Prijavljujem ispadanje sluznog cepa. Ma sve isto kao prosli put, samo mi se cini da ce ovaj put malo brze ic, al svakako se ostvaram.
Dosla sam do Arene, valjda cu i kuci s tim balonima🤣.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Cordiso etooo vidiš, ne budeš ti indukciju dočekala 😊 nek sad to lijepo polako krene. Mene sad stalno zatežu oni "menstrualni" bolovi, čim se malac pomakne me probada sve. A on je dosta mirniji, samo se malo proteže tu i tamo. I jučer me navečer tako bolio donji dio leđa da nikako zaspati, ali ipak se kroz noć sve primirilo. Tak da ništa konkretno, nikako da se pokrene. A valjda bude uskoro
Cordiso etooo vidiš, ne budeš ti indukciju dočekala 😊 nek sad to lijepo polako krene. Mene sad stalno zatežu oni "menstrualni" bolovi, čim se malac pomakne me probada sve. A on je dosta mirniji, samo se malo proteže tu i tamo. I jučer me navečer tako bolio donji dio leđa da nikako zaspati, ali ipak se kroz noć sve primirilo. Tak da ništa konkretno, nikako da se pokrene. A valjda bude uskoro
Mozda isto krece lagano. Drzim fige da rodimo do kontrole, bilo bi lijepo da ne cekamo vise u onoj guzvi🫢
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Sortiraj odgovore
Najstariji