Prijavljujem ispadanje sluznog cepa. Ma sve isto kao prosli put, samo mi se cini da ce ovaj put malo brze ic, al svakako se ostvaram.
Dosla sam do Arene, valjda cu i kuci s tim balonima🤣.
👩33g👨33g 👧👧👶
Cordiso etooo vidiš, ne budeš ti indukciju dočekala 😊 nek sad to lijepo polako krene. Mene sad stalno zatežu oni "menstrualni" bolovi, čim se malac pomakne me probada sve. A on je dosta mirniji, samo se malo proteže tu i tamo. I jučer me navečer tako bolio donji dio leđa da nikako zaspati, ali ipak se kroz noć sve primirilo. Tak da ništa konkretno, nikako da se pokrene. A valjda bude uskoro
Cordiso etooo vidiš, ne budeš ti indukciju dočekala 😊 nek sad to lijepo polako krene. Mene sad stalno zatežu oni "menstrualni" bolovi, čim se malac pomakne me probada sve. A on je dosta mirniji, samo se malo proteže tu i tamo. I jučer me navečer tako bolio donji dio leđa da nikako zaspati, ali ipak se kroz noć sve primirilo. Tak da ništa konkretno, nikako da se pokrene. A valjda bude uskoro
Mozda isto krece lagano. Drzim fige da rodimo do kontrole, bilo bi lijepo da ne cekamo vise u onoj guzvi🫢
👩33g👨33g 👧👧👶
Sretno cure vidim kod dosta se događa nešto, kreće prema porodima... Sretno 🤞
Cordisoo nadam se da si stigla sa balonima doma.
Ja sam jutros zadnje stvari pripremila i oprala, isprobala AS u autu, ocistila auto svoj i kad je mala dosla doma iz vrtića sprasila ih na plažu da odmaram jer se osjecam ko da sam prekopala njivu.
Mi smo upalili klimu još prije 7 dana i ne gasimo je, na 26 radi i to ne mrdam iz klime do 20 navečer. Jos imam riješiti maloj ovih dana novu osobnu i mogu roditi. Neka je rekla da osjeća neko ko olakšanje moram priznat da je i meni od jučer, dal se bebac spustio još više ili je sve to psihički jer sam sad napokon sve spremila ili zato sto puno vise kroz dan odmaram i muz je preuzeo bas sve obaveze oko kceri neznam al lakse disem. Cak sam i skuhala danas par jela i spakirala u zamrzivač da imamo kad rodim za bar prvi tjedan dok se ne poslozimo kad dodem doma iz rodilišta.
Nego ima koja kakav dobar videoklipic za preporuku oko brige i njege muskih beba? Malo si mozgam da je to vjerojatno drukcije nego kod curica, a ovaj tecaj koji sam sad isla ovaj put je bio baziran vise na porodu, vjezbama, dojenju, nego samoj njezi beba nakon poroda.
I mene zanima za decke, cini mi se kao sf nakon dvije curice briga o pisulincu.
👩33g👨33g 👧👧👶
Nemam videoklipić, ali dječaci se obično rode s fiziološkom fimozom, vjerujem da će vam pokazati već u rodilištu ili patronažna, ali ta kožica se prevuče koliko ide, u početku neće ići baš puno, očisti se sterilnom gazicom i malo fiziološke ili mlake vode i to je to. Penis se u peleni ostavi da slobodno visi, kod prematanja ih namažete kremicom kao i curice, prepone, guza, gore malo, može i ispod penisa i u biti je to to. Nije neka komplikacija. Vole se popiškiti dok ih se premata pa imajte krpicu, blazinicu ili nešto slično pri ruci prije nego stavite preko pelenu.😁
🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
🦹'90-sve ok!
2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
2022.-izvanmaternična desno-MTX
1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab
7/25 spontana trudnoća, stigla 🌸🤱🏻
Blesava li sam, ne mora biti sterilna gaza, to je za pupak. Može biti blazinica, krpica, gazica, svejedno.
🦹'90-sve ok!
4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
Hvala. Cini se i dalje komplicirano. Tj taj dio prevlacenja. Do koliko. Koliko cesto. Cula sam da se cesto upali ako se previse dira.
Ti decki su bas zeznuti😅.
Uh evo mene iz setnje, od 21-22 sam hodala, preznojila se 155x, sad se istusirala i legla pod klimu. Bas me pocelo probadati, opet ispao komadicak cepa. Samo da sutra ispratim malu u vrtic. Moram ujutro odnit ledo medo jer nemamo vise mjesta u skrinji pa smo naravno zakljucili da je najbolje otic ujutro kupit pa da nosim😅.
👩33g👨33g 👧👧👶
Jednom dnevno kad ga kupaš ili brišeš u početku dok se još ne kupaju kupaju. Vrlo malo povučeš natrag, u početku tek toliko, kasnije doista osjetiš kako počne popuštati i kliziti sve dalje. Zbilja ti je najbolje zamoliti sestru da ti pokaže, nije komplicirano, obećajem. Mene je više strah kod curice da drekec ne ode znaš već gdje dok je to u peleni sve tako šćućureno.
Ti si se baš dala u deložaciju, sat vremena šetnje-svaka ti čast. Drži se i odmori!
🦹'90-sve ok!
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
Boogie hvala na pojašnjenju. Za to povlačenje sam shvatila da se samo minimalno koliko ide, al mislim da za to cu cekat da mi patronazna ili neko u rodilištu pokaže.
Meni se sve ostalo čini mlao jednostavnije nego kod curka. Meni je isto to bilo strasno na početku tko brisanje curica posebno sto moja kcer ima prosirene bubrezne kanaliće pa smo bas jako morali paziti. Ali kad uđeš u štos nije problem, samo se troši puno više blazinica. Za svako pranje smo mi koristili 4-6 blazinica onih velikih kockastih.
Cordisoo sretno danas curki rockas, i tebi da sve obavis sto moras. Sat vremena setnje 😱 svaka cast
Sortiraj odgovore
Najstariji