Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LuI
    16. Srpanj 2025. 09:49

Bananice, ja sam pila kavu obje trudnoće cijelo vrijeme i sad dok dojim pijem, isto i kad sam prvi dijete dojila sam pila. Sve mi je ok s obje djece 😊
    Vitamini- ja ništa ne dajem, nisam ni prvoj maloj ništa davala, osim Oleovita, mislim da sam tek s 3 mj počela, isto je sve ok 😊 
    Cordisoo, baš mi je žao bilo pročitati, divim ti se na snazi i hrabrosti. Želim da ti djeca što prije ozdrave i da ste zajedno kod kuće ❤️
    Greta, uživajte na moru samo😊
    .
    Drago mi je čuti da je kod svih manje više sve ok 😊 
    Nekako nam je zatišje sa porodima 😁

Baby E 09/2022 ❤️
    Baby M 07/2025 💙

• cordis00
    16. Srpanj 2025. 09:52

E da napisem da je mali P bolje, sutra idemo kuci. Samo smo na dojenju, ne izdajam se od nedjelje, manje me bole dojke.
    Roden s 3650, otpusten s 3360, danas sam ga vagala, 3820 ima, unatoc teskom infektu, bas sam zadovoljna.
    Pupak mu previjam isto ja, i dalje se dosta cvrsto drzi iako ima vec 10 dana, cini se da ce mu duze trebat da otpadne.

👩33g👨33g 👧👧👶

Boogie
    16. Srpanj 2025. 10:35

Svaka čast za malog P, super napredak s obzirom na sve.

Kile-moja boljka o kojoj sam pisala još prije😅  strah me stati na vagu uopće jer sam si udovoljavala nakon poroda sladoledom barem dva puta dnevno i bijelim kruhom također tak da nemam velika očekivanja, a i ja sam za razliku od svih vas tu manekenki baš nabila dosta kila, skoro 19 po zadnjem vaganju. 

Mojoj bebi je baš sinoć otpao pupak, to me tak razveselilo iskreno! 

Eto Bananice, mislim da možeš biti mirna što se kave tiče, uživaj u trudnoći i kavi, beba bude okej! 

🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
    🦹'90-sve ok!
    2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
    2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
    2022.-izvanmaternična desno-MTX
    1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
    4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
    5/24 FET 2❄️ bhcg 0
    7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab
    7/25 spontana trudnoća, stigla 🌸🤱🏻

• greta10
    16. Srpanj 2025. 10:58

Slazem se za kavu. Ja je inace ne volim, popijem radi drustva, kad ne znam kaj bi i to ledenu ili bijelu al u trudnocama mi se kava toliko pila da mi moze biti simptom da sam trudna😅. 
    Boogie ja brijem da sam presla 20. Nisu me vagali srecom zadnja 2 tjedna. A do sad sam skinula 12, bas pazim da ne zdrokam jer sam mislim vec pisala u prvoj nabila jos 8 kg kad sam dosla iz bolnice.

Curica 6/23 🩷

• Bananica80
    16. Srpanj 2025. 11:25

Hvala vam cure za info za kavu :) Opustila sam se i skuhala si jednu malu, bas sa gustom :)

3/2024 💙

• LuI
    16. Srpanj 2025. 11:53

Cordisoo, super za malenog P 😊
    Kile- i meni idu teže dolje, na kraju sam dobila 10 kao i prvi put, no još mi je ostalo 5 kg, dok mi je s prvim djetetom u ovo doba ostalo 3 kg. I nije samo to, nego i puno više trbuha imam. Pitam se hoće li mi se ikad više izravnati jer prvi put mi se izravno odmah za par dana, samo je još par mj bio mlohav

Baby E 09/2022 ❤️
    Baby M 07/2025 💙

• LuI
    16. Srpanj 2025. 11:55

I da, ja isto pijem omegu i biotic panda pa maleni dobije preko mog mlijeka, ima i par boca adaptiranog, a vitamine i pribotike mu nikakve zasad ne dajem kako sam napisala već

Baby E 09/2022 ❤️
    Baby M 07/2025 💙

• cordis00
    16. Srpanj 2025. 12:05

Evo da napisem sretne vijesti da je starijoj izolirana rota🙈.
    Mala ima manje simptoma jer je njoj proslo manje vremena od cijepljenja iako se necu puno zalit jer starija moze piti tako da nije za hospitalizaciju.
    Sutra idemo kuci u izolaciju pa molimo boga da ne skupimo. Mjesecima smo svi zdravi bili i evo kako nas zadesilo bas po porodu. Samo mu sad jos rota fali. Sta je tu je, ocekujem do kraja ljeta da smo najzdravija obitelj ikad, necu da nam iti jedan virus prismrdi😅.
    Ja sam sad 10 dana od poroda, na -9 kg sam, inace sam prije u ovo vrijeme kod proslih poroda izgubila sve kile od bebe. To je bilo kojih 11 kg. Sad bas ide nekako jaaaako sporo. Imam jos 2 kg mislim od trudnoce.
    Meni je isto 10 kg viska otprije ostalo tako da se to vidi pogotovo jer mi je trbuh u dijastazi i sav je velik, veci nego prijasnje porode😬.

👩33g👨33g 👧👧👶

Boogie
    16. Srpanj 2025. 12:35

Greta dobro pa 12kg manje je respektabilno. Toliko sam ja odmah izgubila na prvom porodu, ali onda preostalih 5 nikako. I to što kažu za dojenje da topi kile, meni se to nije dogodilo 🤣

Cordisoo- pa da, mislim da bi bilo ok da vas viroze zaobiđu za neko dogledno vrijeme.

LuI-svaka čast, vjerujem da je to par tjedana lagane šetnje i natrag si na pretporođajnoj kilaži.

Ovo što pišete za trbuh, meni je isto tako, baš je ono, prisutan 😅 ima ga. Isto mi je ostala dijastaza, pupak mi je ostao nekako čudan i izvitoperen, ali svaki dan se još malo promijeni.  S obzirom da se ne krećem baš puno, nemam kaj previše za očekivati. 

🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
    🦹'90-sve ok!
    2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
    2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
    2022.-izvanmaternična desno-MTX
    1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
    4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
    5/24 FET 2❄️ bhcg 0
    7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab
    7/25 spontana trudnoća, stigla 🌸🤱🏻

• LuI
    16. Srpanj 2025. 13:26

Boggie, ma ne krećem se ni ja nešto, najviše pol sata na dan i to nisam svaki dan. Onako me bole trbušni mišići kad hodam i leluja mi cijeli trbuh, je li još kojoj tako? Ne sjećam se da mi je tako bilo prvi put 

Baby E 09/2022 ❤️
    Baby M 07/2025 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.