Čitam vas pa nikako da natipkam.
Cordiso žao mi je za tako težak početak, ali nazire se kraj oluji i želim vam čim prije da zbrišete na more i resetirate se svi skupa.
Čestitke za nove bebice, još malo i sve smo sa svojim štrucama 🥰
Mi smo super, sutra će imati dva tjedna, ima već 3900, znači pola kile je dobio od kako smo izašli iz rodilišta. Samo dojimo, nekad nacicava svakih sat vremena, ali kroz noć je na 3 sata i nemrem se požaliti. Jučer sam morala skoknut do ambulante jer sam primijetila da ima soor pa da nam daju odma terapiju da se ne bi proširilo. I već se vidi da je bolje, tako da dalje opušteno. L mi je super, stalno ga mazi, grli, daje mu autiće. Uspijemo se rasporediti tako da ga ja uspavljujem jer mu treba to maženje s mamom navečer. Sve u svemu zasad smo okej, nek se tak nastavi čim duže 🫣
Evo me nazad 😂
Toliko nisam bila tu da je i forum odlucija da me izbaci pa sam zab lozinku 🙈😅
Čestitam na rođenju malenoga Ivora 🤗
Cordiso bome je u vas jako veselo, dobro se ti nosiš sa svime tim...
Inace, mislis/mislite li cijepiti djecu protiv rote? Ja prvo dijete nisam, a sad se za drugo baš mislim da cijepim 🙈
Danas je na pregledu napokon potvrđeno da nosim curicu 😂❤️🙈
Evo sad vidim da sam krivo ime stavila, ovako mi je bilo i rvi put kad sam se prijavljivala 😂😂
Znači cilj mi je i 1.x bija stavit ime ivka2025... Ali ovi mob ima nešto protiv toga pa kako nisam provjerila onda sam završila ako se ne varam s imenom ivka025
A sad sam postala iva2025 🙈
Evo me nazad 😂
Toliko nisam bila tu da je i forum odlucija da me izbaci pa sam zab lozinku 🙈😅
Čestitam na rođenju malenoga Ivora 🤗
Cordiso bome je u vas jako veselo, dobro se ti nosiš sa svime tim…
Inace, mislis/mislite li cijepiti djecu protiv rote? Ja prvo dijete nisam, a sad se za drugo baš mislim da cijepim 🙈
Danas je na pregledu napokon potvrđeno da nosim curicu 😂❤️🙈
ja sam i prvo cijepila rpotiv rote, a ovog kojeg sad cekamo budem sigurno jer cemo ga dat u jaslice sa godinu dana. A bas su mi sad na razgovoru za vrtic za starijeg pitali za rotu i rekli da svakako jako preporucuju da se djeca cijepe prije vrtica jer da uvijek rote ima i ak su maleni bas mogu zavrsiti u bolnici. Pa eto mozda ako mislis djecu u vrtic da ti to bude isto motivator
3/2024 💙
Ja sam cijepila obje curice, do odredene dobi bi trebalo stititi, u starijoj dobi barem da bude blaza klinicka slika da se izbjegne hospitalizacija.
Starija je vise bolesna od male jer joj je i proslo vise vremena od cijepljenja, al ima proljev 1-2x dn, fibru je imala 2 dana, nije zavrsila u bolnici. Bila je dva puta u zaraznoj na infuziji, ostavili su joj braunilu pa joj dajem ja dalje pa cu joj izvadit braunilu kad se stanje poboljsa, samo da vise krene jesti i piti. Sad je mala febrilna trenutno i muz ima mucnine.
I cijepljenje treba provesti u prvih 6mj zivota. Ja cu maloga isto cim dode vrijeme.
👩33g👨33g 👧👧👶
Sortiraj odgovore
Najstariji