Drage mame kupujemo posteljinu za bebu pa me zanima što nam stvarno i zapravo treba. Kazu da u prvih par mjeseci ne trebaju ni ogradice, ni jastuk ništa osim vreće za spavanje ili neke dekice za pokriti bebu. Vaša iskustva?

01.12. +
Petrucika kako ide s dojenjem? Jesu one silver cups išta pomogle?
Znam da nisam sa vaše teme ali sam vas često pratila pa me baš zanima jel konačno bolje🤗

Iva jooj drzite se. Nemrem ni zamislit kako mu je a ni tebi, jos sad po ljeti i jos ste na moru🙈. Drzite se💪💪
Sabrina nemam savjet al jos malo izdrzi i tu je bebica.
Ddm, osim plahte i nepromocive ispod (ja stavim onumpodlogu iz dm ispod plahte) i vrece, preporuka je da nis nije u krevetu ni pokrivala jer si mogu povuc na glavu.

6/23 🩷
Iva jooj drzite se. Nemrem ni zamislit kako mu je a ni tebi, jos sad po ljeti i jos ste na moru🙈. Drzite se💪💪
Sabrina nemam savjet al jos malo izdrzi i tu je bebica.
Ddm, osim plahte i nepromocive ispod (ja stavim onumpodlogu iz dm ispod plahte) i vrece, preporuka je da nis nije u krevetu ni pokrivala jer si mogu povuc na glavu.
Ma da tako sam i mislila 😅 hvala ❤️

01.12. +
Sabrina, kažu da spolni odnos i sprema dovode do poroda. Također, neka te muz malo masira dolje po medici, meni muža u 1.trudnoci nije bilo, bija je na terenu, isto nisam s ničim uspila pokrenut porod, smjestili me 7 dana zbog GD u bolnicu, činila sam skala i skala, zafrkavala cure s odjela jer su spore, isla doslovno 2x brže od njih i sve su urodile prije mene 🙈🙈🙄
U ovoj trudnoći, jedva čekam kraj, stalno mi se spava i slabo sam pokretna 😂🙈
Bilo mi se zafrkavanje od glavu 😂
Cure ima li itko popis sta sve ponijeti u rodiliste, vrijeme je da spremim torbu u nadi da ću za 2 tj u rodiliste 😂
Zdravstvena, sva dokumentacija tj nalazi
Spavaćice, ja sam stavila dvije pa će mi muz donjeti ako bude trebalo.
Pamučni ulošci chicco npr
Mrezaste gačiće
Voda/čokoladica/keksići
Osobna higijena
Ručnici 2 srednja
Punjač za mobitel, kazu da je dobro imati barem od 1m kabal, ovisi kako u kojoj sobi je utičnica 😅
Ja sam još dodala nepromočivu podlogu za krevet 2kom
Mast za bradavice
Vjerojatno ću i izdajalicu ponjeti nek se nade 😅
Tufere za bradavice
Grudnjake za dojenje 2kom
Pelene sam uzela 5 kom i svoju kremu za bebu, nek se nade
Jednu tetra pelenu veću jednu manju
Wc papir
I one za wc školjku jednokratne maramice šta se stave na dasku
Kod kuće još imam spremno za bebu kad izlazi van šta tata donese u bolnicu, robu za mene ćemo se dogovoriti telefonski 😅 i mislim da je to sve :)
Ako sam šta zaboravila ili ako mislite da sam pretjerala pišite vi koje ste rodile imate više iskustva 😅

01.12. +
Osobna iskaznica i sitni novac dobro dode ako zatreba nešto sa aparata. Novčanik najbolje ostaviti doma

01.12. +
Cure, opet upadam sa zi.skih beba. Cestitke svima na bebicama!
Je li koja od vas radila test za preeklampsiju? Gdje se on moze napraviti?

Cure, opet upadam sa zi.skih beba. Cestitke svima na bebicama!
Je li koja od vas radila test za preeklampsiju? Gdje se on moze napraviti?
Eto ja upadam da jesenskih, nisam vidjdla jer si tamo pitala..
Ako mislis na vadenje krvi, sFlt-1/PlGF, u vinogradskoj, narucis se prethodno.. Ja jucer ujutro vadila, nalaz je bio gotov popodne

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
🩵 17.10.2025. 🩵 37+4
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji