Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cordis00
    15. Srpanj 2025. 14:35

Ne grizli, greta*

A starija je primila sad infuziju tako da su isli kuci, izmucilo ju je to povracanje i proljev, a ovdje joj je muz izmjerio 40 temp pa su cekali da padne, doveo ju je do nase sobe jer imamo izlaz van kroz balkon, al toliko je bila umorna da je samo htjela ici kuci, samo me poz i okrenila se put auta 🙈.
    Al bar je prestala povracat i proljeva ima malo pa ajde, imam povjerenja u muza da ce to sve hendlat, zao mi je i njega, njih dvije sad doma bolesne, a maloj ja falim pa stalno neke tantrume baca, bas j***n pocetak🙈.

👩33g👨33g 👧👧👶

Boogie
    15. Srpanj 2025. 16:26

Cordisoo super da je malome bolje, ali koma da je sašilo ostatak. Želim vam da što brže nadođete svi skupa.

E, kad smo već kod dodataka, koji d i omegu daješ? Preporuka iz rodilišta je za babytol, ali on izaziva grčeve, to još nisam počela davati jer se nećkam.

Nikitta super da su ti prestali bolovi, ne ponovilo se.

Spring jesi u komadu?

🧚'92-Hashimoto/🦹'90-sve ok!

2019. i 2025. -spontane trudnoće 🍀🌸
    2021.,2022.-izvanmaternična 2x
    2024.-IVF na VV- biokemijska, missed ab

Boogie
    15. Srpanj 2025. 16:30

Znam da je babytol vitamin d i k, ali sve je to uz omegu navedeno kao preporuka na otpusnom pa me zanimaju iskustva. Mi dajemo još biogaiu.

• cordis00
    15. Srpanj 2025. 18:34

Ja dajem starijim curama babytol d3+omega dha, a ljeti babytol omdga dha.
    Sad dajem biogaiu, krenili su joj davati ovdje, kasnije sam mislila prec na normia baby, tako sam mladoj.
    Sad je pauza sa porodima izgleda, drzim fige da se stvari opet pokrenu. U ovoj grupi su tako u valovima porodi dolazili😁.

👩33g👨33g 👧👧👶

• greta10
    15. Srpanj 2025. 19:45

Ja isto starijoj omega dha a d vit onaj kaj ide na recept oleovit a maloj dajem isto babytol al ovaj dha omega + d. K ne dajem jer ima sigurno bocu formule dnevno a nekad i vise. 

6/23 🩷

• Bananica80
    16. Srpanj 2025. 08:01

bok cure! ima među vama koja da je cijelu ili većinu trudnoće pila kavu? I da je sve bilo oke? :) Ja streberski odrađujem sve po P.S.u al mi zadnjih dana, ovo u zadnjim mjesecima baš zna često ujutro padat tlak, valjda vrućine i promjene vremena i bas me pita kavu. Pa popijem mali espresso, al sad je to vec skoro svaki drugi dan. Zeljela bih znati jesam li sad nemajka i da se stisnem jos ovih mjesec ipol nekako il se mogu malo opustit po tom pitanju

3/2024 💙

Boogie
    16. Srpanj 2025. 09:09

Hvala na odgovorima cure, očito je da živim ispod kamena, znam samo za taj babytol s k1 vitaminom. Sad sam naručila i tu omegu. Malome to ništa nismo davali, tj davali smo te babytol k1+d3 kapi, kasnije oleovit i biogaiu i sad mu dajem probiotike i povremeno uzmem neke dodatne vitamine.

Bananice i ja sam si pri kraju trudnoće znala priuštiti ledenu kavu, unutra bi bio dupli espresso, isto me brinulo, ali sam provjerila na netu i u biti od ta dva espressa ne bi trebalo biti štete ako količina kofeina ne prelazi 200-300mg. 

• cordis00
    16. Srpanj 2025. 09:45

Meni su omegu dha preporucili jos davno s prvom u Klaicevoj kad sam isla na roditeljsku edukaciju za atopijski i tek su s drugom u rodilistu bas pisali preporuku na otpusno pismo. Ja u trudnoci, a i sad u dojenju osim vitamina uzimam omegu i probiotik.
    Kavu nisam pila sigurno negdje prvih 20 tjedana odnosno kad sam saznala da sam trudna pa dok mucnine nisu prosle jer mi se iskreno gadila. Cak i kad su prosle, kava mi se dugo gadila, ma mozda i prvih 25 tj evo nez. Kad sam ju pocela piti, pila sam 2dn iz aparata, mislim da sam procitala tako kako boogie pise da je u 2 kave negdje 200tinjsk mg kofeina i to je ok. A bome ju sad pijem i pojacano😬.
    Cure kako stojite s kilama? Meni bome teze ide sad, nez jel do mojih godina😅, do trece trudnoce il do cega😅.

👩33g👨33g 👧👧👶

• LuI
    16. Srpanj 2025. 09:49

Bananice, ja sam pila kavu obje trudnoće cijelo vrijeme i sad dok dojim pijem, isto i kad sam prvi dijete dojila sam pila. Sve mi je ok s obje djece 😊
    Vitamini- ja ništa ne dajem, nisam ni prvoj maloj ništa davala, osim Oleovita, mislim da sam tek s 3 mj počela, isto je sve ok 😊 
    Cordisoo, baš mi je žao bilo pročitati, divim ti se na snazi i hrabrosti. Želim da ti djeca što prije ozdrave i da ste zajedno kod kuće ❤️
    Greta, uživajte na moru samo😊
    .
    Drago mi je čuti da je kod svih manje više sve ok 😊 
    Nekako nam je zatišje sa porodima 😁

Baby E 09/2022 🩷

• cordis00
    16. Srpanj 2025. 09:52

E da napisem da je mali P bolje, sutra idemo kuci. Samo smo na dojenju, ne izdajam se od nedjelje, manje me bole dojke.
    Roden s 3650, otpusten s 3360, danas sam ga vagala, 3820 ima, unatoc teskom infektu, bas sam zadovoljna.
    Pupak mu previjam isto ja, i dalje se dosta cvrsto drzi iako ima vec 10 dana, cini se da ce mu duze trebat da otpadne.

👩33g👨33g 👧👧👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI