Emma05 ovo si mi dobro skrenula pažnju, ne znam ni ja koliko bih mogla bit mirna i skulirana ako sam budna. Hvala ti puno na svemu, vjerujem da ću uskoro doći do svoje odluke. Pusa velika. ❤️

👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Čestitam curke na bebama svima koje ste rodile 🥳❤️
Baš sam ušla da vidim dali je Emma rodila. Drago mi je da ste dobro i da je sve dobro prošlo. Predivno je što si napokon dočekala svoju mrvicu 🥰
Annie isto dugo nije bilo ali vidim da je sve okej. Nadam se da će i moj gospodin uskoro ali izgleda da mu se ne žuri. 🤭 Inaće kazu da dečki baš nisu neki za izlazak. Sad ne znam jel do toga ili mu se jednostavno još ne ide ali se nadam do kraja tjedna da bude da i mi dodemo svojoj kući 🥰
Dali su vas čekali uza rodbina kod kuće kod izlaska? Nama su se već najavili i pristala sam na to ali ne znam kako se ponašati dali da im dam bebu da nose ili da postavim neke granice kako ste vi to rješavale. To je najuza obitelj pa razumijem da jedva čekaju ali me istovremeno malo i strah jer ipak će imati samo par dana 🤭

01.12. +
Čestitam curke na bebama svima koje ste rodile 🥳❤️
Baš sam ušla da vidim dali je Emma rodila. Drago mi je da ste dobro i da je sve dobro prošlo. Predivno je što si napokon dočekala svoju mrvicu 🥰
Annie isto dugo nije bilo ali vidim da je sve okej. Nadam se da će i moj gospodin uskoro ali izgleda da mu se ne žuri. 🤭 Inaće kazu da dečki baš nisu neki za izlazak. Sad ne znam jel do toga ili mu se jednostavno još ne ide ali se nadam do kraja tjedna da bude da i mi dodemo svojoj kući 🥰
Dali su vas čekali uza rodbina kod kuće kod izlaska? Nama su se već najavili i pristala sam na to ali ne znam kako se ponašati dali da im dam bebu da nose ili da postavim neke granice kako ste vi to rješavale. To je najuza obitelj pa razumijem da jedva čekaju ali me istovremeno malo i strah jer ipak će imati samo par dana 🤭
Hvala ti draga🥰. Neopisiv je ovo osjecaj sreće i ljubavi koju dobiješ dolaskom svog malog smotuljka😍🥰..želim i tebi svu sreću da ti sve prođe u redu❤️.
Što se tice rodbine..nas su dočekali u dvoru ispred kuce..kratko smo se pozdravili..ja sam se i rasplakala ispred njih..toliko su me emocije krpale da se nisam mogla obuzdati..svima su suze radosnice u ocima bile. Svi su se puno molili za ovo dite. I naravno da ju nitko nije dirao. Rodilju se mora poštivati i ne vjerujem da ce ti itko dirati dijete bez tvog pristanka. Ja nebi dala i nisam dok nije neko vrijeme prošlo. Oni nemaju imuniteta i zbilja nije ok da ti je po svačijim rukama za početak osim tvojih i od muža. Eto sretno❤️🙋🏻♀️🫂

💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️
Ddm ako ti nije ok da diraju bebu samo to jasno reci i najbolje unaprijed jer ces bit vjerojatno umorna i emotivna pa je lako ic niz dlaku a poslije ces se mozda grist da si trebala rec. posebno muzu naglasi da on uskoci ako budu ljudi napadni i nagovaraju il dignu nos😅 I sreetno, uskoro stize bebica💪💪

6/23 🩷
Emma castitam na bebici, zelim vam svu srecu i brz oporavak🎉🎉

6/23 🩷
Emma castitam na bebici, zelim vam svu srecu i brz oporavak🎉🎉
Hvala ti😍🥰🫂

💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️
Emma sigurno je bilo jako emotivno i lijepo je da imate takvu podršku.. želim ti svu sreću ❤️
Hvala na savjetima. Nadam se da će proći sve bez nekih tenzija 🙈🤣

01.12. +
Čestitam na novim bebicama. ❤️
ja još čekam svoju curku 🤗
38+1
I ja se iskreno ne znam. Postaviti vezano za to što kad dođe beba, prijateljima mi je lako reći, no muz nije stajališta kao ja... Pa je tako kod 1.djeteta malena djevojčica od 3g, 3.dan dosla vidit bebu i kihnula ravno u njega 🥵🤦🏻
Odrazilo se prehladom koja je trajala i trajala, srećom ništa gore... Al to+dojenje=mučenje 🙈
Drage zene, nisam se ni ja bas stigla javljati, konacno sam uhvatila kako vremena pa da vidim kako ste, ima li novih bebica. Cestitke svima koje su rodile i sretno nadolazecim bebicama! Da prode sta lakse i da se brzo mazite!
Mi smo dobro, ovaj tjedan smo samo muz ja i malac dosli u Zg radi pustih kontrola, danas nam je (konacno) prvi sistematski, malo slabo napreduje, ima oko 4kg, pao je na percentili, ali sve ocekivano jer je ipak prebolio sepsu sa meningitisom, treba vremena da se zalihe napune pa da krene napredovati. Inace doji na svaka 2h, nekad i cesce kad ga neka nervoza/umor/kakanje uhvati. Dosta spava na meni, nekad uhvati dobro i u kreveticu. Noc je bila ok, prvi dio uhvati 3-4h pa iza 1 budenje na 1-2h, al kako smo promijenili krevetic sad, sve mu se poremetilo. Sve u svemu, bitno da je zdrav. Svi smo na kraju imali rotu, srecom je bio asimptomatski, cijepit cu ga sigurno s 2mj.
Za posjete, ja za prve dvije cure nisam primala 2 mj od poroda, pogotovo za prvu jer je rodena na jesen i jos je bio covid aktualan. Vjerujte mi da vam taj stres ne treba, njima se obicna viroza moze zakomplicirati, ne znate jel netko samo kliconosa ili ima blage simptome da ni ne kuzi da je bolestan, stvarno ne vjerujem da bi netko namjerno bolestan dosao vidjeti bebu. Ok mi je u dvoristu/na zraku da vide, vidjeli su i nasi maloga tako na balkonu, ali nisam ga nikome davala jos u ruke, jedino mojoj mami jer je bila tu u kucanstvu od pred poroda i ostala s nama prva 3 tj. Za vikend se opet vracamo dolje, cure ce bit 4 dana same, falimo im vec iako nece priznati, mozda se malo ljute😅. Fale i one nama, al moram priznat da je lijepo malo uzivati u bebici bez strke i stresa i urlikanja od starijih😅. Inace ga jako vole i maze i grle, natezu😅. Nisu ljubomorne sta me bas iznenadilo.
Trudit cu se pratit vas, barem procitat tu i tamo ako ne stignem pisati. Sretno svima❤️.

👩33g👨33g 👧👧👶
u kakvu robicu oblacite tek rodjenje ove full male bebe? kratko ili dugo? a kapica?

3/2024 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji