Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cordis00
    25. Lipanj 2025. 08:38

Lolola cestitam! Bas mi je drago da je sve dobro proslo i da se dobro oporavljas, uzivajte zajedno u mazenju❤️.
    Spring da bas je bilo nekako kaoticno tamo, meni su isto najgori ti pregledi od 5 min za koje se nacekas satima, a sta ces kad tako mora biti. Bitno da je sve ok❤️.

Samo cure da mi thompsona izbjegnemo, ja jos zivim u centru i tu ce navodno isto bit blokada jer ocekuju da se slavlje na trgu nastavi. I upute su im da krenu s glavnom gl pjeske do hipodroma i nazad pa ce bit more pjesaka po centru.
    Plus blokada poziva od zagusenja🫣.
    ——
    Ja sam jucer isto dosla doma satravena iza pregleda (al sam skoknula prije do mcd na kvatricu jer sam bila pregladnila i pojela pomfri i tortilju i bas me brige) i legla ravno 10 min dok nisu cure dosle iz vrtica, starija u mega tantrumu jer ju nisam ja skupila, ne znam sta joj je motalo po glavi, da sam isla rodit i da me nece bit; znaci muz ju je na silu izveo iz vrtica koliko je poludila, na rukama je imala modrice jer se trgala iz AS i pojasi su je stezali i crte joj napravili, groooozno mi je to bilo😞.
    I onda dzabe sav razgovor o svemu i kako se veseli braci kad ju tako ulovi odjednom. A i tetama je pricala o braci i one su skuzile jucer i prekjucer da sam u bolnici pa su joj rekle znaci mama je rodila i onda ja nisam dosla i valjda ju je izludilo jos vise to.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Boogie
    25. Lipanj 2025. 08:49

greta10 vidjet ćeš što ti patronaža kaže, ali ako se smirila nakon tih 90ml dodatno i nije previše bljucnula, očito joj je trebalo, možda je neki skok u razvoju.

Lolola čestitke na bebi, brz oporavak objema!

I ja bih izbjegla taj koncert, bilo terminski par dana prije ili kasnije, ali još nisam ni krenula u trudničku, 38+4 mi je, ali po ovome što pišete i upitnoj "dostupnosti" rodilišta, sasvim mi je i svejedno na kraju, tako ispada. Imam još jedan pregled kod svog dr. 

🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
    🦹'90-sve ok!
    2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
    2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
    2022.-izvanmaternična desno-MTX
    1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
    4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
    5/24 FET 2❄️ bhcg 0
    7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab

• LuI
    25. Lipanj 2025. 09:01

Lolola13, čestitam od srca, napiši nam detalje kad stigneš ❤️
    .
    I ja se nadam da ću izbjeći taj koncert, tj. taj cijeli vikend, radije bih onda i koji dan nakon termina.
    .
    Merkur- nisu ni meni radili svaki put ni ultrazvuk ni ctg, sad sljedeći put rekli su samo ctg, ultrazvuk nemam, a za vaginalni pregled isto pretpostavljam da nemam. A jel samo meni ne daju onu trakicu za piškiti? Bas sam se sjetila toga jucer. Gužve su i dugo se čeka, najbolje je onim curama koje mogu skroz do termina hodati kod svog ginekologa. Ja sam prošlu trudnoću hodala na sv. Duh u TA i isto sam jako dugo čekala svaki put, jedino što su mi oni svaki put radili ultrazvuk koliko se se sjećam.
    Greta- za dojenje ne znam, ali nadam se da će ti patronazna pomoći, možda je stvarno bio samo neki skok u pitanju

Baby E 09/2022 ❤️
    OTP 05.07.2025. 💙

Milica24
    25. Lipanj 2025. 09:22

Evo ja gotova s pregledom - zatvorena, a ctg ocitava trudove na svakih 5 min srednje jacine. Imala sam ctg, vaginalni i uzv pregled, jel ima netko iskustava od prije da su tak trudovi i skroz zatvorena a da je krenulo brzo ili cu se nacekati?

baby boy 🤎🐻

Boogie
    25. Lipanj 2025. 09:36

Milica24

Evo ja gotova s pregledom - zatvorena, a ctg ocitava trudove na svakih 5 min srednje jacine. Imala sam ctg, vaginalni i uzv pregled, jel ima netko iskustava od prije da su tak trudovi i skroz zatvorena a da je krenulo brzo ili cu se nacekati?

Meni su krenuli trudovi dok sam bila zatvorena, dosta sam se sporo otvarala u početku, skoro 4h mi je trebalo za samo 2cm, kasnije sam dobila drip i epiduralnu pa je krenulo. Sretno! Hoće te ostaviti ili su te poslali doma?

🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
    🦹'90-sve ok!
    2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
    2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
    2022.-izvanmaternična desno-MTX
    1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
    4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
    5/24 FET 2❄️ bhcg 0
    7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab

• cordis00
    25. Lipanj 2025. 09:45

LuI ja sam pitala prvi put na salteru pri upisu moram li ic mokriti jer u Vinogradskoj ti pri upisu odmah daju upute da odes na wc i tamo ostavis urin, rekli su mi da ne. Valjda samo ako netko ima i druge simptome🤷🏼‍♀️.
    Milica sta su ti rekli? Ja isto nemam, tj nikad mi nije ctg biljezio tako prave trudove, prvi put mi je u noci krenilo i bilo je isto tako dosta cesto, al slabo su boljeli, doma sam bila 10 sati i dosla 4cm otvorena. Ne znam kako je kad se ne osjete, al da ih ctg biljezi. Ne znam jel se mogu smirit il ce progredirat. Kad ti je kontrola?

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• cordis00
    25. Lipanj 2025. 09:47

Boogie ma bolje vjeruj mi. To je super ako mozes do samog kraja kod svog gin.
    Pogotovo pri ovim vrucinama, crknes dok dodes i nacekas se i vratis kuci.
    Tako je to svejedno, bitno da se snima ctg i pred kraj 1 uzv radi namjestaja i velicine.
    Iako i da porod krene, to ti sve naprave pri prijemu tako da te kontrole ako nisi visokorizicna moze jednako dobro i primarni gin obavit po meni.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Grizli
    25. Lipanj 2025. 09:52

Annie čestitam i maloj M dobrodošlicu želim. 

Lololal čestitam i tebi i dobro došla mala K. 

Uživajte sa bebicama...

Greta moja kad bi "pretjerala" sa kolicinama pojedenim tokom dojenja je imala refluks recimo i onda je bila uzasno nemirna, tražila da ju stalno držimo dignutu pa bi plakala jer bi joj bilo vruce i nije se htjela nositi. S time da joj bocicu nikad nisam nudila, bilo me strah da se odvikne od dojenja. AD je pojela 2 put u zivotu prva dva dana kad nisam bila sigurna dal imam mlijeka, al ja sam njoj na žličicu malu dala. Patronazna mislim da mi je bil rekla nekih 20 ml da bi joj trebalo biti dosta. Pa sam ju ja vagala prije i poslije podoja + ako pravilno puni pelene mokre i kakanje onda je svakako dovoljno hrane. Po mom iskustvu nije dobro ni previše da pojede padnu ko u trans od hrane, a imaju male želuce.

Milica sretno ako krene uskoro. 
    Nadam se da neće biti među vama baby boom bas za koncert🫣
    Ja jučer obavila pregled, brisevi negativni, dobila za vaditi krv koagulogram da vide dal cu moc primiti epi  i danas to obavila. Bebac super sve po ps, samo uzv i ctg, al sestra je rekla da odavno nije vidjela tako divlju bebu. Onih pokreta mali miljon za 15 min ctg-a. Blago nama kad se rodi. Bez vaginalnog pregleda tako da nemam pojma stanje sam otvorena, jedino pise da plodne vode ima 12 sto je kao super. 

_spring_
    25. Lipanj 2025. 09:55

Cordisoo, a ja sam submarine vege sendvic. 🙈 Ali malo me bila briga i pekla me savjest poslije... Ali toliko nemam vise inspiracije ni za kuhanje, ni za smisljanje, a zadnja dva tjedna sam gladna non stop! Kroz cijelu trudnoću mi nije bilo tako.
    Zao mi je zbog stresa sa curkom... I oni jednostavno imaju los dan kad im ne treba puno da eksplodiraju. Opcenito mi se cine djeca nervoznija ovih dana kako su ove vrucine...
    Ja sam bila sad vec 4x u Merkuru i nisu mi ni jednom uzimali urin, a do tada svaki puta kod mojeg doktora. 🤷🏼‍♀️
    .
    Milica, meni to zvuci kao da lijepo sve započinje 😍. Jesi otisla doma? Ja bih voljela da mogu biti doma kad krenu trudovi, da se necu uspaniciti pa odmah ici ili nesto slicno. Ovo kako je Annie opisala mi se cini san snova, doci vec na 6 cm... 

31🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

Milica24
    25. Lipanj 2025. 10:36

Jesu poslali su me doma, rekla dr da moze krenut brzo ili za par dana 🙃 pratit cu trudove pa ako budu nastavili pravilni vidjet, vidim vec da ce mi stres biti da ne dodem prekasno jooj
    .
    Boogie tebe su ostavili da se u bolnici otvaras jel?
    .
    Cordisoo narucila me u petak na kontrolu, to mi nekak govori kao da misli da nece brzo.

baby boy 🤎🐻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.