Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ddm2463
    09. Kolovoz 2025. 17:19

Čestitam curke na bebama svima koje ste rodile 🥳❤️ 
    Baš sam ušla da vidim dali je Emma rodila. Drago mi je da ste dobro i da je sve dobro prošlo. Predivno je što si napokon dočekala svoju mrvicu 🥰 
    Annie isto dugo nije bilo ali vidim da je sve okej. Nadam se da će i moj gospodin uskoro ali izgleda da mu se ne žuri. 🤭 Inaće kazu da dečki baš nisu neki za izlazak. Sad ne znam jel do toga ili mu se jednostavno još ne ide ali se nadam do kraja tjedna da bude da i mi dodemo svojoj kući 🥰
    Dali su vas čekali uza rodbina kod kuće kod izlaska? Nama su se već najavili i pristala sam na to ali ne znam kako se ponašati dali da im dam bebu da nose ili da postavim neke granice kako ste vi to rješavale. To je najuza obitelj pa razumijem da jedva čekaju ali me istovremeno malo i strah jer ipak će imati samo par dana 🤭

01.12. +

Emma05
    09. Kolovoz 2025. 21:51

ddm2463

Čestitam curke na bebama svima koje ste rodile 🥳❤️
    Baš sam ušla da vidim dali je Emma rodila. Drago mi je da ste dobro i da je sve dobro prošlo. Predivno je što si napokon dočekala svoju mrvicu 🥰
    Annie isto dugo nije bilo ali vidim da je sve okej. Nadam se da će i moj gospodin uskoro ali izgleda da mu se ne žuri. 🤭 Inaće kazu da dečki baš nisu neki za izlazak. Sad ne znam jel do toga ili mu se jednostavno još ne ide ali se nadam do kraja tjedna da bude da i mi dodemo svojoj kući 🥰
    Dali su vas čekali uza rodbina kod kuće kod izlaska? Nama su se već najavili i pristala sam na to ali ne znam kako se ponašati dali da im dam bebu da nose ili da postavim neke granice kako ste vi to rješavale. To je najuza obitelj pa razumijem da jedva čekaju ali me istovremeno malo i strah jer ipak će imati samo par dana 🤭

Hvala ti draga🥰. Neopisiv je ovo osjecaj sreće i ljubavi koju dobiješ dolaskom svog malog smotuljka😍🥰..želim i tebi svu sreću da ti sve prođe u redu❤️.
    Što se tice rodbine..nas su dočekali u dvoru ispred kuce..kratko smo se pozdravili..ja sam se i rasplakala ispred njih..toliko su me emocije krpale da se nisam mogla obuzdati..svima su suze radosnice u ocima bile. Svi su se puno molili za ovo dite. I naravno da ju nitko nije dirao. Rodilju se mora poštivati i ne vjerujem da ce ti itko dirati dijete bez tvog pristanka. Ja nebi dala i nisam dok nije neko vrijeme prošlo. Oni nemaju imuniteta i zbilja nije ok da ti je po svačijim rukama za početak osim tvojih i od muža. Eto sretno❤️🙋🏻‍♀️🫂

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️

• greta10
    10. Kolovoz 2025. 08:54

Ddm ako ti nije ok da diraju bebu samo to jasno reci i najbolje unaprijed jer ces bit vjerojatno umorna i emotivna pa je lako ic niz dlaku a poslije ces se mozda grist da si trebala rec. posebno muzu naglasi da on uskoci ako budu ljudi napadni i nagovaraju il dignu nos😅 I sreetno, uskoro stize bebica💪💪

Curica 6/23 🩷

• greta10
    10. Kolovoz 2025. 08:55

Emma castitam na bebici, zelim vam svu srecu i brz oporavak🎉🎉

Curica 6/23 🩷

Emma05
    10. Kolovoz 2025. 09:32

greta10

Emma castitam na bebici, zelim vam svu srecu i brz oporavak🎉🎉

Hvala ti😍🥰🫂

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️

• ddm2463
    10. Kolovoz 2025. 13:11

Emma sigurno je bilo jako emotivno i lijepo je da imate takvu podršku.. želim ti svu sreću ❤️ 
    Hvala na savjetima. Nadam se da će proći sve bez nekih tenzija 🙈🤣 

01.12. +

• Ivka025
    10. Kolovoz 2025. 21:34

Čestitam na novim bebicama. ❤️

ja još čekam svoju curku 🤗
    38+1

I ja se iskreno ne znam. Postaviti vezano za to što kad dođe beba, prijateljima mi je lako reći, no muz nije stajališta kao ja... Pa je tako kod 1.djeteta malena djevojčica od 3g, 3.dan dosla vidit bebu i kihnula ravno u njega 🥵🤦🏻
    Odrazilo se prehladom koja je trajala i trajala, srećom ništa gore... Al to+dojenje=mučenje 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.