Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bananica80
    13. Kolovoz 2025. 12:04

Emma05

Bananica80

u kakvu robicu oblacite tek rodjenje ove full male bebe? kratko ili dugo? a kapica?

4 tj nam je. Sad zadnjih 4..5 dana otkako je jako zagrijalo samo bodić kratkih rukava, i dolje čarapice s tim da i čarapice skinem u popodnevnim satima jer se počne znojiti..ako je pokrijem to bude samo tetrica i to navečer u šetnji i u kunici.

hvalaa ti :) skroz sam zbunjena sta sa njima s obzirom na vrucine, a ovo sta cujem ih po rodilistima umataju. A znam kao da ih se ne smije pregrijavat

3/2024 💙

• LuI
    13. Kolovoz 2025. 15:08

Oblačenje - moj mali je rođen isto u toplinskom valu, ali mi smo ga svejedno oblačili u dugi bodi i duge hlače plus čarape. Tako nam je rekla patronžna. Sigurno smo ga prvih 3,4 tjedna oblačili u dugačko. Sad ima 6 tjedana i bude mi u bodiju s kratkim rukavima i čarapama, vani ga pokrijem tetra pečenom da mu nejde sunce po nogama.
    Cordisoo, užas, baš mi je teško čitati, pa što je bilo s malenim da je imao meningitis i sepsu? Ja sam shvatila da je imao rsv ili nešto takvo pa ste zato bili u bolnici. Znam da se ne znamo, ali stvarno mi je jako mi je žao što sve to prolaziš :/ ne mogu ni zamisliti kako ti je bilo sve to.
    .
    Emma, čestitke na porodu, malenoj sve najbolje ❤️ 
    .
    Ostale cure kako ste? Gdje ste boggie i grizli, nekako sam vas najviše upamtila jer ste rodile na Merkuru početkom 7 mj kao i ja 😁

Baby E 09/2022 ❤️
    Baby M 07/2025 💙

• cordis00
    13. Kolovoz 2025. 17:40

LuI ja sam isto rodila pocetkom 7.mj na Merkuru, skupio je (najvj) bas u rodilistu enterovirus i kad smo dosli kuci iduci dan sam mu izmjerila povisenu temp i pravac zarazna, posto je mali donio je sepsu i meningitis, ali sve je na srecu proslo dobro, imamo sad samo kontrole, al najbitnije da je bez posljedica.

👩33g👨33g 👧👧👶

• LuI
    13. Kolovoz 2025. 18:37

Cordisoo, znam da si i ti rodila malo poslije mene, zapamtila sam tvoju priču sa koncertom i sa svim, u nedjelju si rodila ako se ne varam 😊ti, boogie, grizli i ja smo rodile isti tjedan i tonkica ako se ne varam 😁pa nekako me uvijek najviše zanima sta ima kod vas 😁
    .
    Onda nisam dobro zapamtila, ja sam mislila da ti se nesto od starijih cura zarazio, bas mi je zao sto si morala to sve proci, nadam se da ti ubrzo dolaze bolji dani ❤️

Baby E 09/2022 ❤️
    Baby M 07/2025 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.