Boggie, ma ne krećem se ni ja nešto, najviše pol sata na dan i to nisam svaki dan. Onako me bole trbušni mišići kad hodam i leluja mi cijeli trbuh, je li još kojoj tako? Ne sjećam se da mi je tako bilo prvi put
I to je pol sata više nego što ja idem igdje jer je muž preuzeo apsolutno sve oko starijeg djeteta, špeceraj i ostalo, ja skuham iako je to više-manje dokuhavanje za postojeće i smrznuto i onda, ako stojim punih sat vremena tipa, osjetim da leđa i to, ali toga se sjećam nakon prvog poroda i to mi je prošlo kako sam se krenula više kretati. Lelujanje trbuha hahaha zamislila sam si sad to, baš si dobro opisala, da, i to imam, osjetno više nego nakom prvog poroda, vjerujem da će dio doći sam sebi, a dio vježbom, nema druge baš.
🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
🦹'90-sve ok!
2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
2022.-izvanmaternična desno-MTX
1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab
7/25 spontana trudnoća, stigla 🌸🤱🏻
Pozdrav cure
U nedjelju 13.07. stigao je nas Ivor carskim rezom.
Dobro smo oboje :) ja malo manje ali oporavljam se😅
👦💙 18.10.2022.
👦💙 13.07.2025.
Petra, čestitke, želim ti da se što prije oporaviš 😊jesi li ti možda bila u jesenskim bebama 2022, sad sam primjetila da imamo stariju djecu isto staru 😊
Baby E 09/2022 ❤️
Baby M 07/2025 💙
Boggie, ma ne krećem se ni ja nešto, najviše pol sata na dan i to nisam svaki dan. Onako me bole trbušni mišići kad hodam i leluja mi cijeli trbuh, je li još kojoj tako? Ne sjećam se da mi je tako bilo prvi put
I to je pol sata više nego što ja idem igdje jer je muž preuzeo apsolutno sve oko starijeg djeteta, špeceraj i ostalo, ja skuham iako je to više-manje dokuhavanje za postojeće i smrznuto i onda, ako stojim punih sat vremena tipa, osjetim da leđa i to, ali toga se sjećam nakon prvog poroda i to mi je prošlo kako sam se krenula više kretati. Lelujanje trbuha hahaha zamislila sam si sad to, baš si dobro opisala, da, i to imam, osjetno više nego nakom prvog poroda, vjerujem da će dio doći sam sebi, a dio vježbom, nema druge baš.
Valjda će nam onda proći kad budemo malo aktivnije😁sad mi je lakše kad nisam jedina 😁
Baby E 09/2022 ❤️
Baby M 07/2025 💙
Pozdrav cure
U nedjelju 13.07. stigao je nas Ivor carskim rezom.
Dobro smo oboje :) ja malo manje ali oporavljam se😅
Čestitke tebi i Ivoru! Jako lijepo ime🥰 želim ti što brži oporavak.
LuI da, slažem se, lakše je lelujati u paru hahaha 🤣 mislim da će proći do jedne mjere, ostalo se da dovesti u red s malo truda i vježbe.
🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
🦹'90-sve ok!
2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
2022.-izvanmaternična desno-MTX
1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab
7/25 spontana trudnoća, stigla 🌸🤱🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji