Emma s tim BH kontrakcijama nikad ne znaš, dobro da si otišla provjeriti. Ja sam ih imala jedan dan svako 3 minute i otišla sam na hitnu, CTG ih uopće nije registrirao i poslali su me doma…. Nadam se da će biti sve okej s aritmijom 🤞
E pa vidim da ctg ne registrira ove lažne a mene baš učestalo grči. Uglavnom legla sam u krevet ali trpim aritmije, vidim da se oni s time baš i ne zamaraju jer primarno gledaju ginekološki problem što mi je razumljivo ali me jako smeta jer ja ne mogu ležati niti spavati a posljedično tome sam mrtva krepana. Pa sam ih pitala što ću ja s tim. I kao zvat će kardiologa ako baš bude trebalo..🙈 (a do tada ti lipo sjedi na krevetu😄👌). Veselo baš. Ma važno da mi je malena dobro, ja ću nekako valjda izgurati.
Dobro da si otišla. Ajde drži se, nadam se da će ti pozvati kardiologa, barem eto da se smiriš i po tom pitanju, lakše ipak kad dr kaže da se ne trebaš brinuti nego da cvikaš svako malo.
🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
🦹'90-sve ok!
2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
2022.-izvanmaternična desno-MTX
1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab
greta10 kuda već 2 tjedna? Baš brzo prolazi, kako si ti? Kako se osjećaš i kak vam ide s dojenjem sad i izdajanjem?
🦹'90-sve ok!
4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
Joj vec 2 tj! Bas vrijeme leti!
Kako se osjecate cure sta ste rodile, kako ide oporavak?
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Kod mene oporavak takorec gotov. Jos malo smedjarim i idu mi na zivce ulosci. Dobila sam toliko bolnih pristeva ma uzas. Mazem cinkodermom al ne pomaze bas, koza mi strasno reagira na tu plastiku valjda. Rez vise ne osjetim a tabletu nisam popila skoro od izlaska. Dojenje/izdajanje ide dobro, za sad sve super prihvaca jedino sto bi dojila stalno kad je budna a nemrem zbog starije pa mi bude krivo. No ajde sita je, to je vise mazenje i utjeha. Za sad nemamo nekih problema i samo da tako i ostane🤞😅
Curica 6/23 🩷
greta10 zvuči super, osim ovog s prištevima. Ne znam što bih ti savjetovala osim da isprobaš još nešto topikalno da se to smiri. Jesi nakon ovog poroda jače krvarila nego nakon prvog?
Super za dojenje, neka vam se tako nastavi.
🦹'90-sve ok!
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
Da super zvuci za oporavak! Ti ulosci su bas koma, pogotovo po ljeti. Jesi cula za vulvalicious? Ako se tako pise. Ja narucila sa tinkturom lista maline pa cu probat bas mazat kad savovi otpadnu.
Ja sam vise krvarila drugi put i rekla mi je gin da cu treci put jos vise, da ocekujem i transfuziju iza poroda☹️
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕26.10.24., 3. trudnoća
Joj Emma, bas mi je zao... Kontrakcije su napor same po sebi, ne mogu zamisliti jos uz aritmije 🙆🏼♀️, ali nadam se da ce ti olaksati u bolnici nesto po tom pitanju... Ja kad sam bila na ctg-u, mislila sam da me uhvatila jedna od tih laznih jer sam ih tako sebi objasnjavala, na kraju ih je ctg bilježio, kako je rekla sestra "trudiće", a baš ih dosta i često osjećam...
.
Greta, dva tjedna 😍 i jos se super oporavljas, svaka cast!
.
A kod tebe, Cordisoo, nema nikakvih promjena? Nadam se da neces ipak toliko krvariti bas, meni se sve u trudnoci i porodu cini da uopce nema nekih pravila...
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Kod mene nista novo🙈
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕26.10.24., 3. trudnoća
Pozdrav cure, ja se nikako nisam javila na forum, znaci proletilo mi je sve od ponedjeljka. U utorak nam je stigao Mata, ja sam bila 24 sata na intenzivnoj, ustajanje nakon toga je koma, rana boli u glavi kaos. Dan, dva nakon je vec bolje, ali naravno svakih par sati tableta protiv bolova. U petak smo dosli kuci, za sada je sve dobro 💙 privikavamo se i mi i on na sve sto nas ceka. Nisam citala sve, znam da nam je doslo novih bebica i cestitam svima, a vama koje jos cekate na svoje bebice zelim svu srecu. Tesko je sada uz sve popratiti, nema vise vremena kao kad smo odmarale i čekale bebice. Pozdrav svima ☺️🥰
Cordisoo nadam se da neće doći do toga da moraš primiti transfuziju, mislim itko od nas😅, pa znam dosta cura koje su rodile i treće i četvrto, nije bilo nekih problema pa držim fige da i tebi(i svima nama) prođe sve što bezbolnije.
Znam da sam davnih dana gledala video na YouTubeu da se nakon svakog poroda maternica naprosto malo sporije vraća u prvobitno stanje što je skroz logično i da one kontrakcije koje se jave kad beba cica jače bole nakon svakog idućeg poroda.
Danos čestitam i brz oporavak! Jesi išla u opću ili epiduralnu?
🦹'90-sve ok!
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
Sortiraj odgovore
Najstariji