Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikkitta
    05. Kolovoz 2025. 13:16

Emma05 kako si? Jesi rodila već?

👰🏼‍♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK.
    2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
    2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
    03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
    04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

AnnieP
    05. Kolovoz 2025. 15:14

Vidim da je forum skroz utihnuo.
    Nadam se da su čekalice naše dobro. ♥️
    .
    Ako želite da opet vodim listu pregleda samo mi pišite datume pregleda pa ću opet voditi. 😊

🩷 7/2022
    🩷 6/2025

• LuI
    05. Kolovoz 2025. 15:52

AnnieP, baš mi je drago da si se javila, pitala sam se gdje si 😁
    .
    Kod nas standard, vrtić od male je naravno spojio sve žive blagdane u 8 mj pa je više doma nego u vrtiću, veselo nam je 😁 bio mi je muž tjedan dana na poslovnom putu, izludila sam s njih dvoje po cijele dane i odmah drugi dan zvala mamu da mi dođe pomoći, srećom mogla je. Divim se ženama pomoraca i svima koje nemaju nikakvu pomoć nego su po cijele dane i noći same s djecom.
    .
    Drugo ništa kod mene nema, nadam se da ste sve dobro, javite se ponekad i vi ostale ❤️

Baby E 09/2022 ❤️
    Baby M 07/2025 💙

• Ivka025
    05. Kolovoz 2025. 17:52

Bananica80

Imam pitanjce za vas cure koje ste imale gestacijski dijabetes al ovu "blagu" varijantu gdje ste samo drzale dijetu i pazile na ugljikohidrate i secere 2h nakon jela. Jeste mozda u zadnjim tjednima il tjednu prije termina malo pustile kocnicu? Mene ceka indukcija uskoro pa me zanima jel mogu ono par dana prije indukcije malo grijesiti sa tom dijetom - da svjesno si priustim da mi tu i tamo u danu secer bude visok? Oce to nastetiti bebi ta tri dana dok je ne rodim? Il da ostanem po P.S. do kraja?

Ja sam imala gestacijski dijabetes u prvoj trudnoći i normalno sma sve jela, nije bilo potrebe za pretjeranim pridržavanjem dijete. Samo mi je taj 1x na testiranju kad se radi taj guk pokazalo 0.1povisenje i to je to. Al ja sma jela malo slatkog jer sam imala jake zgaravice...
    Većina nas sta je tad imala GD Ai ležale u rodilištu smo imale nalaze kao ja i većina nije trebala pretjerano paziti jer je sve bilo ok, tako d a sve ovisi kakvi su tvoji nalazi... 

• Ivka025
    05. Kolovoz 2025. 17:56

Hvala na popisu za rodiliste, ja sma 37+3 i danas sma odlučila spremit torbu 😂
    Radim sve, ili ne radim ništa ali se ne spremam 😏🙈🤦🏻
    Ne znam sta mi je, inače nisam takva 😬😬
    Teško mi je sve, treba mi savjet jer mi ga ginekologica ne zna dati, boli me 15ak cm iznad pupka na lijevu stranu trbuha i to traje već 7-8dana,ali bol je povremeno prejaka, traži da legnem pa i onda boli. Ginekologica je to zanemari la, nije niti pogledala. Na tom mjestu malena nije, tu je praznina jer se nađu bila na desnu stranu i tako čeka ima već cca misec ipo 2 porod 😂.

Moj je termin 23.8. I toplo se nadam da ću ranije roditi 🙏
    Bas mi je teško, sinoc sam jedva dosla iz kratke šetnje do kuće 😏... 
    Ka šta sma rekla, prvu trudnocu sma do kraja uletila, u ovoj svašta nešto drugačije 🫣😅
    Eto ako cete pisat kad tko ima rodit ja sma 23.8. 😘
    Nadma se da ćemo ostat aktivne, da je ovo smao kratko zatisje 😅

• Ivka025
    05. Kolovoz 2025. 17:59

Što se tiče te boli, alergicar sam pa često pusem nos, ka dide ispuhati nos koristim trbušne mišiće it ad baš boli, kad operem zube i nagnem se nad umivaonike također jako boli, ako" duze" stojim na nogama opet boli😏

Meni bol pari kao da je od širenja mišićne stijenke, samo ne znam jeli treba sta poduzimati, raditi, kako si olakšati, kad će popustiti... Stvanro imam glupu ginekologica, samo me mrko pogledala i okrenula temu 😢

Emma05
    05. Kolovoz 2025. 22:22

Nikkitta

Emma05 kako si? Jesi rodila već?

Heej evo danas ušla na forum nakon dugo..kao da sam znala😄. Hvala što si me se sjetila. Jesam rodila sam 21.07. Mrvica je došla carskim rezom. Ja se evo još oporavljam ali lako za mene. Malena baš i nije neki spavač pa zadaje mami puno (slatke) muke..na dane znam možda sat vremena spavati pa mi je to sve dosta izazovno. Mučimo se s dojenjem jer nemam dovoljno mlijeka pa se izdajam da navučem još ali to baš sporo ide..a ona mi je gladna i samo plače. Svakako joj dajem još i nadohranu uz cicu dok se to sve ne uspostavi. Nadam se da će to biti ok jer bi baš volila uspit s tim dojenjem. 
    Veliki pozdrav svima❤️🙋🏻‍♀️

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

Nikkitta
    05. Kolovoz 2025. 23:06

Emma05 čestitam draga! 😍❤️ Tako mi je drago. Kakav je to neopisiv sigurno osjećaj nakon 15 godina čekanja! 😍❤️ Žao mi je što su te snašle muke oko dojenja, čujem da je to prilično učestalo. Samo ne odustaj - tako svi govore. Vjerujem da ti nije lako. Nadam se da ćete se brzo uhodati i da će sve sjest na svoje mjesto uskoro. I mene čeka carski za 3 mjeseca, pa bih voljela da podijeliš (ako želiš) svoje iskustvo kad budeš imala više vremena. 🙏🏼🥰😘

👰🏼‍♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK.
    2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
    2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
    03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
    04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.