cim san saznala i evo u petak otvaram komplikacije..bas je stress uzasan mrzim ic u wc postalo mi je nicna mora i psihicka priprema..ja ti pijem prenatale neke nutri nest po preporuci ginekologa i folacin to je to

Nisam popratila, uzimas li utrogestane? To bi trebalo dobro utjecat na krvarenja. Hematom nemas? Ides li s obzirom na to na vise kontrola? Meni ce razmat bit 6 tjedana sto mi je bas puno ovako na pocetku

Uzimam od pocetka oralno dufaston to ti je to 3*1 hematoma nemam kad san bila na ginekologiji kad mi se to ukazalo prvi puta pogledali su i rekli da je plod tu srce kuca hematoma nema kuci piti dufaston i to je to.. na redovnom pregledu kod mog ginica isto samo uzv pregled s tim da pratim stanje pijem dufaston i to je tooo.. na kontroli sam za dva tjedna bas radi tog krvaruckanja.. vaginalno me nisu gledali.. eto toliko znam niko nista nije skretao posebno pozornost ono sto je njima bitno je to da srce kuca i kuci poti dufastone i pratit stanje… nezz da li bi se trebala brinut evo iskreno ne znan.. na pregledu sam sl. Tjedan..skakavac dobrodosla ja imam 38godina isto mi nije prva trudnoca.. zelim ti uspjesnu i mirnu trudnocu

Krvarenja uvijek navodno bolje sprijecava utrogestan direktno kad se stavlja u rodnicu, ne kuzim zkj ti gin tako nije dao.

Ne znam ja sam dufaston dobila preventivno na prvom pregledu 2*1 onda nakon ovog krvaruckanja 3*1 i to je to… nadam se mom doktoru sl kontrolu pa da budem pametnija.. ovo kao da sam u nekom zacaranom krugu..

+ 10.10.

skakavac
    13. Studeni 2024. 13:57

jasamja

skakavac

Meni se na sreću očistilo sve samo od sebe. Baš sam danas bila u bolnici i trebala sam uzeti one prve dvije tablete ali su mi naravno prvo napravili uzv na kojem se vidjelo da je pola već otišlo i poslali su me doma jer je sve uredu. Samo da mi ovo sve prođe čim prije, da dobijem mengu i kad doktor potvrdi da je sve uredu krećemo ponovno u akciju, nova godina nova nada 🤞

Kiretazu sam imala nakon 3. trudnoce., a nakon toga urednu trudnocu . Vjerujem da ces brzo zatrudnjeti. Super je sta nisi kiretazu prosla. Puno je bolje i manja fizicka za tijelo  zene prirodno se ocistiti..samo hrabro naprijed   

skakavac
    13. Studeni 2024. 13:59

Ovo mi je 6 trudnoca s tim da je jedna zavrsila spontanim. Imam 4 djece 

• Tinchilina
    13. Studeni 2024. 14:02

Jasamja je najveća pozitivka u grupi 🥰 sretno draga i da brzo dođe plusiç 🙏
    Dobrodošla skakavac!  ja sam također dosta plašljiva pa se možemo bodriti ovdje :) želim ti školsku trudnoću i da sve prođe dobro 🤗

💙 5/2023

skakavac
    13. Studeni 2024. 14:03

skakavac

jasamja

skakavac

Kiretazu sam imala nakon 3. trudnoce., a nakon toga urednu trudnocu . Vjerujem da ces brzo zatrudnjeti. Super je sta nisi kiretazu prosla. Puno je bolje i manja fizicka za tijelo zene prirodno se ocistiti..samo hrabro naprijed

*fizicka trauma
    To sam htjela napisati 😂

• Tinchilina
    13. Studeni 2024. 14:04

Petrucika, jako mi je žao što si non stop na iglama i u nemiru. Želim ti puno snage do sljedećeg pregleda ibda te tvoj ginekolog umiri.

💙 5/2023

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.