Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cordis00
    26. Lipanj 2025. 10:20

Prijavljujem ispadanje sluznog cepa. Ma sve isto kao prosli put, samo mi se cini da ce ovaj put malo brze ic, al svakako se ostvaram.
    Dosla sam do Arene, valjda cu i kuci s tim balonima🤣.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• Tonkica1509
    26. Lipanj 2025. 12:39

Cordiso etooo vidiš, ne budeš ti indukciju dočekala 😊 nek sad to lijepo polako krene. Mene sad stalno zatežu oni "menstrualni" bolovi, čim se malac pomakne me probada sve. A on je dosta mirniji, samo se malo proteže tu i tamo. I jučer me navečer tako bolio donji dio leđa da nikako zaspati, ali ipak se kroz noć sve primirilo. Tak da ništa konkretno, nikako da se pokrene. A valjda bude uskoro

• cordis00
    26. Lipanj 2025. 13:37

Tonkica1509

Cordiso etooo vidiš, ne budeš ti indukciju dočekala 😊 nek sad to lijepo polako krene. Mene sad stalno zatežu oni "menstrualni" bolovi, čim se malac pomakne me probada sve. A on je dosta mirniji, samo se malo proteže tu i tamo. I jučer me navečer tako bolio donji dio leđa da nikako zaspati, ali ipak se kroz noć sve primirilo. Tak da ništa konkretno, nikako da se pokrene. A valjda bude uskoro

Mozda isto krece lagano. Drzim fige da rodimo do kontrole, bilo bi lijepo da ne cekamo vise u onoj guzvi🫢

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.