Petra, čestitke, želim ti da se što prije oporaviš 😊jesi li ti možda bila u jesenskim bebama 2022, sad sam primjetila da imamo stariju djecu isto staru 😊

Baby E 09/2022 🩷
Boggie, ma ne krećem se ni ja nešto, najviše pol sata na dan i to nisam svaki dan. Onako me bole trbušni mišići kad hodam i leluja mi cijeli trbuh, je li još kojoj tako? Ne sjećam se da mi je tako bilo prvi put
I to je pol sata više nego što ja idem igdje jer je muž preuzeo apsolutno sve oko starijeg djeteta, špeceraj i ostalo, ja skuham iako je to više-manje dokuhavanje za postojeće i smrznuto i onda, ako stojim punih sat vremena tipa, osjetim da leđa i to, ali toga se sjećam nakon prvog poroda i to mi je prošlo kako sam se krenula više kretati. Lelujanje trbuha hahaha zamislila sam si sad to, baš si dobro opisala, da, i to imam, osjetno više nego nakom prvog poroda, vjerujem da će dio doći sam sebi, a dio vježbom, nema druge baš.
Valjda će nam onda proći kad budemo malo aktivnije😁sad mi je lakše kad nisam jedina 😁

Baby E 09/2022 🩷
Pozdrav cure
U nedjelju 13.07. stigao je nas Ivor carskim rezom.
Dobro smo oboje :) ja malo manje ali oporavljam se😅
Čestitke tebi i Ivoru! Jako lijepo ime🥰 želim ti što brži oporavak.
LuI da, slažem se, lakše je lelujati u paru hahaha 🤣 mislim da će proći do jedne mjere, ostalo se da dovesti u red s malo truda i vježbe.
🧚'92-Hashimoto/🦹'90-sve ok!
2019. i 2025. -spontane trudnoće 🍀🌸
2021.,2022.-izvanmaternična 2x
2024.-IVF na VV- biokemijska, missed ab
Petra, čestitke, želim ti da se što prije oporaviš 😊jesi li ti možda bila u jesenskim bebama 2022, sad sam primjetila da imamo stariju djecu isto staru 😊
Nisam, ovo mi je prvi forum :)
👦💙 18.10.2022.
👦💙 13.07.2025.
Pozdrav cure
U nedjelju 13.07. stigao je nas Ivor carskim rezom.
Dobro smo oboje :) ja malo manje ali oporavljam se😅
Čestitke tebi i Ivoru! Jako lijepo ime🥰 želim ti što brži oporavak.
LuIda, slažem se, lakše je lelujati u paru hahaha 🤣 mislim da će proći do jedne mjere, ostalo se da dovesti u red s malo truda i vježbe.
Hvala🥰
👦💙 18.10.2022.
👦💙 13.07.2025.
Cestitam! Nek se novi val bebaca pokrene!
Mi danas idemo kuci, jedva cekam. Izolirat cemo se u sobi i muz dobiva izgon, on isto od danas bolestan, rota🙈.
Iskreno jako se veselim setnjama s malim vani, nisam ocekivala ovakav pocetak, al nek se sve dobro svrsi. I pricekat cu jos neko vrime da vidim jel mali izbjegao rotu, ako je, pravac more iduci tjedan, najvj krajem tj.

👩33g👨33g 👧👧👶
Petra čestitam, brz oporavak ti zelim😊
Cardiso bas ste imali težak pocetak, hrabro si to podnesla, drago mi je da je maleni dobro i da idete sutra doma. Uživajte na moru😊
2016 💙
16.10.2024. +
Cestitam! Nek se novi val bebaca pokrene!
Mi danas idemo kuci, jedva cekam. Izolirat cemo se u sobi i muz dobiva izgon, on isto od danas bolestan, rota🙈.
Iskreno jako se veselim setnjama s malim vani, nisam ocekivala ovakav pocetak, al nek se sve dobro svrsi. I pricekat cu jos neko vrime da vidim jel mali izbjegao rotu, ako je, pravac more iduci tjedan, najvj krajem tj.
Super vijesti, držite se dok ne prođe rota i onda trk na more! ☺️
🧚'92-Hashimoto/🦹'90-sve ok!
2019. i 2025. -spontane trudnoće 🍀🌸
2021.,2022.-izvanmaternična 2x
2024.-IVF na VV- biokemijska, missed ab
Čitam vas pa nikako da natipkam.
Cordiso žao mi je za tako težak početak, ali nazire se kraj oluji i želim vam čim prije da zbrišete na more i resetirate se svi skupa.
Čestitke za nove bebice, još malo i sve smo sa svojim štrucama 🥰
Mi smo super, sutra će imati dva tjedna, ima već 3900, znači pola kile je dobio od kako smo izašli iz rodilišta. Samo dojimo, nekad nacicava svakih sat vremena, ali kroz noć je na 3 sata i nemrem se požaliti. Jučer sam morala skoknut do ambulante jer sam primijetila da ima soor pa da nam daju odma terapiju da se ne bi proširilo. I već se vidi da je bolje, tako da dalje opušteno. L mi je super, stalno ga mazi, grli, daje mu autiće. Uspijemo se rasporediti tako da ga ja uspavljujem jer mu treba to maženje s mamom navečer. Sve u svemu zasad smo okej, nek se tak nastavi čim duže 🫣

Evo me nazad 😂
Toliko nisam bila tu da je i forum odlucija da me izbaci pa sam zab lozinku 🙈😅
Čestitam na rođenju malenoga Ivora 🤗
Cordiso bome je u vas jako veselo, dobro se ti nosiš sa svime tim...
Inace, mislis/mislite li cijepiti djecu protiv rote? Ja prvo dijete nisam, a sad se za drugo baš mislim da cijepim 🙈
Danas je na pregledu napokon potvrđeno da nosim curicu 😂❤️🙈
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji